Rolazz

Call of Duty: World At War pirmosios detalės

Rekomenduojami pranešimai

Pagaliau pasirodė pirmosios naujojo CoD: World at War detalės. Vėl būsime nukelti į Antrojo Pasaulinio karo laikotarpį, tik ne į tuos pačius, jau nusibodusius mūšius ir susirėmimus. Kausimės Ramiojo vandenyno regione prieš japonų pajėgas, būdami rusų pusėje, bandysime užimti Berlyną. Šis tas buvo atskleista ir apie priešų DI - japonai, ne taip, kaip Europos kariai, slėpsis medžiuose, bandys apeiti iš nugaros ir nukirsti mums galvas savo kardais. Tuo tarpu kovodami Europoje matysime tradicines mūšio taktikas ir ėjimus. Daugiau sužinosime birželio 13d., kai pasirodys keli screenshotai iš žaidimo.

Šiandien žurnale GamesTM pasirodė visas pluoštas detalių apie būsimąjį Call of Duty 5 žaidimą. Štai ir išvardinsiu dar nepaminėtas:

* Žaidime bus CO-OP režimas.

* Call of Duty naudos tą patį COD4 grafinį varikliuką.

* Tai turėtų būti pats žiauriausias ir tamsiausis COD serijos žaidimas.

* Turi pasirodyti PC, PS3, 360 ir Wii platformose.

Nuotrauka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pic tai nemanau kad iš COD5 :( Varganai atrodo. O koks bus geimas sužinosim vėliau :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

taigi cia COD2 screenas. Carentan mapas :(

Ne į temą

nelošęs aš jokių codų apart cod4

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

taigi cia COD2 screenas. Carentan mapas :)

Koks dar Carentanas cia Cean mapas vokieciu respas, cod2 losiu jau 1,5 metai, o 4 tai nuo isleidimo datos,man asmeniskai cod2 labiau prie sirdies ,nu ka lauksim CoD5 :))

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kolkas visos cod dalys man patiko ir dar nenuvyle, tikiuosi ir su sia taip pat bus :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As losiau irgi visas... Is tu visu viena buvo kitokia... Ta kuria kure Treyarch buvo tikrai kitokia.. :P Nesakau, kad totalus sh, bet zaidimas savotiskas, kaip sakant iskart matosi kad kure kita kompanija... O as kaip priprates buvau nuo COD 1 laiku prie infinity ward, tai man Treyarch kurinys pasirode visiskai kitoks. Na gal ir gerai, kad kitoks :P Zodziu, laukiam naujienu, nauju traileriu.. Ziuresim, gal ir neblogas COD5 gausis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.