pilkiuzzz

klausimas pries perkant xbox 360

Rekomenduojami pranešimai

jau si savaitgali planuoju pirkt xbox 360,tai norejau paklaust pora klausimu....

1. kaip zinot kelintu metu boxas yra?ten gal kur nors parasyta ura?

2. planuoju boxa pirkt klaipedoj arba palangoj tai kokioj parduotuvej butu geriausiai pirkt? as esu is mazeikiu pats tai nzn :) beje gal apsimoka is klaipedos akropolio kokio pirkt? laukiu atsakymu,kai asakysit istrinsiu tema :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

jau si savaitgali planuoju pirkt xbox 360,tai norejau paklaust pora klausimu....

1. kaip zinot kelintu metu boxas yra?ten gal kur nors parasyta ura?

2. planuoju boxa pirkt klaipedoj arba palangoj tai kokioj parduotuvej butu geriausiai pirkt? as esu is mazeikiu pats tai nzn :) beje gal apsimoka is klaipedos akropolio kokio pirkt? laukiu atsakymu,kai asakysit istrinsiu tema :)

1. Kitoj pusėj ant X'o parašyta pagaminimo data.

2. Palangoj tu tikrai niekur nerasi X'o pirkti. O Klaipėdos Akropoly, tai nebent Topo centre.. Gal geriau pirk iškart flashintą.. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jei x'as su HDMI tai bus maziausiai 2007 11 men. o siaip tik ispakaves gali pasiziuret uzpakalinej daly parasyta.

pirk kokioj kompiuteriu parduotuvej kaip FIS, internete suzinok adresa ir nuvaziuok.

ir temos pats tu neistrinsi :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu as jau ilgokai esu idejes skelbima kad perku,bet nieks nesusiduomi...o pas edma pwz xbox 360 premium kokia kaina? man rods pas ji brangu yra? ar klystu as?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu as jau ilgokai esu idejes skelbima kad perku,bet nieks nesusiduomi...o pas edma pwz xbox 360 premium kokia kaina? man rods pas ji brangu yra? ar klystu as?

Kaip nufleshintos konsoles tai nebrangu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Problema yra tame,jog xbox premium dabar niekur negausi.Tuo labiau akropolyje.Artimiausia data kai GNT lietuva uzsives xbox premium bus birzelio 28.Dabar gali issigyti tik elite.As pats xbox arcade laukiu nuo geguzes vidurio ir dar teks ilgokai laukti :/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Topo centre aš pirkau. Bet ne akropoly, dabar tiksliai nepamenu kur jis randasi, bet ten jie turėjo CORE ir PREMIUM, bet prieš mentelius, dabar turės daugiau, aišku. Bet aš tai nusivežiau popierius, sakau reiks man pirtainius lošt pradaryk noriu pažiūrėt ar rom`as tinka. Tas pradarė, žiūriu samsungas, JAMAM! :]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai reiks visas elektronikos parduotuves apvazinet...tikuos surasiu...e o kiek pas edma arcade versija kainuoja? premium saket neturi jis....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai reiks visas elektronikos parduotuves apvazinet...tikuos surasiu...e o kiek pas edma arcade versija kainuoja? premium saket neturi jis....

Skambink jam ir klausk, ne mes pardavinėjam.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kadangi siandien buvau Kaune, tai aisku buvau ir Akropoli. Buvau atejas i Elektromarkta. Ten gal kokie 5 Premium metos, Arcade 8 elite 3. :]

Ne į temą

EDIT: Nepatariu is ten pirkt. Ten kainos dar nepakeistos. :\
Redagavo sLk

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Arcade: 1050LT (turetu kainuoti ~700LT) Premium 1350LT (turetu kainuoti ~1000LT) Elite 1500LT (turetu kainuoti ~1300LT)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu nzn ka jis ten norejo pasakyt bet arcade parduotuvej kainuoja 680LT jei neklystu. www.fis.lt elite 1348 LT, premium 1000

Redagavo dankratas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.