WhiteFiction

PS3 nulaužimas

Rekomenduojami pranešimai

kaip kaskas sake per linux online nebusi, tai nedakertu as, juk internet conection vistiek, lieka o y psn ir neilysi, tai kazin ar jie ten ka ir pagautu jei per linuxs narsykle ijunktum

mano manymu jailbreak uzblokuoja neta kad apsaugotu pats save,ir neleidzia daryt jokiu updeitu.tai idomu ar leidzia jungtis pvz prie neto narsykles. kazkaip negirdejau to.idomu ar leistu.nes na siaip linuxo turetu nebut,o cia pamatys kad kazkokiu budu tu turi linux ir jungiesi i net..iskart banas gali pareit.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki, o tai tas flashiukas jaelbreak kartu veikia tik su isoriniu HDD, pvz parsiusta zaidima i laptopa isikeli, o poto pajungi prie ps3 taip nebutu galima? nes dabar jei pikrti jaelbreak tai tada reikia ir dar isorini HDD pirkti, o ir tas kainuoja virs 200lt normalesnis, o kur dar plius flashiukas 150lt, gal kas galetu siuo klausimu apsviesti placiau?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, o tai tas flashiukas jaelbreak kartu veikia tik su isoriniu HDD, pvz parsiusta zaidima i laptopa isikeli, o poto pajungi prie ps3 taip nebutu galima? nes dabar jei pikrti jaelbreak tai tada reikia ir dar isorini HDD pirkti, o ir tas kainuoja virs 200lt normalesnis, o kur dar plius flashiukas 150lt, gal kas galetu siuo klausimu apsviesti placiau?

Gali ps3 FTP pagalba isikelt tiesiai i vidini HDD zaidimus, bet poto tikrai prades stigt vietos :whistling: Kaikurie zaidimai nepasileidzia is isorinio , nes PS3 atpazysta tik FAT32 failu sistema, kuri riboja failu dydi iki 4gb.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nei su isoriniu nei su vidiniu,jis is vis ne prie ko prie HDD,jis tik paleidzia PS3 is spec rezima galima sakyt,ir v iskas,toliau jau naudojies kaip ir anksciau PS3 ,tik tiek kad turi papildoma meniu is kurio gali pasileist zaidimus ,tiek is vidinio HDD ,tiek is isorinio.pradzioj galima jokio HDD nepirkt ,o tik jailbreak isigyt,o zaidimus mest i vidini pacio PS3 harda,kad ir koks mazas jis butu,nors ir 40gb ,vistiek isimesi beveik bet ka. kol kas FFXIII taip normaliai uzima , tik 40GB :whistling: . o dauguma iki 10 gb eina.kiti ir po 4gb.

is kitur ps3 backup zaidimu nepasileisi, vidinis arba isorinis HDD.nera finansu tiem,kokios problemos ? juk nera butina kazka isvis pirkt. svarbiausia spet jailbreak pasidaryt nepasiupdeitinus. jei dar neturi ps3 ir paimsi naudota,labai didele galimybe kad gali gaut su naujesne nei 3.41 fw.

nullDC Dreamcast Emulator Running Games on PS3

Games are now running and all of the graphical glitches are now gone from the BIOS! This is still a very early build of this emulator, and it will be a few more weeks before this really gets to playable form. It is currently running very slowly, (7.5 frames per second), but drk||Raziel has not even touched speed optimization yet. Also, many games have graphical glitches, sound is not ported yet, and most games don’t boot at all (mainly because they gripe about not having sound). However, progress is moving extremely quick on this project and it is shaping up very nicely!

taigi tik laiko klausimas kada turesim pilnai normaliai veikianti DC emuliatoriu,bei kitas emules, ko nepajege emuliuot psp ,ps3 emuliuos laisvai. nes psp viska emuliavo ka pajege techniskai. dabar ps3 iseis i trasa. :D

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ne del vietos tai pas mane slim 250gb tai per akis man tos vietos ir taip neturiu ka ten rasytis, o zaidimu juk ir visu nelaikyciau, pereini ir tiek, gal tik viena kita :D o tai jau is vidinio ps3 hdd tai visi eitu zaidimai ane? nesvarbu ar ten tie failai kazkokie 4gb ar mazesni? ir dar vienas klausimas, o tai kaip su tuo FTP programa persikelti zaidimus, ji cia gal per neta naudojama ta FTP ar per koki laida, sito visiskai nesuprantu :D nes tarkim kad isorinio hdd niekada nepirksiu, nes manau kad man ir tu 250gb vidines ps3 vietos uzteks, tai be isorinio tada galima per FTP programele kartu irasant backup manageri irasyti ja ir tada keltis zaidimus, bet vot kaip ta ftp programa veikia nedaeina man :whistling:

pvz mano pagrindinis pc viename namo aukste o ps3 konsole kitame?

Redagavo LRSboy

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ne del vietos tai pas mane slim 250gb tai per akis man tos vietos ir taip neturiu ka ten rasytis, o zaidimu juk ir visu nelaikyciau, pereini ir tiek, gal tik viena kita :D o tai jau is vidinio ps3 hdd tai visi eitu zaidimai ane? nesvarbu ar ten tie failai kazkokie 4gb ar mazesni? ir dar vienas klausimas, o tai kaip su tuo FTP programa persikelti zaidimus, ji cia gal per neta naudojama ta FTP ar per koki laida, sito visiskai nesuprantu :D nes tarkim kad isorinio hdd niekada nepirksiu, nes manau kad man ir tu 250gb vidines ps3 vietos uzteks, tai be isorinio tada galima per FTP programele kartu irasant backup manageri irasyti ja ir tada keltis zaidimus, bet vot kaip ta ftp programa veikia nedaeina man :whistling:

pvz mano pagrindinis pc viename namo aukste o ps3 konsole kitame?

na is vidinio eina beveik viskas, kas neina is jo tai neina ir is isorinio, pats pasiziurek i sarasa ir nereiks klausinet.

https://spreadsheets.google.com/lv?key=tqjz...many=true#gid=0

beje del F1 2010, paleist imanoma pvz su laidiniu usb vairu,nes ps3 pultelio nernada paleidus zadima,krc kyla konfliktas nes zaidimas reikalauja 3.42 , tai vieni pasieldie buvo su vairu bet ant seivo pakibo,kitiem dar kitur. problema issiprendzia irasius zaidimas i diska, kaip suprantu i DVD DL, arba BD. nu gal ka nors dar sugalvos matysim.kol kas konfliktas kad zaidimas reikalauja 3.42 , bet kaip ir pasileidzia su jailbreak ,bet veliau konfiktuoja.taigi negerai kol kas. nebent i DL aisku keptis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Saunu, kad taip viskas juda. Kas diena po maza naujiena.

Ne į temą

Sorry, galbut kazkur praleidau sita atsakyma, o gal ir nesupratau skaitydamas. Jailbreak'as, kur yra problema norint ji pasidaryti? Cia kazkoks USB raktas specialus ar paciu "viduriu" negalima is jo istraukti, kad galima butu pasidaryti: made in home? Ar jau tokia galimybe yra? /// P.S. Dar ne i tema norejau paklausti, kas ten per thema, is video apie PSP zaidimu paleidima per PS3, kai aplinkui tamsa ir lietus lyja. Gal zinote pavadinima? Butu idomu uzsideti.
Redagavo Magnitas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Saunu, kad taip viskas juda. Kas diena po maza naujiena.

Ne į temą

Sorry, galbut kazkur praleidau sita atsakyma, o gal ir nesupratau skaitydamas. Jailbreak'as, kur yra problema norint ji pasidaryti? Cia kazkoks USB raktas specialus ar paciu "viduriu" negalima is jo istraukti, kad galima butu pasidaryti: made in home? Ar jau tokia galimybe yra? /// P.S. Dar ne i tema norejau paklausti, kas ten per thema, is video apie PSP zaidimu paleidima per PS3, kai aplinkui tamsa ir lietus lyja. Gal zinote pavadinima? Butu idomu uzsideti.

viduriai visai kiti nei tu manai, ten ne paprastas usb flashiukas. nu zodz pasiskaityk intike galima pasidaryt juos galima kitaip isilauzt.

tema mano manymu heavy rain ;]

http://www.youtube.com/watch?v=o4lmQuCxl_M

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na o tai kas gali pasakyti kaip veikia tas kur kartu su backup manageriu isiraso FTP kaip sujuo reikia isikelti zaidimus i ps3 vidini harda is PC, per neta ten keliasi ar per kokius laidus ar dar per ka nors? viska atsakote bet i sy klausima niekas ir neatsako ^_^

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Isirasai FTP pkg ta faila , sujungi per routeri cabeli ir nueini i ta programa per PS3 ir start service ir raso virsuj paciam IP ir Porta juos surasai i FTP programa kompiuterija tai yra pvz FileZilla ir jungies ir keli .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na o tai kas gali pasakyti kaip veikia tas kur kartu su backup manageriu isiraso FTP kaip sujuo reikia isikelti zaidimus i ps3 vidini harda is PC, per neta ten keliasi ar per kokius laidus ar dar per ka nors? viska atsakote bet i sy klausima niekas ir neatsako :(

zaidimus meti i dev_hdd0/game/LAUN12345/GAMEZ gali per tinklo laida sujungt su pc ,arba tiesiog per wifi, su wifi paprasciau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kazin kiek laiko uztruks kol permes koki 10gb. Pamenu bandziau kelti kazkoki filma tai uzsi**sau laukti..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.