WhiteFiction

PS3 nulaužimas

Rekomenduojami pranešimai

Ne į temą

Sorry neskaiciau topico , o jei nusilauzi konsole tai jau nebegalima internetu naudotis ? pvz noreciau koki bc2 internetu palost , jau nebeiseitu ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ne į temą

Sorry neskaiciau topico , o jei nusilauzi konsole tai jau nebegalima internetu naudotis ? pvz noreciau koki bc2 internetu palost , jau nebeiseitu ?

negali ne.ir negalesi matyt jau.na bet jailbreak turi savo nauda,jei negali kitaip isigyt zaidimu,tada su juo gali. kitu atveju jailbreak nelabai reikia.arba isigyt veliau nauja ps3 arba naudota ir naudot normaliai su visais updeitais ir PSN.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na nebent gali istraukt psjailbreak ir pasiupdatint kitokios iseities nebera , bet tada nebegalesi naudotis psjailbreak ,arba taip kaip sake Antra Console pirkt PSN'ui .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kas nors bandet red dead redemption pasijingt? skaiciau kad veikia bet man po intro kur buna juodas ekranas ir vsio nieko daugiau...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kas nors bandet red dead redemption pasijingt? skaiciau kad veikia bet man po intro kur buna juodas ekranas ir vsio nieko daugiau...

is ko loshi disko dvd-r, is isorinio hdd ar vidinio ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gal relyzas blogas. arba buna man is isorinio tik veikia. paziurek compatible lista. ;] turetu but parasyta kaip ka daryt.

jo as ta lista tai ziurejau rase kad reik isjungt internet connection, tai ir padarau, bet visvien neiseina... turbut kad tas relyzas blogas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

great news man..tik tai jau buvo 1 puslapi atgal.. :rofl:

(Video) PS3 Hacked with PSGroove for SIXAXIS galbut..

na laikas parodys,kelios dienos ir bus viskas aisku.jei viska bus galima su paciu sixaxis pasidaryt,ir po to su juo paciu ir losti. panasu aisku i fake, bet kalbos apie galima ps3 moda buvo anksciau.tai kodel gi ne,atitinakamai paruosus pulteli..

pasirodo realu..bet nera taip paprasta kaip gali pasirodyti..

Well it seems from the post it is fair to say this is not really a PORT, its more of a way to power the PIC via Sixaxis controller, which could actually be bad for you when you don’t want the exploit activated. Also based off the posts at the source, people are saying that this could result in electrical failure as the PIC is always activated.

Tutorial:

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki, jei pas mane dabar 3.4.2 fw imanoma atsirist ar ne?

Kol kas pailsek. Neimanoma.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o jei dar pasidarytum i 3.5.0 versija tada jau gal ir ilgam pailsetum :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o jei dar pasidarytum i 3.5.0 versija tada jau gal ir ilgam pailsetum :)

tas pats, jie ruose 3d blu ray palaikyma, bet turejo greit ismest jailbreaka lauk, taigi isleido belenkaip bugova 3.42 ;] tada teko leist 3.50, kuri irgi kolkas turi gan daug nusiskundimu scene ;]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.