• 0
albinas123

Lagina GTA 5 ir iš disko ir HDD, ką daryti?

Klausimas

Sveiki del ps3 gta 5 atsirisau savo ps3 is disko gta 5 stringa is vidinio hdd irgi lagina dariau tuos rebuild database visus tuos clear chahe viska bet vistiek stringa gal galit padeti del ko stringa

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

9 atsakymai į šį klausimą

Rekomenduojami pranešimai

• 0

Sveiki del ps3 gta 5 atsirisau savo ps3 is disko gta 5 stringa is vidinio hdd irgi lagina dariau tuos rebuild database visus tuos clear chahe viska bet vistiek stringa gal galit padeti del ko stringa

Persikelk i isorini HDD. Kai zaidi is vidinio hdd, jam tenka dviguba apkrova, nes zaidimas ir taip pusiau irasomas i vidini hdd. Todel kraunami ir failai, tureje buti diske, ir failai, kuriuos zaidimas iraso per instaliacija. Pagooglink, rasi sia tema daugiau informacijos :) O ir nesitikek, kad is isorinio HDD visai nestrigs.

Redagavo Emilis09

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  • 0

siek tiek pastringa retkarciais . tikrai nebaisiai. idomu ka tu vadini "stringa" .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  • 0

Is vidinio HDD man nespedavo krauti objektu ir teksturu, pvz. is niekur nieko atsirasdavo masinos, greiciau vaziuojant pastatai budavo be teksturu. Kai perkeliau i isorini hdd, padetis pagerejo, bet strigimai kartas nuo karto pasireiksdavo. Jei nori zaisti is vidinio HDD, parsisiusk PSN versija, turetu buti geriau. Tiesa, neveiks seni seivai.

Redagavo Emilis09

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  • 0

siek tiek pastringa retkarciais . tikrai nebaisiai. idomu ka tu vadini "stringa" .

vot ta vadinu kad stringa nes neimanoma nusitaikyt normaliai viskas trukcioja tiesiog

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  • 0

na cia jau per ziauriai tau. pamegink is isorinio hdd. man viskas ok eina. tikrai zaidziamam lygi, kai kur kai kada kokie nedideli pastrigimai ir tiek.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  • 0

Man net is vidinio HDD nebudavo tokiu trukciojimu, kad negali nusitaikyt. O su kitais zaidimais viskas normaliai? Gal HDD skaiciuoja paskutines dienas?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  • 0

Bet va kas ir yra visus kitus zaidimus gerai paleidzia pvz dark sector ir kitokius veikia bel lagu tik gta stringa o hdd tai nzn gal dar nemirsta

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  • 0

persirasyk per nauja i hdd.istrink instala ir per nauja pamegink.cia stebuklu nera visi taip paciai naudoja.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  • 0

sveiki gali mano ps3 slim procesorius kaisti ir del to man stringa zaidimai ar galima tepti kazkokia termo pasta ant jo ar ne

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Atsakyti į šį klausimą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.