Berzas

Wii kaina

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,kadangi nenorejau kurti naujos temos tai paklausiu cia. As zadu pirkti wii neuzilgo, koks cipas butu geriausias ? kas man nucipuotu,netoli Palangos ? kokie priedu vertetu dasipirkt ? Jei nucipuotu ar visi zaidimai pasileistu ? Ar Wii butinas interneto risis ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki,kadangi nenorejau kurti naujos temos tai paklausiu cia. As zadu pirkti wii neuzilgo, koks cipas butu geriausias ? kas man nucipuotu,netoli Palangos ? kokie priedu vertetu dasipirkt ? Jei nucipuotu ar visi zaidimai pasileistu ? Ar Wii butinas interneto risis ?

Čipas pagal Wii modelį. Jei D2x, tada D2key, jei D3, tada reikia žiurėti... Seniai Wii besidomėjau :D Galėčiau aš nučipuoti Plungėj. Antrą pultelį su "bananu", WiiMontionPlus. Taip. Ne.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tas bananas tipo nancakas ? daug zaidimu isnaudoja motion plus galimibes ? kiek cipavimas pas tave kainuotu ? Galetum irasyt i diskus nauju zaidimu ? Kaip suprantu wii neturi Hdd taip ? tada seivam laikit reiktu atminties kortu ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As atsakysiu :D taip bananas-nunchuk,pakolkas tik 7 (apie ;D ) bet ateityje zadama daugiau, kaina prilklauso nuo chipo, del irasymo klausk jo , wii turi vidine atminti , uzteks seivam, atminties korta gerai senu konsoliu zaidimus perkelt (ir HBC)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Radau idomu dalyka apie wii ir xbox konsoliu kainas. Amerikoje tiek wii tiek xbox 360 arcade kainuoja 200 doleriu. Lietuvoje wii kainuoja apie 800-900lt, o xbox arcade jasper 600-700lt. Bet mano akimis ziurint xbox yra beveik viskuo pranasesnis. Kodel kaina taip skiriasi?

P.S. klausiu todel, kad jeigu nutiks taip, jog mane pasieks wii is lockerz.com, tai visai noreciau ji iskeist i xbox.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tu lietuvos kainu nelygink su amerikos :) cia lietuvoj kiek pirmas sugalvoja tiek ir kiti praso :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tu lietuvos kainu nelygink su amerikos :) cia lietuvoj kiek pirmas sugalvoja tiek ir kiti praso :)

As suprantu kodel amerikoi kainos mazesnes, bet man idomu, kodel amerikoi abi kainos yra vienodos, o lietuvoi skiriasi ir atrodo (pagal kaina), jog wii yra zymiai pranasesne, taciau visi zinome, jog taip nera.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip kas kam patinka. O kaina tikrai keista. Pats esu pastebejas kad uzsienyje wii kainuoja tiek pat kiek xbox arcade. Na cia dar nepraejo tiek daug laiko kai wii numete kainas taciu lt atrodn net nesiruose to daryt :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Nepradesim, tiesiog xbox mano akimis ziurint wii techniskai lenkia ir gerokai lenkia, taciau wii turi ir savu privalumu, beje jos yra skirtos skirtingo amziaus grupems.

Kaip kas kam patinka. O kaina tikrai keista. Pats esu pastebejas kad uzsienyje wii kainuoja tiek pat kiek xbox arcade. Na cia dar nepraejo tiek daug laiko kai wii numete kainas taciu lt atrodn net nesiruose to daryt :)

Bet ziurint i Lietuvos kainas iseina, kad labiau apsimoketu parduot wii ir pirkt xbox, negu iskeisti wii i xbox.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Nepradesim, tiesiog xbox mano akimis ziurint wii techniskai lenkia ir gerokai lenkia, taciau wii turi ir savu privalumu, beje jos yra skirtos skirtingo amziaus grupems.

Bet ziurint i Lietuvos kainas iseina, kad labiau apsimoketu parduot wii ir pirkt xbox, negu iskeisti wii i xbox.

Ne į temą

Nu tikrai ne skirtingo amziaus grupems, ta prasme wii gali zaist ir pripazista tiek suauge tiek vaikai, zmones i wii jau turi savo paziuras, tuo tarpu xbox360 jei taip galima sakyt, atstoja pc, zaidimu klausimu...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki. Cia man ir kilo klausimas ;D Taigi uzsisakiau as wii is lockerz ir turetu atsiusti gruodzio gale. Ir yra tokia problema kaip NTSC ir kaip zinau cia in LTU jis netinka, bet zinau ir tai kad cia nuo tv priklauso o pas mane tikrai ne senas yra kiek xbox ir ps3 (cia jie lietuvoj pirkti) meginau visos jungtys yra ir viskas veikia tai galvoju kad tiks sitas wii ar neteisus as ? Jei netiks tai ka reiketu daryti ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

reiks pirkt multisistemini tv, naujas xbox ar ps3 cia netame esme , ps3 neturi regionu prie visu veikia, o xboxas pal turbut, pats su wii pal sedziu ir xboxu ntsc... bet tv multisisteminis.. ;] naujesni jau buna multisisteminiai...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Radau idomu dalyka apie wii ir xbox konsoliu kainas. Amerikoje tiek wii tiek xbox 360 arcade kainuoja 200 doleriu. Lietuvoje wii kainuoja apie 800-900lt, o xbox arcade jasper 600-700lt. Bet mano akimis ziurint xbox yra beveik viskuo pranasesnis. Kodel kaina taip skiriasi?

P.S. klausiu todel, kad jeigu nutiks taip, jog mane pasieks wii is lockerz.com, tai visai noreciau ji iskeist i xbox.

niekas nesupras lietuvos pardaveju seip greiciausiai ant wii kaip "ant exzotikos" nes valdomas judesiais uzmeta didesne kaina tipo kietesnis. tokia nuomone mano

Redagavo ViPeRkillz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet ar apsimoka dabar wii pirkti? Pagal visus tuos analitikus ir pan. tai prognuozuojama kad jau 2011 viduri arba gale (labiau tikiu kad gale nes ant svenciu) iseis naujas wii, PS, Xbox. Liko tik metai pagal sitas prognozes. O juk konsolems jau beveik po 4 metus. Tai visai tiketina. Nes pats dabar neapsisprendziu ka pirkt ar wii ar dsi XL. Seip mastau apie dsi XL nes ekranai dideli ir baterija neprasta. Na bet manau reikia palaukt E3 ten tikrai naujienu bus apie siuos irenginius. Ka jus manot apie pirkima? Ar wii dar nepersenas?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.