simas25

disko braizymas

Rekomenduojami pranešimai

sweiki.pries keles dienas nusipirkau xbox 360 ulimited halo edition ir zaidima gta4.taigi zaide mano bratkis ta gta4 ir as pasukau xboxa biski ir tas susiktas diskas (atsiprasau uz wulgaruma ) susibraize!!!!ar yra kam tai buve?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

yra taip buve. forza subraiziau. arba pirkt nauja dvd teks (kaip supratau orginalu nusipirkai) arba daryk kaip as:

pradziai man neloadino texturu ant keleto mapu ir negalejau keleto eventu pereit, tada tas dvd pastovejo ilgai ilgai ir va dabar teksturu zymiai maziau neuzkrauna ir eventus pavyko pereit. nezinau, gal cia nuo dulkiu ar kazko, bet veikia:)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nesukinėkite įjungto Xbox'o! Nereikia stebėtis, kad subraižė...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jo negalima gi sukinet, net ant to lipduko kur ant dvd romo uzrasyta.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pabandyk triuką su dantų pasta :] (negarantuoju, kad padės).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man ir tas pats buvo su gta4 ;D tik beabejo piratiniu,yjunkta box`a paguldziau ant sono ir vel pastaciau,ziurau ismete ureadable disc,isimu ziurau koki 4 ratai ant disko ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Normaliai pastatyta boxa laikyk ir nereiks sukinet o poto sikt i kelnes kad subraizej diska del savo kaltes.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man ir tas pats buvo su gta4 ;D tik beabejo piratiniu,yjunkta box`a paguldziau ant sono ir vel pastaciau,ziurau ismete ureadable disc,isimu ziurau koki 4 ratai ant disko :mellow:

oho! cia neblogai pabraize tau :)
Ne į temą

pamenu kad kai rasydawaus sawo dar necipuotam ps2 filmus (per nero dvd-video pasidarydawau), tai jei greiciau nei 4x irasydawau i dvd, tai pastebedawau kad trokius naujus dvd po kiek laiko pabraizydawo matomai,lazeris :) garantuoju! keista kad toks jautrus x'360 vien apwertus braizo diska ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as zinau viena gera dalyka jei susibraizo diskas ir sunkiai lost , tai reikia su adekalonais nuvalyti ir su vata aisku ziurint kokie adekalonai jei kokie kvepalai su adekalonais tai suvarysi diska reikia paprastu grynai adekalonu ir viskas ir zaidimas veiks kaip naujas(veikia 100%). Sis budas yra veiksmingas dauk kartu esu ji panaudojas :mellow:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man irgi tas buvo, irgi su GTA IV, isemiau ziuriu tokia stora juosta. Ismeciau diska, naujai irasiau. :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu nesuprantu, kam tą xboxą vartyti, kai jis įjungtas? Jūs ir kompą vartote, kai kompaktus įdedat? Buki esat, tai PS1 nusipirkite ir žaiskite užteks jums ir jo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu nesuprantu, kam tą xboxą vartyti, kai jis įjungtas? Jūs ir kompą vartote, kai kompaktus įdedat? Buki esat, tai PS1 nusipirkite ir žaiskite užteks jums ir jo.

Buna gi tokiu, neturi ka veikt sumasto tokiu fintiku. Poto ateina cia ir verkia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Seip jeigu orginalus kompaktas tai patariu pasijimti poliiravimo skyscio(galima gauti bet kurioje auto parduotuveje) taip pat galima is BMS nusipirkti disku gaivinimo pastos,tai visus susibraizymus uzglaisto.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man ant seno Xbox 360 braize diskus visus is eiles.. nors ir nejudindavau xboxo... palikdavo tokius ratus visados toj pacioj vietoj.. cia buvo toks gamyklinis brokas.. maciau apie situs braizymus TV laida ten neuzdetos ant dvd tokios kempines ar kas :) bet cia tik ant senu taip buvo :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

joa, man irgi buvo susibraize originalai, tai nusipirkau tos kompaktams skirtos pastos is BMS ir viskas vel veikia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.