karalaitis

Naujoko klausimai

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,nusprendziau pirkti PSP ir turiu klausimu. Daug nete perskaiciau apie PSP,sitame forume irgi skaiciau temas,bet vistiek turiu klausimu,tad nepykit jei kazko paklausiu i ka jau yra cia atsakymai..

Pirmiausiai man idomu kokia dabar yra optimali naudoto psp slim ir fat kaina ir ar verta pirkt naudota,nes kiek pastebejau daug kas is shop'u perka. Kaip neapsigaut perkant naudota? Ir vis delto turbut geriausiai dabar slim'a pirkti? Nes galvoju jei koki naudota fata paimsiu tai batarke gali but gerokai nudrozta..Taip pat dauguma nuraso fat'a,o idomu koki patys naudojat? Kad zaist zaidimus is kortos uztenka atrist ir korta nusipirkt ar dar reik updeitus kazkokius daryt?

Jei pirksiu nauja tai pirksiu Cekijoj,ar nera su juo tokio dalyko kaip worldwide garantija? Nusiziurejau va sita http://www.alza.cz/herni-konzole-sony-playstation-d83312.htm Aprasyme matau,kad 64mb ramu,bet foto kiek supratau fat'o,tai neisikirtau fatas ar slimas cia?

Sitas iseitu ~550lt+120lt korta+50lt atrisimas.

Aciu uz atsakymus. ;)

Redagavo karalaitis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pats naudoju slim'a..Dabar del tavo page tai neapsigaukg as ir per neta susiradau tokia gigante parduotuve GAMESTOP ir ispanijoj i ja nuvariau..tai nete kaina buvo skelbiama 130Euru o mokejau 150Euru.. Aisku kad slim'as geresnis.. O dabar del garantijos tai as gavau 1 menesi su GAmestop, ir 1 metus worldwide su sony tai nezinau kaip tu gausi..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na as is sitos parduotuves jau daug ka pirkes esu..Ten dar prie tos kainos reikia prideti ~50lt.Cekijoj labai apsimoka visokia technika pirkt,nes daug kas zymiai pigiau.. ;)

Redagavo karalaitis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ka tu su juo darei kad tau stringa? Vietoj kamuolio naudojai? Pats turiu fat'a ir nieko nestringa, tokius daiktus saugot reikia

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

turiu ir fata ir slima, jei pirksi slima nusipirk dar silikonini case'a, nes labai nepatogu zaist be jo,

siaip man dabar labiau patinka slimas,

jei pirksi geriau pirk slima, nes ateityje programas isleis tik ant jo ^_^

Redagavo Helix

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na va laukiu dabar,galbut pavyks nusipirkt slima,naudota menesi is vieno zmogaus uz 420 lt ^_^

O kaip del gedimu? Kazkaip nemazai temu radau kuriuose zmones skundziasi,ar isties jis daznai genda ar cia man viskas susidejo i viena? :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

turiu ir fata ir slima, jei pirksi slima nusipirk dar silikonini case'a, nes labai nepatogu zaist be jo,

siaip man dabar labiau patinka slimas,

jei pirksi geriau pirk slima, nes ateityje isleis tik ant jo ^_^

Ka turi galvoje? Kad isleis tik ant ju? Tu apie zaidimus? Tikrai taip nemanau, juk jie beveik vienodi (slim, fat).

Kazkaip labai jau pigiai uz 420 LT. O del zaidimu, tiesiog yra zmoniu, kurie nemoka tu zaidimu pasileisti, o taip tai manau kad is 100 koks 1 neveikia (del ne visu failu)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

neturiu psp bet manau gedimu tikrai neturetu buti jai saugosi psp ^_^ nes jai nesaugosi tai suges tikrai :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

uzmirsau darasyt: programas :P

per metus man dar psp nekart nebuyvo sugedes, jei mėtysi ant žemės, tai suges ^_^

Redagavo Helix

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu tada jai ispazystamo tai vis geriau pirkt nei is nepazystamo as ir turejau pazystama kuris beveik nauja psp uz 300 pardave buciau nusipirkes bet praziopsojau :DDDD

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dar turiu du klausimus. Kaip ten zmones ji uzbrickina ir kas tai butent yra? O antras klausimas del atrisimo,pas ka geriausiai Vilniuj atrisinet?.

Aciu :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.