WhiteFiction

PS3 nulaužimas

Rekomenduojami pranešimai

Ne į temą

tikrai netikiu. lietuvoje manau is 1000 gal tik koks vienas tikraja to zodzio prasme nera vagis...

muzika,filmai, softai ivairiausi,netgi telefonui melodijos tonai yra lygiai tokia pat vagyste. tad zmones pries kazka apsauke vagimis pirma pasiziurekite i save,ar i savo praeiti.

Ne į temą

:unsure: dabar man jau netgi į savo praeitį reikia pažiūrėt. Tiki, netiki - tavo reikalas. Tu man ne autoritetas, kad aš tau turėčiau ką nors įrodyt.

Kainos PS3 ir X360 originalių žaidimų nesiskiria. Kainos neoriginalių Xboxo ir originalių PS3 žaidimų skirias 10tis kartų. Ką lengviau yra padaryt žmogui, kuris nedisponuoja pinigais: nusipirkt kompakta už kelis litus ir persirašyt žaidimą ar nusipirkt originalą už kelis šimtus litų?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ne į temą

zinau.as turejau omeny kad mazvaikiai sedi su atristais xboxais,o kadangi ps3 yra kolkas neatrisamas tai mazvaikiai nelabai iperka tuos zaidimus

o tu tada manai kad lietuva pasaulio bamba,kaip cia taip ir visur? uk,usa dauguma zmoniu net nezino kad imanoma pirataut,o kita dalis zinanciu neprasideda tuo,nes tai rizikinga ir pan...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Ne į temą

:unsure: dabar man jau netgi į savo praeitį reikia pažiūrėt. Tiki, netiki - tavo reikalas. Tu man ne autoritetas, kad aš tau turėčiau ką nors įrodyt.
Statistishkai tai ka deklaruoji (kad viska isigyji tik legaliai ir tik legalu produkta) nelabai imanoma. Tai isheitu arba meluoji, arba shneki bile ka bijodamas prisipazint, arba pats nesuvoki ka darai :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o tu tada manai kad lietuva pasaulio bamba,kaip cia taip ir visur? uk,usa dauguma zmoniu net nezino kad imanoma pirataut,o kita dalis zinanciu neprasideda tuo,nes tai rizikinga ir pan...

O tai tu manai, kad tik lietuviai piratauja? Gal ir PS3 nulaužimo būdą atras koks Petras iš Bezdonių? Visame pasaulyje piratavimas paplitęs (vienur daugiau, kitur mažiau) dėka tų pačių užsieniečių. Redagavo SudraSkytaS

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

O tai tu manai, kad tik lietuviai piratauja? Gal ir PS3 nulaužimo būdą atras koks Petras iš Bezdonių? Visame pasaulyje piratavimas paplitęs (vienur daugiau, kitur mažiau) dėka tų pačių užsieniečių.

nu ir ka tu tuo norejai pasakyt? man?
Redagavo Klubas
Oftagai,nori ginčytis rašyk pm!!!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Baikit oftopint pagaliau,ir užtenką kalbėt apie tuos mažvaikius.

P.s Po mano posto kad daugiau nebūtų jokių mažvaikių ir oftopic

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Statistishkai tai ka deklaruoji (kad viska isigyji tik legaliai ir tik legalu produkta) nelabai imanoma. Tai isheitu arba meluoji, arba shneki bile ka bijodamas prisipazint, arba pats nesuvoki ka darai :unsure:

Esu sąmoningas žmogus ir elgiuos taip, kaip man atrodo teisinga. Tie filmai ir muzika, kuriuos aš mėgstu ir klausausi, visi yra mano fonotekoj. Tiems atlikėjams ir kūrėjams, kurie man suteikia kažkokį džiaugsmą ar malonumą naudojantis jų produkciją, esu dėkingas už tai ir naturalu, jog atsidėkodamas jiemas mielai sumoku pinigus už jų darbą. To ko nemėstu, man tai yra nereikalinga. Kokia čia dar statistika? Tai ką aš minėjau yra labai lengva pasiekt, turėt legalų produktą, paprasčiausiai daugelis renkasi lengvesnį kelią ir apie kitą variantą tiesiog dėl vienokių ar kitokių priežasčių nenori pagalvoti :)

Kad į temą būtų parašyta, kurdami PS3 konsolę bei PS3 žaidimus žmonės įdėjo daug pastangų bei darbo. Už darbą yra mokami pinigai. Todėl žaidėjai bandantis tai apeiti ir nesumokėti kūrėjams prikalusančių pinigų, siekiant sau naudos, yra neverti pagarbos geimeriai. Jei kalbėtume apie žaidimų kainas, butu kitokia kalba, sutinku, kad jos yra išpūstos, tačiau čia jau kita tema...

Redagavo Kalelas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Soulreaver, truputi veluoji su siom ziniom :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Niekas čia neverkia ir neperša TAU savo nuomonės.

Jei PS3 tikrai nulauš, ŽYMIAI padaugės mažvaikių online, kurie nuo boXo pereis prie PS3, o tai tikrai nebus labai malonu normaliems PS3 žaidėjams. (Kas žaidžia online - supras)

Taip pat tiems, kas liks su nenulaužtu PS3 (aš - vienas iš jų), bus sunkiau susirasti originalių žaidimų keitėjų/pirkėjų/pardavėjų. (Kas keičia/perka/parduoda per skelbimus - irgi supras)

Vat kas pasikeis tiems, kas nenulaužinės savo konsolių. Tai aišku bus jų pačių problemos, bet jei ne nulaužimas - tų problemų nebūtų. Vat būtent dėl to (ir dėl kitų asmeninių priežasčių) daug kas ir nenori PS3 nulaužimo.

Nors vaikai vistiek to nesupras... Juk jiems tereikia kuo daugiau žaidimų, kurių net pusės nesugeba pereiti dėl per didelio pasirinkimo. :)

as turiu 32 orginalius zaidimus ir visus perejes nes kol neperinu neperku disko kito,

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Niekas čia neverkia ir neperša TAU savo nuomonės.

Jei PS3 tikrai nulauš, ŽYMIAI padaugės mažvaikių online, kurie nuo boXo pereis prie PS3, o tai tikrai nebus labai malonu normaliems PS3 žaidėjams. (Kas žaidžia online - supras)

Taip pat tiems, kas liks su nenulaužtu PS3 (aš - vienas iš jų), bus sunkiau susirasti originalių žaidimų keitėjų/pirkėjų/pardavėjų. (Kas keičia/perka/parduoda per skelbimus - irgi supras)

Vat kas pasikeis tiems, kas nenulaužinės savo konsolių. Tai aišku bus jų pačių problemos, bet jei ne nulaužimas - tų problemų nebūtų. Vat būtent dėl to (ir dėl kitų asmeninių priežasčių) daug kas ir nenori PS3 nulaužimo.

Nors vaikai vistiek to nesupras... Juk jiems tereikia kuo daugiau žaidimų, kurių net pusės nesugeba pereiti dėl per didelio pasirinkimo. :)

Pritariu 100%%

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As manau kad kas nezaidzia online bus tikrai naudinga nusilausti PS3. Ir beto tikrai nemanau kad nebanins nulauztu koncoliu,todel daugelis "vaiku" kaip ir atkris nuo online,taigi nereikia to bijot. Bet faktas kad tikrai atsiras maziau kureju norinciu kurti PS3 zaidimus,kaip dabar su PSP vienas kitas geras zaidimas beiseina :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš tai pvz dabar xbox parduodu ir pirksiu ps 3, bet nelausiu jo, nes jau zinau laušiu tai bana gausiu garantuotai, nes po kiek laiko tikrai prades gaudyt visus piratus, beto jei gera sau patinkanti zaidima nusiperki online zaist, tai tau jo gali uztekt ilgam laikui.. Pvz: ant xbox dabar turiu keliasdesimt zaidimu prisirases ir gal koki tik 10 zaidziu, nes kai turi daug nezinai ka zaist, galvoja gal ta pereit, nu bet ne, einu ka nors kita tingiu dabar sita, taip ir pasilieka, o pvz nusiperki kelis kuriuos tikrai nori pazaist ir zaidi po to pasikeiti į kitus žaidimus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pritariu kolegai virsui , zaidimus su ps3 tikrai labiau iszaidziu negu pvz atsisiusdamas ir irasydamas i Wii...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.