WhiteFiction

PS3 nulaužimas

Rekomenduojami pranešimai

Tiems kas nesupranta, kodėl aš (ir dar keli) esu taip kategoriškai prieš PS3 nulaužimą.

Ne į temą

Rašiau jau tikrai ne vieną ir ne du kartus, bet matau ne visi skaitė, tad pakartosiu.

Taip, manęs niekas neverčia laužti konsolės, bet aš nenoriu, kad onlaine privistų spiegiančių vaikų ar sušiktų cheaterių. (žaidėjų - vaikų, ir cheaterių padaugėjimo, dėl konsolės nulaužimo, manau aptarinėti nereikia, viskas jau N kartų aptarta.) Čia aišku su sąlyga, kad SONY nebanins, arba banins labai atmestinai. Jei nusilaužęs konsolę žaidėjas iškarto gauna baną onlaine - viskas OK. :)

Po konsolių nulaužinėjimo tikrai ŽYMIAI sumažės žmonių perkančių/keičiančių/parduodančių originalius žaidimus. O tai man (ir kitiems, perkantiems originalus) - tikrai nebus labai malonus dalykas. Jau net ir dėl to, kad mažiau susitikinėsim su bendraminčiais "in real". Vien per žaidimų pirkimus ir keitimus, susipažinau su gana daug įdomių žmonių (net ir nežinančių apie playmaniją :) ) su kuriais mus sieja domėjimasis PS3. Ir manau ne aš vienas toks esu.

Nulaužimas gali TIESIOGIAI pakenkti ir tiems, kas visai net negalvoja apie piratavimą. Pavizdys: Othe OS panaikinimas. Manau čia viskas aišku.

Na ir t.t. ir pan.

Tad NEREIKIA MAN AIŠKINTI, kad nusiteikimas prieš nulaužimą yra tik mano kažkokie kaprizai. Gal dabar jums dašyla, jog nulaužimas nepraeina be pasekmių ir nepirataujantiems vartotojams? Vat būtent dėl to, aš ir esu taip kategoriškai nusistatęs prieš (PS3) piratus.

Dar klausimų bus?

Redagavo SudraSkytaS

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tiems kas nesupranta, kodėl aš (ir dar keli) esu taip kategoriškai prieš PS3 nulaužimą.

Ne į temą

Rašiau jau tikrai ne vieną ir ne du kartus, bet matau ne visi skaitė, tad pakartosiu.

Taip, manęs niekas neverčia laužti konsolės, bet aš nenoriu, kad onlaine privistų spiegiančių vaikų ar sušiktų cheaterių. (žaidėjų - vaikų, ir cheaterių padaugėjimo, dėl konsolės nulaužimo, manau aptarinėti nereikia, viskas jau N kartų aptarta.) Čia aišku su sąlyga, kad SONY nebanins, arba banins labai atmestinai. Jei nusilaužęs konsolę žaidėjas iškarto gauna baną onlaine - viskas OK. :lol:

Po konsolių nulaužinėjimo tikrai ŽYMIAI sumažės žmonių perkančių/keičiančių/parduodančių originalius žaidimus. O tai man (ir kitiems, perkantiems originalus) - tikrai nebus labai malonus dalykas. Jau net ir dėl to, kad mažiau susitikinėsim su bendraminčiais "in real". Vien per žaidimų pirkimus ir keitimus, susipažinau su gana daug įdomių žmonių (net ir nežinančių apie playmaniją :lol: ) su kuriais mus sieja domėjimasis PS3. Ir manau ne aš vienas toks esu.

Nulaužimas gali TIESIOGIAI pakenkti ir tiems, kas visai net negalvoja apie piratavimą. Pavizdys: Othe OS panaikinimas. Manau čia viskas aišku.

Na ir t.t. ir pan.

Tad NEREIKIA MAN AIŠKINTI, kad nusiteikimas prieš nulaužimą yra tik mano kažkokie kaprizai. Gal dabar jums dašyla, jog nulaužimas nepraeina be pasekmių ir nepirataujantiems vartotojams? Vat būtent dėl to, aš ir esu taip kategoriškai nusistatęs prieš (PS3) piratus.

Dar klausimų bus?

Ne į temą

as suprantu tave bet piratavimas nebutu piratavimas jai pirataudami galvotume apie kitus ir zala kitiem todel nemanau kad tam nepritardamas kanors pasieksi nes pirataujantys galvoja tik kas geriau jiems o ne kitiems tarp tu pirataujanciu ir as,. ir visiskai palaikau piratavima nes tikrai manau kad ne lietuvio kisenej pirkt originalius zaidimus dar kai zaidimas man reikalingas daugiausiai savaitej ar dviejom ir tada man is jo jokios naudos ir tikrai nemanau uz tai moket tiek pinigu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

...dar kai zaidimas man reikalingas daugiausiai savaitej ar dviejom ir tada man is jo jokios naudos ir tikrai nemanau uz tai moket tiek pinigu

O dabar pasakyk man kas tau trukdo parduoti tą nereikalingą žaidimą ar iškeisti jį į kitą? Aš esu žaidęs tikrai nemažai žaidimų ant PS3, bet jei visus aš juos būčiau pirkęs, tai manau jau seniai būčiau miręs iš alkio, nes neturėčiau nei vieno papildomo lito.... Redagavo SudraSkytaS

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Uz tai dabar, liaudis bus pavalgiusi, bei tures ka losti

Liaudis būtų ir taip pavalgiusi, jei galvotų savo galva :lol: Nusipirkti konsolę už štuką litų vadinasi gali, o išleisti porą šimtų keliems žaidimams, ir paskui juos keisti į kitus, pinigų nebeužtenka? Tokiu atveju vargu ar užteks pinigų čipui...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu nemanau kad bus tikrai daug norinciu nulauzt...bent jau as tikrai nebusiu tarp tu kurie lauzys sawo ps3...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As visiskai pritariu SudraSkytui, net nesinori manyti, kad bus ps3 nulauztas, as savojo tikrai nelausiu, jau pasimokiau su xboxu :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O dabar pasakyk man kas tau trukdo parduoti tą nereikalingą žaidimą ar iškeisti jį į kitą? Aš esu žaidęs tikrai nemažai žaidimų ant PS3, bet jei visus aš juos būčiau pirkęs, tai manau jau seniai būčiau miręs iš alkio, nes neturėčiau nei vieno papildomo lito....

Bet tarkim sporto ar zaidimus dviem noretum pasilikt su xebra pakalt, o atzaidus, kai iseina nauju metu tarkim NBA , jau galima sakyt nebeparduosi, nes niekeno nebedomins sena versija. Matom yra zmoniu,kurie nelauzys savo konsoles (nors lauzyt nereik, tik usb flashiuka naudot reik), tad SudraSkytaS , del zaidimu orginaliu manau galesi nesijaudint, o kad mazvaikiu privis.. hm.. negi nera tokio dalyko kaip reportas? negi nera Sony sukure taisykliu del bendravimo zaidime?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o kad mazvaikiu privis.. hm.. negi nera tokio dalyko kaip reportas? negi nera Sony sukure taisykliu del bendravimo zaidime?

Beabejo tas dalykas yra, bet ar tu pats norėtum užsiimti reportinimais SONY, vietoj to, kad ramiai sau žaistum? Gerai jei piratai gaus iškarto banus, bet jei bus taip, kaip dabar ant boxo, tai... ;(

Kas dėl sporto žaidimų - taip, sutinku, kad jie labai greitai "sensta" (palyginus su kitais), bet bent pusę žaidimo kainos po metų tikrai įmanoma susigrąžinti. Ir tarkim tie "prarasti" 50-80lt už žaidimą (kurį žaidei metus su draugais gyvai, ar onlaine), nemanau, kad yra tokia jau didelė kaina.

O tai, kad liks žmonių su nenulaužtom konsolėm - faktas, bet tokių liks dvigubai (geriausiu atveju) mažiau, negu dabar yra. Ir vat tada bus dar sunkiau parduoti (ar nusipirkti) tą patį pasenusį sporto žaidimą....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• Sony kol kas atsisakė nuo pilno Kadokawa kompanijos (kuriai priklauso FromSoftware) pirkimo, tačiau pasirašė sutarti dėl "strateginės partnerystės" ir taps didžiausia Kadokawa kompanijos akcininke, su 10% akcijų  paketų.  Susitarimo kaina 318 mln $ (už tiek bus nupirkta akcijų).  
    • Be abejo. Taip, čia buvo labiau emocijos su tuo Intergalactic, bet vistiek nekeičia kad nepatiko. O "nepatiko" ir yra emocijos😄 P. S. TLOU III 
    • todel, kad is witcherio tu jau zinai ko tiketis, o cia visiskai naujas IP. ir dar tikrai niekas neaisku apie ka. labiausiai uzkliuva, kad boba negrazi ir veiksmas kazkur kosmose. pirmas ispudis nekoks, bet palaukim. niekas gi nevercia preorderio daryt. pamatysim kazka daugiau tada gal jau aiskiau bus ar labiau hatint ar po truputi didinti smalsuma. vistiek cia gi naughty dog. kokybes standartai pas juos auksciausi
    • na filmas visada visas bus diske ir jam nereiks jokio patcho ar dlc  cia visai kitas reikalas. as irgi buciau pilnai uz tai, kad tureti patinkanti zaidima savo kolekcijoj, bet deja pilno zaidimo diske nera turbut jau nuo ps3/xbox360 laiku (butrent tada atsirado zaidimu patchai konsolese). butu labai gerai jei po kazkiek laiko kai zaidimas pilnai supatchintas ir su visai dlc butu isleidziamas fiziniu pavidalu, bet deja tas neapsimoka. gamepass  tai nuoma. labai gerai jei nezinai kas per zaidimas bet gal ir noretum ji pabandyt. o jei nepatinka tv su xbox gamepassu tai tam yra konsoles. xbox tampa servisu ir kuris butu pasiekiamas visur visiems ir ant bet ko... tuoj bus taip, kad pasileidinesi ant ps5 zaidima ir pirma ka pamatysi bus "Xbox Gamestudio" va kaip dabar su naughty dog naujausiu pristatytu zaidimu... daug hate'o, bet jei butu ps+ galima butu isbandyt nemokamai ir tada jau nusprest ar verta isigyti i savo kolekcija ar ne.. o kas del licenzijos tai ji ne visai tavo... gali but, kad zaidima turi nusipirkes, o jis jau isimtas is eshopo butent del kazkokios pasibaigusios licenzijos (panasiai kaip su senais gta. isimti is paduotuviu nes baigesi licenzija muzikai) o naujose zaidimo versijose tu muzikos ganalu paprasciausiai nera. ir siaip diskai dabar labiau kaip budas pigiau pazaisti zaidima. nupirkai, perejei, pardavei.. tai kuom ne prenumerata?
    • Suprantu tavo ironija, bet tikrai galiu pasakyti pasižiūrėjus ar man patinka ką matau ar ne. Palygink su Witcher IV anons treileriu ir viskas bus aišku.
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos