WhiteFiction

PS3 nulaužimas

Rekomenduojami pranešimai

nusilauziau savo viskas puikiai veikia ir t.t. parsisiunciau kelis zaidmus,kad juo ikelti reikie suskaldyti i 4gb,laukiau 3 valandas kol PS3splitter tai padarys,bandziau per ftp,greitis irgi apgailetinas, spjoviau ant tu visu nulauzimui ir pasidariau ofiacialu update ,matyt nebe tas amzius kad galeciau puse dienos laukti kad galeciau pazaisti 15-20 minuciu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

taigi mastau pirkti Ps3 slim ir eitu tarkim nulaužti ir vėl gristi prie org fw

Redagavo ErikasLT1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

taigi mastau pirkti Ps3 slim ir eitu tarkim nulaužti ir vėl gristi prie org fw

pora postu auksciau zmogus atsake. Ar neskaitom? :o ATS: Taip galima.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nusilauziau savo viskas puikiai veikia ir t.t. parsisiunciau kelis zaidmus,kad juo ikelti reikie suskaldyti i 4gb,laukiau 3 valandas kol PS3splitter tai padarys,bandziau per ftp,greitis irgi apgailetinas, spjoviau ant tu visu nulauzimui ir pasidariau ofiacialu update ,matyt nebe tas amzius kad galeciau puse dienos laukti kad galeciau pazaisti 15-20 minuciu

Jei FTP per WIFI bandei kelti, nenuostabu, kad greitis apgailetinas. Pats naudoju FTP bet kabeli tai 25GB ikelia kazkur per 30min

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, pasikeiciau savo PS3 harda ir kai ji ijungiau man parase, kad prijungciau joystika prie usb ir paspausciau PS, lyg ir nieko tokio, bet as neturiu orginalaus pultelio, o i mano wireless madcatz joystika nereguoja....

Gal turi pasiulimu kokiu ?

Gal netycia yra kedainieciu forume ?

Redagavo Luask

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, pasikeiciau savo PS3 harda ir kai ji ijungiau man parase, kad prijungciau joystika prie usb ir paspausciau PS, lyg ir nieko tokio, bet as neturiu orginalaus pultelio, o i mano wireless madcatz joystika nereguoja....

b***** per visur spamini tu cia juodai... Geriau eik i koki skelbiu.lt, ziurek kas parduoda koki ps3 kedainiuose, skambink ir tarkis su zmogum, aisku ne uz dyka...

Mastyk galva, o ne sik...

Redagavo Tomka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki. O galima su nulauztu PS3 zaist originalius zaidimus?

Taip. Galima

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip ten su dabartiniu nulauzimu ps3 kur isikeli i koki flesiuka programite isirasai ir viskas nulauztas. Ar ira jau nusilauzusiu ir ar viskas tvarkoi kazkaip baisoka megint baisu kad koks softas nepaluztu ar taip kas nesusiestu?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nueini į Žemaitės g. kur Vikondos Liūtai buvo,ten yra ADRB firma ir padės jie tau :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man padeti nereike as ir patc susitvarkit galiu bet ar ira kas nusilauzes su ta programyte ir ar viskas tvarkoi?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man padeti nereike as ir patc susitvarkit galiu bet ar ira kas nusilauzes su ta programyte ir ar viskas tvarkoi?

Kokia programyte, destyk konkreciai mintis. O nusilauzusiu yra daug ir nei vienas nesiskunde

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki. Noriu paklaust kaip susizinot reikia koks irasytas cfw ? nes pirkau is zmogaus tai jis sako kad kmaew, o man rodo per Rogero manager'i system version Kakoroto 3.55 . Ir ar nieko neatsitiks jeigu ant kakoroto cfw uzrasysiu i virsu kmaew ? Aciu. :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.