• 0
funny

Kaip atnaujinti PS3 OFW versiją per USB?

Klausimas

Sveiki. Gavau PS3 ir pradėjau domėtis juo. Pas mane rodo versija 4.31 ir kiek suprantu, ji jau tikrai senoka. Konsolė, niekada nebuvo prijungta prie Interneto, tai spėju dėl to ji ir senos versijos. Pas mane FAT, o laido kaip ir nėra galimybė prijungti namuose.. :/ Yra kokia nors galimybė be interneto atsinaujinti versiją į naujesnę ar naujausią? Dėkui.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

5 atsakymai į šį klausimą

Rekomenduojami pranešimai

• 0

Sveiki. Gavau PS3 ir pradėjau domėtis juo. Pas mane rodo versija 4.31 ir kiek suprantu, ji jau tikrai senoka. Konsolė, niekada nebuvo prijungta prie Interneto, tai spėju dėl to ji ir senos versijos. Pas mane FAT, o laido kaip ir nėra galimybė prijungti namuose.. :/ Yra kokia nors galimybė be interneto atsinaujinti versiją į naujesnę ar naujausią? Dėkui.

Jo, jei konsole nenulauzta parsisiunti naujausia versija 4,66 is oficialaus puslapio (turetu buti apie 350MB), isirasai i USB atmintine, O tada jau gali is atmintines atnaujint bet kada, interneto tam nereikia. 

Redagavo Jeisonas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  • 0

Iš oficialaus puslapio parsisiunčiau 4.66 updeitą. Įsikėliau kaip ir nurodyta: USB Fleshe susikuriu PS3 papke, po to UPDATE papke ir įsikeliu tą .pup failiuką. Įkišu į kompo antrą (dešinįjį) USB lizdą ir einu per System Update. Pasirenku, kad ne per interą bet neranda USB esančio failo. Kas gali būti negerai?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  • 0

Viskas padaryta, kaip turi būti. FAT32 irgi.. Nesuprantu, kas dar galėtų būti...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  • 0

Iš oficialaus puslapio parsisiunčiau 4.66 updeitą. Įsikėliau kaip ir nurodyta: USB Fleshe susikuriu PS3 papke, po to UPDATE papke ir įsikeliu tą .pup failiuką. Įkišu į kompo antrą (dešinįjį) USB lizdą ir einu per System Update. Pasirenku, kad ne per interą bet neranda USB esančio failo. Kas gali būti negerai?

PS3>UPDATE>PS3UPDAT.PUP

patikrink gal kazka negerai uzvardinai.Man taip yra buve.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Atsakyti į šį klausimą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.