WhiteFiction

PS3 nulaužimas

Rekomenduojami pranešimai

Va del to ir klausiu ar imanoma ji kazkokiu budu atnaujinti,nes kazkaip tai vistiek suprogramavo,tai ir galvoju gal kazkokiu budu imanoma ir atnaujinti.Nes jei prasides tie zaidimai su hermes v2,tai ka tokiu atveju daryt kas turi originalu PS Jailbreakeri, Jau su NBA2K11 nieko neisdege,susimete i vidini diska,zaidimas kaip ir pasileido,bet vel nereaguoja geimpadas,tai po keleta akimirku isijungia demo ir tik ziuri kaip botai kapojasi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Va del to ir klausiu ar imanoma ji kazkokiu budu atnaujinti,nes kazkaip tai vistiek suprogramavo,tai ir galvoju gal kazkokiu budu imanoma ir atnaujinti.Nes jei prasides tie zaidimai su hermes v2,tai ka tokiu atveju daryt kas turi originalu PS Jailbreakeri, Jau su NBA2K11 nieko neisdege,susimete i vidini diska,zaidimas kaip ir pasileido,bet vel nereaguoja geimpadas,tai po keleta akimirku isijungia demo ir tik ziuri kaip botai kapojasi.

na tai isirasyk open manageri 1.14 2 ir viskas turetu veikti juk ;) aisku is vidinio disko, bet nematau atme jokios problemos.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Cia buvo kazkur tas listas surasytas, tik norejau pasitikslinti, Ipod Nano 8GB neveiktu? Tik 1 ir 2GB?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Manasis Ipod Nano 1gen, 2Gb veikia puikiai. Manau ir veiktu ir 8Gb, nes sistema ta pati. Gali drąsiai laužti.

Redagavo noutbukas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Manasis Ipod Nano 1gen, 2Gb veikia puikiai. Manau ir veiktu ir 8Gb, nes sistema ta pati. Gali drąsiai laužti.

Galvoju laužti ps3 tik nelabai gerai išmanau apie tokius dalykus zinau kad gauna YLOD ar kai buna nulauztas ps3 galima ji gaut ? ir kaip ten viskas su tais updatais ?:throw:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Cia buvo kazkur tas listas surasytas, tik norejau pasitikslinti, Ipod Nano 8GB neveiktu? Tik 1 ir 2GB?

Štai tas list'as:

http://www.ps3-hacks.com/forums/about9521.html

Ar pavyktų nulaužti su juo, reikia žiūrėt ne pagal GB, o pagal ipod'o G (Generation). Štai pasitikslink kelintos Generation tavo Nano :throw:Identifying iPod models

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ei kas cia yra kad pvz su backup manager 2 kai darai load game, poto nueini i ta app games folderi ir kai ten paspaudi kad paleistum zaidima visalaik ismeta ta kazkokia klaida, error corrupted ir skaiciukai ten penki ar sesi , kame bedos??? o su backup manager pirmu tai viskas normaliai tik kad reikia leidziant zaidima deti diska, tai va gal ka turite patarti su manager 2 kad susitvarkytu ta klaida ir nereiktu deti disku i bdrom leidziant zaidimus??

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Štai tas list'as:

http://www.ps3-hacks.com/forums/about9521.html

Ar pavyktų nulaužti su juo, reikia žiūrėt ne pagal GB, o pagal ipod'o G (Generation). Štai pasitikslink kelintos Generation tavo Nano ;)Identifying iPod models

Na, pas mane jis Nano G2. Pagal ta lista nelabai suprantu. Imanoma?

Redagavo Magnitas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na, pas mane jis Nano G2. Pagal ta lista nelabai suprantu. Imanoma?

Įmanoma, nuo 1g iki 5g. puikiai veikia.

Jei nelabai supratai, tai sunku bus tau nulaužti. Bet jei supranti anglų kalba, paieškosi, daugiau pasiskaitysi, problemų neturėtų kilti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kas isbandet Open Manager v1.16?

Tai cia tas lygiai toks pat kaip 1.15 tik tiek kad vel sugrazino patch mode su mermes v3 dabar tipo normaliai veikia jau, bet nezinau, kas jau labai nori updeitintis, pachintis zaidmus tiems gal ir reikia, bet siaip nezinau niekada neupdeitinau zaidimu taigi man tas visai neaktuolus iselidimas, cia tu versiju su kiekviena diena vis leidzia ir leidzia..

Man va aktualiau butu suzinoti kaip reikia padaryti su backup manager 2 kad veiktu zaidimai be disko idejimo, kad nemestu tos klaidos ienant i ta papke app_games......

Redagavo LRSboy

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai cia tas lygiai toks pat kaip 1.15 tik tiek kad vel sugrazino patch mode su mermes v3 dabar tipo normaliai veikia jau, bet nezinau, kas jau labai nori updeitintis, pachintis zaidmus tiems gal ir reikia, bet siaip nezinau niekada neupdeitinau zaidimu taigi man tas visai neaktuolus iselidimas, cia tu versiju su kiekviena diena vis leidzia ir leidzia..

Man va aktualiau butu suzinoti kaip reikia padaryti su backup manager 2 kad veiktu zaidimai be disko idejimo, kad nemestu tos klaidos ienant i ta papke app_games......

tai megink su kitom versijom backup managerio,arba isimesk per nauja viska.na persidayk per nauja,gal kazka netaip darai.

cia b* tos versijos kasdiena vis eina ir eina, Hermes,Psgroove, PSfreedom, open manager,backup manager...nu krc...negali jie biski pristabdyt siaip,kiekvienas savo versijas tik varo, ka naudot tu kuo, Hermes v3 su vienu , hermes 2 su kitu...kazkokia maisalynes aplamai. su psps buvo tvarka, viena serija cfw ejo ir po to viskas jom, o cia kas?.... ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

joo scalman pritariu tau, tikrai jau tokia maisalyne kad net galva apsisuko, tikrai vis kiekviena dien avaro ir varo tas versijas, o juose pasikeitimai minimum, jei vakar open manager ismete pach funkcija, tai siandien jau i 1.16 imete vel ta pati ka vakar ismete tik kad jau veikia su tuo kazkokiu hermes.. istirko tai uzkniso, padarytu viena normalia versija ir isleistu, o ne kiekviena diena vis po 5 naujas, nesamone kazkokia, toj man isvis fantazija atsoks ka nors belauzti ta ps3 ..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

joo scalman pritariu tau, tikrai jau tokia maisalyne kad net galva apsisuko, tikrai vis kiekviena dien avaro ir varo tas versijas, o juose pasikeitimai minimum, jei vakar open manager ismete pach funkcija, tai siandien jau i 1.16 imete vel ta pati ka vakar ismete tik kad jau veikia su tuo kazkokiu hermes.. istirko tai uzkniso, padarytu viena normalia versija ir isleistu, o ne kiekviena diena vis po 5 naujas, nesamone kazkokia, toj man isvis fantazija atsoks ka nors belauzti ta ps3 ..

man jau atsoko.. :):)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.