karalaitis

Naujoko klausimai

Rekomenduojami pranešimai

Na geriausiai butu jei rasciau kokiam shop'e Lietuvoj,tik jei nebus tai teks atsisiust.

Baituke maciau kazkokius komplektus,reikes pasiziuret geriau.

Sian bandziau netam,tai slogus ispudziai. Neprisijungia jei rysys nesiekia 50% o ir kai prisijungia tai krauna taip letai,kad mano mobas greiciau veikia. Gaila ir lt raidziu nenuskaito

Redagavo karalaitis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

yra logic3 starter pack, ten yra apsauga ekranui, masininis pakrovejas,ekrano valytojas, deklas,ausines,sniurelis pats pirkau ir nesigailiu (baituke).Man rodos bms yra elios pleveles ekranui uz 10lt ar kazkas panasaus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na va, nusipirkau ir aš psp, tai kol dar Pandora neatėjo iš DX, tai bandau demo lošt, gal žinot ar yra pvz nfs demo, ar tomb raider, ar kažkas panašaus?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Sian draugas pirko psp is baituko,atrista. Tai nustebom kai vietoj kokio nors garantinio lapelio pardavejas dave tik ceki,pasake ji saugot ir perspejo nemetyt psp,nes ekrano keitimas daug kainuoja :D kaip cia yra su ta garantija?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Sian draugas pirko psp is baituko,atrista. Tai nustebom kai vietoj kokio nors garantinio lapelio pardavejas dave tik ceki,pasake ji saugot ir perspejo nemetyt psp,nes ekrano keitimas daug kainuoja :D kaip cia yra su ta garantija?
tai eikit issireikalaukit lapo, nes man is karto toki dave:Nuotrauka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Man dzin,ne as pirkau. Bet kaip supratom is jo kalbos tai tas cekis ir yra garantija.

As kazkaip pastebejau,kad batarke tikrai nelaiko 7 valandu. Kazkaip paimu psp ir net nepastebiu kaip greit laikas praeina,bet tikrai tiek nelaiko. Kaip galima labiau taupyt gyvavimo laika? kurio lygio apsvietima jungt? as ant 3 ar 2 ijunges,girdejau,kad paskutinis daug energijos sueda.

Redagavo karalaitis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Man dzin,ne as pirkau. Bet kaip supratom is jo kalbos tai tas cekis ir yra garantija.

As kazkaip pastebejau,kad batarke tikrai nelaiko 7 valandu. Kazkaip paimu psp ir net nepastebiu kaip greit laikas praeina,bet tikrai tiek nelaiko. Kaip galima labiau taupyt gyvavimo laika? kurio lygio apsvietima jungt? as ant 3 ar 2 ijunges,girdejau,kad paskutinis daug energijos sueda.

na man laiko apie 6 valandas kai pastatau ant vieno 1 garso lygio ir pirmo apsvietimo lygi sjaip zaidimas rpg.

Redagavo killerback01

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sian nusipirkau dekla ir ekrano apsauga.

Ir turiu dar viena klausima,pastebejau,kad kai isjungiu psp tai power mygtukas 2 kartus sumirksi. Cia taip turi but ar kaip?

Video idejau. http://www.videogaga.lt/video?id=omyxsnrbhqmdwcisfuv

as pastebejau kad ir pas mane taip pat sumirksi gal kas zino kodel? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

karalaiti jautiesi žiūrių kaip užkalbintas ir varai čia vienas pats monologus. Apsiramink biški.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

aha,dar pasakyk,kad del tasku rasau postus.

Beveik kiekvienas mano postas cia baigiasi klaustuku. O be to rasydamas OT uzdengiu ji.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.