WhiteFiction

PS3 nulaužimas

Rekomenduojami pranešimai

neramiBite,

Ne į temą

kuo toliau, tuo labiau man atrodo, kad tu net nesupranti ką aš rašau ir noriu pasakyti. Arba aš nerišliai dėstau savo mintis, arba tu iš principo gini realiai bukus postus, kad tik paprieštarautum man (jei taip, tai nežinau kuo aš taip užsitraukiau tavo nemalonę :thumbsup4: ), net nesistengdamas to pagrįsti (pvz.: taip ir liko neatsakytas mano klausimas apie feikų naudą...)

Kas dėl kitų nuomonių negerbimo, arba išankstinio nusistatymo, tai gal geriau pažiūrėk į veidrodį :) Neskaitau aš tamstos visų postų (beveik nesilankau kitose temose), bet kiek teko skaityti, tai nepasakyčiau, kad labai jau nesistengi įpiršti SAVO nuomonės. :)

Yra pilna žmonių, kurių nuomonė su mano nesutampa, ir mes puikiai padiskutuojam, pasiginčyjam be įžeidinėjimų ar varymų vienas ant kito (pasiskaityk kitas temas :) ), bet tai ir jie, ir aš stengiamės nerašyti absurdiškų postų. Aišku, dabar gali pradėti aiškinti, kad ne man spręsti kur yra "kvailas" postas, o kur "protingas". Beabejo. Bet kai žmogus siūlo kurti atskiras temas vos ne kiekvienai išsakytai minčiai, tai jau manau yra "pereboras"... Dėl šito manau ir tu pats sutinki, nes priešingu atveju gautųsi, kad prieštarauji pats sau. Juk tada nebūtų nei ginčių (o kaip žinia: "ginčuose gimsta tiesa" :) ), nei nuomonių gausos. Tada visas forumas būtų panašus į temą "pasaka po vieną žodį". Bent jau aš to nenoriu. Manau (iš tavo postų), kad ir tu to nenori.

Tad kitą kartą prieš puldamas rašyti atsakymą į mano "piktąjį postą", bent pasiskaityk kam jis skirtas ir jei mūsų nuomonės nesutaps, tada galėsim padiskutuoti. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ne į temą

Na, nesigilinant i shi labai vaisinga gincha ash tik pasakysiu, jog sudraskyto postuose bent jau nesijauchia 5ko mentaliteto braizho, skirtingai nei kito kolegos pasiulymas del kito topiko ir nenoro girdeti tokios nuomones kiap sudraskyto apkritai. Pilnai jam pritarchiau jei chia butu "PS3 firmware" tema ir chia susirinktu teisuoliai pasriubauti kiap negerai, kad ps3 yra nulauzhta ir kad piratavimas klesti, bet jei jis nelabai supranta kuo ji skirtusi nuo dabartines tai, kaip sako liaudis: visokiu zhmoniu yra, visokiu ir reikia.

Apibendrinant norechiau tik pasakyti, jog nuomones gerai, nuomones i tema dar geriau, o nuomones i tema be pirshimo jos kitam be jokio objektyvaus pagrindo ish viso - fantastika!

Pabaigai auksine fraze: ""Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks.""

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O gal yra informacijos kaip bus paleidziami zaidimai? Hdd ar BD diskai? Ir kaip su zaidimais reikalai? Matyt kokiuose rimtesniuose torrent'uose ju?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Galima kolkas tik speliot, nes dar nieko nera padaryta. Geohot tik sudare salygas kazka kurt

Redagavo lediniz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nieko jis dar nesake kad BD drive'a nulauze , tj manau kad dar cia daug laiko , iki tol kol kokiam turguj galesi nusipirkti piratiniu PS3 zaidimu :D

Redagavo Charisma

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Realiai jai nebus galimybes paleisti zaidimu is hdd , tai namie keptis BD butu per brangu.. :D Laukiam naujienu, smagu, kad juda zingsnis po zingsnio i prieki :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tik nezinia kada tas galutinis tikslas bus :D

O Sony man atrodo paruos BANANU mums tada :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tik nezinia kada tas galutinis tikslas bus :D

O Sony man atrodo paruos BANANU mums tada :P

Kad kratysis jie nucrackintu konsoliu vartotoju tai faktas :P Bet man tas nelabai rupi , mane offline labiau domina :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Chmm.. Jau nebeįsivaizduoju kam reikalinga konsolė be onlaino. Taip, yra žaidimų kurie net neturi onlaino (GOW, Heavy Rain, Dragon Age ir pan..) ir jie puikiai pritraukia vien savo SP, bet tai mažuma. Pvz.: kokių COD, ar BC ne tik kad nepirkčiau, bet net nesisiųsčiau jei negalėčiau žaisti MP. O apie kokį Demon's Souls net nėra ką kalbėti. Be kitų žaidėjų pasaulių, be fantomų, be žinučių, tai būtų turbūt tiesiog eilinis hack and slash, o ne metų žaidimas...

Na bet tiem, kas savo noru rizikuotų prarasti onlainą, dėl kelių sutaupytų litų, ir linkiu būti pastoviai offline. :D:P

Redagavo SudraSkytaS

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Manau, kad iseis zaist piratinius zaidimus ir be online praradimo, nesijaudinkit per anksti :D hypervisor ir bootloaderi jau nulauze, o tai pagrindiniai zingsniai i nuhackinta ps3.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Manau, kad iseis zaist piratinius zaidimus ir be online praradimo, nesijaudinkit per anksti :D hypervisor ir bootloaderi jau nulauze, o tai pagrindiniai zingsniai i nuhackinta ps3.

optimistas :P kad tai butu kad piratkes losti online be jokiu pasekmiu butu :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.