daifkius

xbox360 ausinimas

Rekomenduojami pranešimai

sveiki,kai laikau xboxa horizontaliai tai labai kaista dugnas.Palosus apie 2h net baisu darosi koks karstas tas dugnas :o I xboxa nustaciau pusti buitini vinteletoriu ir pastaciau xboxa vertikaliai tai kaitimas zymei sumazejo.Bet ar xboxui tas nekenkia jei karstas oras grysta i xboxo vidu? Is anksto dekoju uz atsakymus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Horizontaliai laikant neturetu kaisti dugnas,Pas tave xbox naujo leidimo?Beje,ventiliatoriu statyk kad nupustu karsta ora i sona o ne kad pustu i xbox.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Neaisku koks ten karstis, gal tau tik taip atrodo, kad labai kaista, siaip visu x'u kaista, tai normalu. O jei nori tai gali padet pora knygu ir padet 360 horizontaliai, kad liktu didesnis tarpas tarp pavirsiau ir 360 dugno. Vertikaliai nelabai sveika ji laikyt, nepatarciau visa laika taip ji eksplotuot.

Redagavo ViPeRkillz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Liktais naujo.Pas mane elite.

Kitoj X'o pusėj rašo pagaminimo datą. Šiaip jis turi kaisti ir gana nemažai, bet tik iki tam tikros temperatūros - paskui ji panaši visą laiką laikosi, kol žaidi :o Svarbiausia nelaikyk ant kilimo :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki,kai laikau xboxa horizontaliai tai labai kaista dugnas.Palosus apie 2h net baisu darosi koks karstas tas dugnas :) I xboxa nustaciau pusti buitini vinteletoriu ir pastaciau xboxa vertikaliai tai kaitimas zymei sumazejo.Bet ar xboxui tas nekenkia jei karstas oras grysta i xboxo vidu? Is anksto dekoju uz atsakymus.

Pas mane taip pat.. Irgi elite. Tik nepasakyčiau kad labai kaista, tiesiog šiltesnis nei vertikalaus.

mano 2007-12-02 gamybos ir per 13h losimo neuzkaito visiskai, is galo eina saltas oras.

sakai šaltas oras...? :o

Pas mane 2008-01-03 gamybos... Ir iš galo oras tikrai ne šaltas. Jis šiltas. Matai dar žiūrint ką tu galu laikai... Ten kur išpūtinėja orą, ar ten kur horizontaliai pastačius iš dešinės ertmė yra? :)

Redagavo nnemo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sakai šaltas oras...? :thumbsup4:

Pas mane 2008-01-03 gamybos... Ir iš galo oras tikrai ne šaltas. Jis šiltas. Matai dar žiūrint ką tu galu laikai... Ten kur išpūtinėja orą, ar ten kur horizontaliai pastačius iš dešinės ertmė yra? :)

Na jis saltas, palyginus kiek maniskis 2006 gamybos kaisdavo. Oras toks ciut ciut siltas. Aisku galas ten kur ventikai yra, o ne desinej pusei kur oras itraukiamas.

sveiki,kai laikau xboxa horizontaliai tai labai kaista dugnas.Palosus apie 2h net baisu darosi koks karstas tas dugnas :rolleyes: I xboxa nustaciau pusti buitini vinteletoriu ir pastaciau xboxa vertikaliai tai kaitimas zymei sumazejo.Bet ar xboxui tas nekenkia jei karstas oras grysta i xboxo vidu? Is anksto dekoju uz atsakymus.

Parasytum data xboxo gamybos butu viskas iskart aisku.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na jis saltas, palyginus kiek maniskis 2006 gamybos kaisdavo. Oras toks ciut ciut siltas. Aisku galas ten kur ventikai yra, o ne desinej pusei kur oras itraukiamas.

na dabar sutinku, truputį šiltas :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mano 2008-01-03 gamybos tj cia tas naujas su falcon?

Taip

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jei veikia normaliai tai ir nesinervink, ne visi tie xboxai yra brokuoti ir ne visiem jie sugenda.

jeigu zaidimo metui tau neuzstingsta vaizdas ar nepradeda raudonai mirkset puse apskritimo reiskes tau nekaista.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.