WhiteFiction

PS3 nulaužimas

Rekomenduojami pranešimai

Na tikrai dziaugiuosi kad pagaliau nulauze ps3,kadangi nesu is turtingos seimos ir man zaidimus pirkti yra per brangu.O xboxams tikrai as nepritariu.jau viena turejau,po 6 men uzluzo :)

Redagavo Degiz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

dar gi sako pats vungerhackas kad jis tik padare pradzia, didzioji dalis kurt sudetinga softa paleidimui, bet as tikiu kad sukurs ;] ne bereikalo sakoma gera pradzia puse darbo ;]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tik va man idomu ar negali SONY jo i teisma paduoti,kad ju konsole bando nulauzti ir paplatinti informacija internete?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei nulauš, tai nulauš. Čia kiekvieno reikalas kaip lošt, sąžiningai ar ne. Vistiek visi susidurs su vienokiom ar kitokiom pasekmėm. Vieni gaus banus, kiti turės susitaikyt, jog nete susidurs su padidėjusiu skaičium nebrendylų, kurie tikrai sujauks ne viena mačą. Visa tai, tikrai ne į gera.

Kita idomi mintis buvo, kurią perskaičiau skamba maždaug taip: "aš neturiu pinigų, bet labai noriu turėt ir naudotis brangiu daiktu" arba "man neužtenka įvairovės". Gal nuskambės žiauriai, bet jei esi nepasiturintis, tai atitinkamai ir įvertink savo galimybes. Juk, jei aš negaliu įpirkt crysler'io, važinėju su golf'u. Lygiai tas pats su įvairove, vieni sau gali leist per atostogas ilssėtis kokiose karibų salose, kopt į kalnus ir pan., o kiti važiuot į sodą ar prie kokio ežero maudytis. O dabar išeina taip, jog aš negaliu, bet noriu, dėl to einu vogt. O taip sau nei laimės suteiksi bei pagarbos iš kitų geimerių sulauksi, tačiau kaip jau minėjau, čia kiekvieno reikalas.

Redagavo Kalelas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei nulauš, tai nulauš. Čia kiekvieno reikalas kaip lošt, sąžiningai ar ne. Vistiek visi susidurs su vienokiom ar kitokiom pasekmėm. Vieni gaus banus, kiti turės susitaikyt, jog nete susidurs su padidėjusiu skaičium nebrendylų, kurie tikrai sujauks ne viena mačą. Visa tai, tikrai ne į gera.

Kita idomi mintis buvo, kurią perskaičiau skamba maždaug taip: "aš neturiu pinigų, bet labai noriu turėt ir naudotis brangiu daiktu" arba "man neužtenka įvairovės". Gal nuskambės žiauriai, bet jei esi nepasiturintis, tai atitinkamai ir įvertink savo galimybes. Juk, jei aš negaliu įpirkt crysler'io, važinėju su golf'u. Lygiai tas pats su įvairove, vieni sau gali leist per atostogas ilssėtis kokiose karibų salose, kopt į kalnus ir pan., o kiti važiuot į sodą ar prie kokio ežero maudytis. O dabar išeina taip, jog aš negaliu, bet noriu, dėl to einu vogt. O taip sau nei laimės suteiksi bei pagarbos iš kitų geimerių sulauksi, tačiau kaip jau minėjau, čia kiekvieno reikalas.

ko tu cia nervuojis?nusiramink :unsure: .ps3 as sukrapstyciau pinigu,bet kadangi megstu isbandyt naujus zaidimus man pirkt kiekviena po 200lt yra per brangu.nenorejau as nieko supykdyt.tik pasakiau savo nuomone

PS. O tiems kas pries ps3 nulauzima teks susitaikyti su sia zinia,juk toks gyvenimas.visos konsoles anksciau ar veliau yra nulauziamos

Redagavo Degiz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ko tu cia nervuojis?nusiramink :unsure: .ps3 as sukrapstyciau pinigu,bet kadangi megstu isbandyt naujus zaidimus man pirkt kiekviena po 200lt yra per brangu.nenorejau as nieko supykdyt.tik pasakiau savo nuomone

Ne į temą

kur tu čia tuos nervus įžvelgei? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

As nesuprantu teiginio, kad jei nulaus PS3, padauges "mazvaikiu" PSN, kurie sugadins visa zaidima? gal smulkiau paaiskintumet, kaip jie sugadins?
Redagavo Klubas
nudok oftagus atsibodai jau...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

As nesuprantu teiginio, kad jei nulaus PS3, padauges "mazvaikiu" PSN, kurie sugadins visa zaidima? gal smulkiau paaiskintumet, kaip jie sugadins?

mazvaikiai visada online zaizdami cypauja,isterikuoja.atsimenu kai ant xboxo live zaidziau tai vienas mazvaikis dainuot pradejo :unsure:

Redagavo Klubas
Bla bla bla,oftagai...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

o klausyk tu perki ir muzika ir filmus taip pat ane? bent jau taip supratau pagal posta,nes jei uztumei kad kazkas vogs tai manau pats nevagi,nes muzikos ir filmu vagimas tikrai ne mazesnis nusikaltimas.

kai pradedi ant kazko vaziuot visada pirma siulyciau i save pasizet.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Elementariausi pavyzdiai yra: tu sukuri žaidimą, visi prisijungia, paleidi žaidimą, jį pakrauna ir tada kažkas atsijungia arba nušovus žmogų, jis pradeda spygaut ir plūstis ant tavęs. Norint apsisaugot nuo to, paprasčiausiai susirandi grupelę žmonių, su kuriais nuolat žaidi ir juos pažįsti.

Ne į temą

o klausyk tu perki ir muzika ir filmus taip pat ane? bent jau taip supratau pagal posta,nes jei uztumei kad kazkas vogs tai manau pats nevagi,nes muzikos ir filmu vagimas tikrai ne mazesnis nusikaltimas.

kai pradedi ant kazko vaziuot visada pirma siulyciau i save pasizet.

Ne į temą

Taip, aš tiek filmus, tiek muzika perku. Ir kur man dabar žiūrėt?
Redagavo Kalelas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mazvaikiai visada online zaizdami cypauja,isterikuoja.atsimenu kai ant xboxo live zaidziau tai vienas mazvaikis dainuot pradejo :unsure:

Ne į temą

Na as kiek zaidziau XBL, tai beveik nepasitaiko tokiu. O vienetai gali ir originalius zaidimus zaisdami uzdainuot.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pabandysiu paaiškint kuo MAN (negaliu kalbėt už visus) nepatinka mažvaikiai onlaine:

1. Cypimai, rėkavimai, dainavimai. Gerai, jei žaidime galima užmutinti žaidėją, bet deja, ne visuose žaidimuose yra ta funkcija....

2. Camp'inimai. Nežinau oficialios statistikos, bet manau, kad pagrinde kempina tik mažiukai. Iš ko sprendžiu? O gi iš ~10-15 vyresnių žmonių, mano friend liste, neteko pastebėti nei vieno myžančio į kelnes dėl to, kad jį gali nušauti. :unsure: Mažvaikiai stengiasi pasirodyti kuo kietesni, o vyresni tiesiog žaidžia savo malonumui, per daug nesijaudindami dėl K/D statistikos.

3. Dažnai būna tokie bajeriai, kad jei mažvaikiui nesiseka žaisti, jis tiesiog išeina iš žaidimo vidury matčo, sudarydamas komandų disbalansą. O jei dar tas mažiukas - hostas, tai išvis nutrūksta visas žaidimas...

Redagavo SudraSkytaS

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Na as kiek zaidziau XBL, tai beveik nepasitaiko tokiu. O vienetai gali ir originalius zaidimus zaisdami uzdainuot.

ne.cia neta prasme.pvz jei tikrai nulaus ps3 visi mazvaikiai nueis nuo xboxo ir pereis ant ps3.o dabar kol ps3 yra nenulauziamas tai mazvaikiai nelabai zaidimus iperka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Taip, aš tiek filmus, tiek muzika perku. Ir kur man dabar žiūrėt?
Ne į temą

tikrai netikiu. lietuvoje manau is 1000 gal tik koks vienas tikraja to zodzio prasme nera vagis...

muzika,filmai, softai ivairiausi,netgi telefonui melodijos tonai yra lygiai tokia pat vagyste. tad zmones pries kazka apsauke vagimis pirma pasiziurekite i save,ar i savo praeiti.

to Degiz: seip jei nezinojai tai zaidimu kainos nesiskiria xbox nuo ps3.

Redagavo shaokan

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

tikrai netikiu. lietuvoje manau is 1000 gal tik koks vienas tikraja to zodzio prasme nera vagis...

muzika,filmai, softai ivairiausi,netgi telefonui melodijos tonai yra lygiai tokia pat vagyste. tad zmones pries kazka apsauke vagimis pirma pasiziurekite i save,ar i savo praeiti.

to Degiz: seip jei nezinojai tai zaidimu kainos nesiskiria xbox nuo ps3.

zinau.as turejau omeny kad mazvaikiai sedi su atristais xboxais,o kadangi ps3 yra kolkas neatrisamas tai mazvaikiai nelabai iperka tuos zaidimus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.