Berzas

Wii kaina

Rekomenduojami pranešimai

Iškart atsiprašau už kvailoką temą. Bet nelabai radau informacijos. Žodžiu, norėjau paklaust už kiek dabar apsimokėtų wii nusipirkti, kad neapsigautum. Čia liečiant ir perkant su chipais, ir be chipų, ir jei be chipo tai kiek ir jis kainuoja?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Naujas- 950-1000lt.

Padėvėtas:

Be čipo:700lt.

Su čipu:850lt.

Priedai:

Papildomas pultas:100lt

Komponentinis kalbelis:20lt

Garantija: 50lt.

Na kaip kur. Žiurint koks komplektas. Kažka pafokusavau iš savo minčių, bet manau tokia kaina normali :) Tad rodik komplektą-sakysim kainą :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na pavyzdžiui pati wii console, su 2 pultais (remote ir nunchuck), komponentinis kabelis ir garantija. Tai kiek maždaug turėtų kainuoti? ir ar dažnai genda wii konsolės? Dar įdomu kokios ten kainos pas edmą, kažką skaičiau, kad ten lyg ir apsimoka pirkti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dabar čiūčiut apsiskaičiau :mellow: Kaina būtų apie 600lt :) Čipuotas apie 700lt. Na beveik Wii negenda... Tik kartais užsitrumpina, kas lengvai ištaisoma :) Na kaip su konsolėmis-nežinau, bet čipuoti galima ir pas manęs.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ta prasme čia tokia kaina būtų iš žmonių kažkokių perkant? Nežinau ar apsimoka padevėta pirkti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na aš nauja pirkau, kai brangesnis buvo :) Dabar po 1000lt yra. Manau, jei nebepirks-Nintendo turės ginklą- kainų mažinimą.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

joa uztrumpinimas ir mane buvo isgazdines, siaip uzsieni girdejau (norvegijoj) priedai pigesni nunchack, remote tik geimai brangus ten siaip jei yra pazystamu galetum is ten papildomu priedu susiveikt vel sutaupytum... :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Norėjau paklausti vieno dalykiuko kurio aš nelabai suprantu ... Mano dėdis sakė nupirks wii iš Anglijos, bet kai nuėjo pažiurėti kiek kainuoj tai sakė kad 300 svarų nu tai būtų apie 1200 lt, o tai iš tikro daug, o dar sakė, kad tipo reikėtų dar viską atskirai pirkti ten tuos laidus visuoskius nu kad paleistu... o negi kai nusiperkį ta wii ir toje dėžėje nebūna visų reikalingų laidų ? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

300 svaru??? :) Plikas??? Už 270 svarų tu gali gauti:

Wii su visais laidais.

Du pulteliai

Du naknakai

5 žaidimai.

Na o be priedų kaina Wii naujo 180 svarų... Kažką jis meluoja...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sakai...? Nu karočia... ;)

O tie 5 žaidimai ten būn tuoj dėžėj ?

Bet b***** vistiek brangiai, o kai db akcijos yra tai gal pigiau turėtų būti? Nes jugi Kalėdos :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu pvz man nupirko is UK tai apie 200 svaru sumokejo tai buvo pilna wii komplektaciaja + wii remote and nunchuck + du zaidimai...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Hmmm... O gal žinai iš kokios parduotuvės pirko tau wii? Aš pasakyčiau, kad iš ten pirktų ;)

O kada tau jį nupirko? :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Hmmm... O gal žinai iš kokios parduotuvės pirko tau wii? Aš pasakyčiau, kad iš ten pirktų ;)

O kada tau jį nupirko? :thumbsup4:

is kokio shop'o nezinau...pirko spalio gale...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

is kokio shop'o nezinau...pirko spalio gale...

Gaila... ;) Na kagi ačiū už pagalbą ... :thumbsup4: Kaip nors dabar pats susitvarkysiu ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.