karalaitis

Naujoko klausimai

Rekomenduojami pranešimai

kaip suprasti,sitam puslapyjerodo 2004 tai mano manymu reiskia kad bus slimas, bet ramo 32 kai pas slima buna 64.Ar as kazka suveliau ar ten klaida?

visur dažniausiai būna fato nuotrauka, nors ištiesų ten slim

taigi čia yra klaida

gal kas galit paaiskint apie M33 VHS MENU ,kaip ten turi kas but sureguliuota ,ir apie recovery menu (cpu speet) koks ten turi but ? nes buvau prispaudes kazko tai pradejo net meniu trukciot lagint ,bet reset`inau M33 menu tai vel gerai .. Tas cpu speet idomiausia koki jus pasidare ?

... lol ;););)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ne į temą

Negana to,kad baitukas parduoda atristus psp tai dar ir su ciurkiskom sony kortom. Jau norejau ta komplekta uz 780 pirkt,bet nebuvo jo akropoly,bet pamaciau pas juos lentynoj sony 4gb korta uz 129 tai supratau,kad ir ten tokia pat bus..Varysiu i BMS ir normalu nusipirksiu dar ir zaidima prides.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

as psp 4 gb korta fis kompiuteriuose GAMING paemiau uz 100 lt o siaip imk bms ir pas mane atsirist gali parasyk PM del kainos susitarsim

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Nusipirkau pagaliau sian. Pirkau nauja. Veliau nusipirkau sandisk 4gb korta ir sedziu sau laimingass losiu. Nemokamai man atriso.
Redagavo karalaitis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Draugas parveze is prancuzijos,tai net visos knygutes prancuziskai,neradau net angliskos instrukcijos. Gal kur ja atsiust galima? :D

Draugas ir atriso,juk negaila :D Man tik nepatinka,kad labai teplus tas psp,reiks butinai deklo

Redagavo karalaitis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jo ir man slimas piano black labai tepasi bet siaip geras daiktas ane?

:D

man is kazkur tevas atspausdino fatui bet ten š**** nereik viskas tik Oficialu o keliu GB kortas turi ?

kur pirkai?

kiek mokejai?

o jei ne paslaptis kiek uz pati psp mokejai? gal 169.99Eu?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Uz 600lt pardave. O korta tai 4 gb. Pirmiausiai nuvariau i fortaka,ten ta korta 102lt,bet jos nebuvo tuo metu. Tai nuejau i bms'a ir paemiau paskutine. :D Siaip dabar patenkintas,net labai. Nespejau dar nieko rimtai palost,bet rimtai viskas atrodo. Bus puikus daiktas pries miega. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pries miega jis nepakeiciamas :D

P.S. Siuo metu esu JAV, tai ten labai daug turi, tiek suauge, tiek mazi.. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Daug.. Bet as nezadu nieko niekam vezti :D

Apie VSH menu, ten toksai pats meniu kaip ir recovery, tik jis trumpesnis, tik svsrbiausios pasirinktys.. Geriausias cpu speeed 333Mhz, bet taip daugiau batarkes ryja, tai galima laikyti ant defoult

Redagavo isstatu1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Na tikiu,kad visi ten tokius turi,bet va pas mus tai daug aks nustemba pamate toki irengini. Pamenu klasiokas buvo atneses,tai visi pradejo stebetis,kad ant toks daikciukas tokias galimybes turi <_< dabar man reik butinai dekliuko. Beje nebuna jokiu ekrano apsaugu?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Buna, tau reikia tokios permatomos pleveles ekranui? ar kad visas PSP butu dekliuke permatomam? <_<

Redagavo isstatu1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.