WhiteFiction

PS3 nulaužimas

Rekomenduojami pranešimai

Vakare jamu N900, bandysim irgi. Gal kas galite nukrejpti i tinkamiausia foruma "apsiskajtymui" ir tutorialams. (gali buti rusu) Dekui is anksto

P.S. Pagal plana rytoj parduodu Red Dead Redemption, Skate 3, Fifa world cup 2010 ir Iphone 3G 8GB :lol:

Redagavo autogarsas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Vakare jamu N900, bandysim irgi. Gal kas galite nukrejpti i tinkamiausia foruma "apsiskajtymui" ir tutorialams. (gali buti rusu) Dekui is anksto

P.S. Pagal plana rytoj parduodu Red Dead Redemption, Skate 3, Fifa world cup 2010 ir Iphone 3G 8GB :lol:

http://www.ps3-hacks.com/forums/

Su n900 labai lengva gaila kad tokiu neturiu ir jis per brangus kad galėčiau nusipirkti :D

Redagavo Lukrin

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Ne į temą

Paciam 15,o kitus vaikais vadini, pienburni verciau patyletum :lol: O beto PSN, manes perdaug nedomina, todel savo nuomone piply pasilaikyk sau.
Aš kalbu ir apie tuos 20 mečius, kurie dėl dėmesio trūkumo pradeda rėkaut, šneket nesamones ir dainuot daineles, kiek prisimenu tai xbl žaidžiant koki cod ar gta4 jų būdavo kiekvienam žaidime... O jei taves psn nedomina ir aš taves tiesiogiai neklausiau, tai kam išvis apie jį kalbi ?
Redagavo audriusvaldo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Aš kalbu ir apie tuos 20 mečius, kurie dėl dėmesio trūkumo pradeda rėkaut, šneket nesamones ir dainuot daineles, kiek prisimenu tai xbl žaidžiant koki cod ar gta4 jų būdavo kiekvienam žaidime... O jei taves psn nedomina ir aš taves tiesiogiai neklausiau, tai kam išvis apie jį kalbi ?

Ne į temą

Visu pirma citavai mano posta, kas reiskia, kad zinute buvo nukreipta man, poto pataisei ir citata nuimej. Tai reikia tokius 20mecius demesio trukumo kankinamus vaidint suvaikejusiais, o ne mazvaikiais, nes pagal viska 20mecio taip nelabai pavadinsi, todel kad 20meciai jau i paauglystes pabaiga eina :lol: O zmoniu yra VISOKIU, kad ir tas 12metis, gali but rimtas, susikoncentraves i zaidima ir nepratariantis nei zodzio, tik gali kalbet tiek kiek strategijai sukurt reikia, o gali but ir 30m. suvaikejas ir izeidinet kitus zaidejus. Reikia jaust ribas, o cia jau visu nepakontroliuosi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

kokio dar tutorial tau reikia,auksciau akis pakelk kur buvo ideta N900 siuntimas ten parayta kaip padaryt viska.keli punktai ir tiek.arba eik i ps3hacks rasi ten.
Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet tai turbut yra pavojus banui net ir su originaliu zaidimu? Man butu idealus variantas, kad pora originaliu garantuotai galeciau updatintis, zaist online, o kitus jau nesvarbu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na maniskis jau nulauztas, 5min darbo su N900. Backupinasi jau gejmas :)

pamegink is isorinio HDD ka nors,gal koki is torentu geima irgi. idomu ar viskas veikia ok.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Deje sedziu su vodafone labaj grejtu internetu :) Rejk pakejst HDD nes 120gb mazoka bus, ir paprasyti kad kas nors parsipumpuotu man tu gejmu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.