Magnitas

ISO skaldimas

Rekomenduojami pranešimai

Sorry jei tokia tema buvo sukurta. Jei taip, tai po jusu linko ja istrinsiu nes neturejau laiko perziureti ar yra.. Zodziu, kaip su WinRAR'u suskaldyti pvz., 7GB ISO faila? Galima detalu gida? Ir dar vienas dalykas. Koki faila reikia rasyti kartu su zaidimu, kad po vieno zaidimo dalies jis paprasytu antrojo disko? Aciu zu atsakymus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

ysirasai programa WinRar spaudi desiny klawisa peles ant failo kury nori skaidyt, pasirenki add ti archive...,pasirenki compresion method (suspaudimo lygi) ir split to volumes,bytes. ten pasirenki y kokius diskus nori resytis. tau suskaidys,ysirasysi y diskus ir kai bandysi isextraktint kur nors taves auto paprasys kito disko

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dankratas ne taip supratai..

Ne į temą

Jis kaip speju nori PS2 zaidima skaldyt i kelias dalis ir zaidziant kai reiks antro cd kad jo paprasytu ideti. Sorry negaliu padet. ps2 nenusimanau visiskai :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aha.. Kaip skaldyti kaip ir supratau. Aisku as cia kalbejau apie PS2 zaidma. O tokio skaldimo atveju faila (ISO) reikia tureti isextrakttinta ar viska daryti WinRAR'e? Dabar su kokia programa man tas dvi dalis (i atskirus) DVD irasyti, kad zaidimo metu man prasytu ideti antra diska? Nes kaip jau minejau, viena DVD+R DL sugadinau tai kazkaip antra nera tikslo bandyti kai gausiu ta pati.

Redagavo Magnitas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aha.. Kaip skaldyti kaip ir supratau. Aisku as cia kalbejau apie PS2 zaidma. O tokio skaldimo atveju faila (ISO) reikia tureti isextrakttinta ar viska daryti WinRAR'e? Dabar su kokia programa man tas dvi dalis (i atskirus) DVD irasyti, kad zaidimo metu man prasytu ideti antra diska? Nes kaip jau minejau, viena DVD+R DL sugadinau tai kazkaip antra nera tikslo bandyti kai gausiu ta pati.

Jei suskaldysi ISO ir įrašysi jas į DVD, tai tikrai nieko nepažaisi. Skaityk gidus kaip reikia įrašinėti PS2 žaidimus, nes jau kažkokias naujoves kuri :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Rasyk ta 7 gb zaidima i DL diska jis parduotuvese apie 10 lt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As jau esu parases kas darosi, kai rasau i DL kompakta posto virsuje. Na, bandysiu skaityti gidus. Idomu kaip ten kas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As jau esu parases kas darosi, kai rasau i DL kompakta posto virsuje. Na, bandysiu skaityti gidus. Idomu kaip ten kas.

Tai gal pas tave DVD-RW kaltas, arba programa kalta, arba tarpinė :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na, si patarima jau esu girdejas. Jauciu, kad reikes i ji atkreipti demesi. Cia toks klausimas, kurio as nemaciau savo, tiksliau atsakymo, akimis. Kuom suprasteja zaidimas, kai jis is 7GB pasidaro i pvz., 4GB? Buna iskarpiti intarpai ar ir zaidimo kokybe siek tiek suprasteja? Shinshilas, o kai atsisiusiu padalintus du, tai juos taip ir rasyti ar vis del to reikia programos, kad po vieno 1DVD paprasytu 2DVD? Ar tokiose failuose jau bus viskas padaryta?

Redagavo Magnitas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

parsisiunti torrenta kuriam 2 iso failai, ir rasai kai paprasta zaidima, pvz pirmas ISO-pirma DVD, antras ISO-i antra dvd

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

SWEIKI, CIA AS NAUJOKAS ATSIPRASAU JEI KA NE TAIP PARASYSIU, BET BANDAU PADET :D

KIEK SKAITINEJAU FORUMUOSE APIE ZAIDUMUS KURIE UZIMA 8-7GB, PRIES RASANT Y DVD -R DL DISKA REIKIA PIRMA NUPACHINT SU TOXIC DL PATCHER PROGRAMA, O POTO TIK RASYTI Y DVD

P.S PROGRAMA YRA SIUNTINIUOSE

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.