WhiteFiction

PS3 nulaužimas

Rekomenduojami pranešimai

scalman sutinku kad dvi konsoles geriau ,ant X losi tuos grajius kur ir ant visu konsoliu iseina o su PS3 losi kas tave labiau domina is PS3 geimu :)

Paprasciausei pirkau X Nes nusibodo man tobulint savo PC ir kisti pinigus uztai kad palosti koki nors geresni grajiu :) O PS3 Pirkau delto Kad norvegijoi tureciau kaveikt ,o grizdamas seip nutariau parduoti X ,aisku nesakau kad X s**** buvo tikrai geras, bet mano manimui X neuzilgo visus savo reikalavimus isnaudos 100% o PS3 Dar tures ir tures savo resursu :)

Seip

Xbox360 Dar pokolkas dabartis

O

PS3 Jau dabartis ir ateisis Pagal sytemos galimibes

Joa siaip techniskai tai X360 nuo PS3 stiprokai atsilieka, ir X360 diskuose kiek zinau sunkiai zaidimus talpina o su PS3 nera jokiu problemu.

As pries pirkdamas PS3 galvojau kad geriau X360 bet labai atbaide RRoD ir kad ateiti su X bus problemu del resursu. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Joa siaip techniskai tai X360 nuo PS3 stiprokai atsilieka, ir X360 diskuose kiek zinau sunkiai zaidimus talpina o su PS3 nera jokiu problemu.

As pries pirkdamas PS3 galvojau kad geriau X360 bet labai atbaide RRoD ir kad ateiti su X bus problemu del resursu. :)

na del tos ateities tai dar ateinancius metus manau karaliaus boxas zaidimuose vistiek,taip vietos dl sike ne perdaugiausiai,bet naudojant kompresija pasirodo galima sutalpint o jei ne visada yra antras diskas,ar 3,ar 4,cia del to tai manau viskas gerai su x360,jis tikrai pakankamai galingas butent zaidimam,kai ps3 jie dare ne vien tik kaip zaidimu konsole,taciau x360 turi ir geresni marketplace dabar,taigi ir online uzemes X,o ne ps3,kad ir nemokamas,aisku ps3 visada bus ps3 ,ir losim ant jo kelis zaidimus,kai ant x losim desimtis zaidimu,tiesiog pasirinkimas yra visas tavo kai turi kelias konsoles,

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

PS3 yra nulauztas bent jau canadoj as gyvenu toronte tai cia mano draugai jau senai savo ps3 yra nusilauze

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

PS3 yra nulauztas bent jau canadoj as gyvenu toronte tai cia mano draugai jau senai savo ps3 yra nusilauze

Ya,right.Nejuokink zmoniu ir nesidaryk sau gedos,cia patarimas toks butu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ya,right.Nejuokink zmoniu ir nesidaryk sau gedos,cia patarimas toks butu.

Jis ir nejuokina zmoniu.Patikek

trenkit mane zaibu bet tikrai manau kad NENULAUZTAS kitaip lauztu globaliai o ne vienam miesteli

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

deja bet ps3 yra nulauztas...

Redagavo dankratas
Dar tu pavaziuok ant modu ;] Nuo to bus blogiau tik tau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

deja bet ps3 yra nulauztas...

Siuo dalyku nesidomejau,bet jeigu lauztu tai kaip sake kiler ji lauztu visur o ne kur nors viename kampelyje pasaulio.

Redagavo dankratas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nespank circa,veltuj prikelta tema ;)

Redagavo Klubas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nesamones cia daugkas kalbat... Jeigu PS3 butu kas nors nulauzes tai apie tai zinotu visur, ne vien Kanadoj. Be to jeigu nulauztas tas tas kur cia nusisnekejo irodyk mums n00b'ams ko reikia kad nusilauzti ir kaip ten viskas atrodo... Paklausk tu draugu!

P.S. as bandziau YouTube ir Google ieskot angliskai kaip nulauzti PS3 ir nieko neradau panasaus i CFW ar ka nors.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nieko jis nespangsta mano draugas turi kompine Kaune.Tai jis man daznai sako kad uzsieni per ps3 linux backupus eina kai kuriuos paleist su ismestais filmukais kad tilptu i 25gb diska.Rimtas jis zmogus is konsoliu gyvena tai as juo pilnai tikiu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nieko jis nespangsta mano draugas turi kompine Kaune.Tai jis man daznai sako kad uzsieni per ps3 linux backupus eina kai kuriuos paleist su ismestais filmukais kad tilptu i 25gb diska.Rimtas jis zmogus is konsoliu gyvena tai as juo pilnai tikiu.

Ne į temą

Na o as galiu sakyt,kad mano draugas dirba NASA nes jis rimtas,bet as tokiais dalykais tikrai nesiruosiu tiket kol pats nepamatau.Pamatai savo akimis - kitas reikalas.+ Nera jokiu video internete (nebent fake)

Redagavo dankratas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne nu tikrai esu girdejas nekarta kad ps3 nulauztas, tiesiog nera tai taip populiaru kai BD-RW romai kaip du ps3 kainuoja, bet va i naujausius laptopus tai BD romus ir deda :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gal zmgous ka sumaise,gal koki "stream my game" turejo omeny ,kai pc zaidimus gali streamint\zaisti per ps3 su sixaxis,ar isirase kokia OS ir galvoja kad nusilauze,na ps3 turi nemazai variantu ivairiu,bet realiai nulauztas kad eitu patys ps3 backupai tai nemanau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne nu tikrai esu girdejas nekarta kad ps3 nulauztas, tiesiog nera tai taip populiaru kai BD-RW romai kaip du ps3 kainuoja, bet va i naujausius laptopus tai BD romus ir deda :thumbsup4:

Circa, jei butu nulauztas tai tikrai nete butu galima rast video arba kokiam forume... O gal tas zmogus kur turi kompine Kaune kalbejo apie Linux?

O kad ir brangu i BD diskus rasyt butu, vistiek YT butu video kaip tai padaryt.

Nu zodziu imeskit tie kurie sakot kad nulauztas source'a is kur savo info gaunat. Jei nulauztas tai turetumet nesunkiai rast irodymu. :o

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.