WhiteFiction

PS3 nulaužimas

Rekomenduojami pranešimai

Ne į temą

Resitance 1 dalis 15.9gb man regis.
Redagavo G1edrius

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Laikui begant turetu nulausti bet , nezinau ar bus imanoma tek gigabaitu parsisiusti ir irasiti i bluray diska lazeris susproktu :innocent: nebent i hdd

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Laikui begant turetu nulausti bet , nezinau ar bus imanoma tek gigabaitu parsisiusti ir irasiti i bluray diska lazeris susproktu :innocent: nebent i hdd

Aliooo... Jau ps3 kaip ir nulauztas, parsisiust bus imanoma, tik ne su kokiu 32kbps internetu aisku. Nebetie laikai, kai takim zebra buvo 32kbps is uzsienio, o dabar daug ant sviesolaidziu gi sedi :( beto tik retesni eksliuzyvai perkops 10gb riba, o dauguma iki 10gb, tai cia lyg xbox 360 zaidima siustis :) o kad "nesproktu lazeris" bd-rom'o irasancio, tai ir atitinkama kaina uzdeta jam.

Straipsniukas BBC --> http://www.bbc.co.uk/news/technology-11035928

Redagavo Shotgun

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tas usb dongle yra sudo gabalas as skaitau tai tik kaip pradziu pradzia ir tai labai greitai istobules atsiras kitu zmoniu kur patobulins ir isleis savo toki projekta i dienos sviesa gal ateityje bus toks usb dongle kuriam pastoviai iseidines updeitai naujoms sony firmware ir zaidimams todel niekam nepatarciau pirkti sio produkto beto numanau kad ateityje bus pradeti spausti zaididimai kad maziau vietos uzimtu ir senos technologijos nebetiks nors visi zinom kiek ps3 blueray zaidimai uzima todel 250gb kiek mazokai vietos o jungti papildoma terabaitini hdd viel nemazos islaidos zodziu turekit kantrybes ir viskas turetu pasitaisyt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tas usb dongle yra sudo gabalas as skaitau tai tik kaip pradziu pradzia ir tai labai greitai istobules atsiras kitu zmoniu kur patobulins ir isleis savo toki projekta i dienos sviesa gal ateityje bus toks usb dongle kuriam pastoviai iseidines updeitai naujoms sony firmware ir zaidimams todel niekam nepatarciau pirkti sio produkto beto numanau kad ateityje bus pradeti spausti zaididimai kad maziau vietos uzimtu ir senos technologijos nebetiks nors visi zinom kiek ps3 blueray zaidimai uzima todel 250gb kiek mazokai vietos o jungti papildoma terabaitini hdd viel nemazos islaidos zodziu turekit kantrybes ir viskas turetu pasitaisyt

Ka reiskia ,, todel 250gb kiek mazokai vietos o jungti papildoma terabaitini hdd viel nemazos islaidos ", juk 1T tekainuoja 260Lt.

Baikit cirkus kalbeti. USB veiks tik tam tikroms PS3 softo versijoms.PS3 praktiskai norm. komp. tik veikiantis su gamintojo softu, o gamintojas ji koreguoja kaip nori, su salyga, jei nori tureti nemokama online gaming(jungiesi zaisti tinkle, automatiskai praso instaliuoti nauja softo versija).

Nelabai suprantu-uz ka nusipirkti PS3 turite, o i metus nusipirkti 2-4patinkancius zaidimus neturite(daugiau nereikia, nes pilnai ju neisnarstysite iki galo).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ka reiskia ,, todel 250gb kiek mazokai vietos o jungti papildoma terabaitini hdd viel nemazos islaidos ", juk 1T tekainuoja 260Lt.

Baikit cirkus kalbeti. USB veiks tik tam tikroms PS3 softo versijoms.PS3 praktiskai norm. komp. tik veikiantis su gamintojo softu, o gamintojas ji koreguoja kaip nori, su salyga, jei nori tureti nemokama online gaming(jungiesi zaisti tinkle, automatiskai praso instaliuoti nauja softo versija).

Nelabai suprantu-uz ka nusipirkti PS3 turite, o i metus nusipirkti 2-4patinkancius zaidimus neturite(daugiau nereikia, nes pilnai ju neisnarstysite iki galo).

man asmeniskai 1 zaidimo savaitei neuztenka kadangi as visiskai online nezaidziu tik gameplay todel man tinka tik lauzta konsole ir ne kitaip

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Oi kaip žvengsiu, jei paaiškės, kad čia eilinis feikas :innocent: O čia visi jau skaičiuoja kiek užima žaidimai, kiek kainuos papildomi hardai, kiek reikės laukti kol atpigs ta flashkė ir t.t.... LOL :( Užuojauta jums visiems, taip laukiantiems nulaužimo. Turbūt ramiai miegoti negalite? Taip norisi "chaliavos"? :) Mano patarimas - palaukite bent kol SONY sureaguos į šitą reikalą, o tada jau trydaliokite sau į sveikatą :) Bet aš galiu garantuoti, kad jei šitas nulaužimas nėra feikas, tai SONY tikrai visko taip nepaliks. Ir tikiuosi pasekmės bus pačios liūdniausios piratams :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Oi kaip žvengsiu, jei paaiškės, kad čia eilinis feikas :innocent: O čia visi jau skaičiuoja kiek užima žaidimai, kiek kainuos papildomi hardai, kiek reikės laukti kol atpigs ta flashkė ir t.t.... LOL :( Užuojauta jums visiems, taip laukiantiems nulaužimo. Turbūt ramiai miegoti negalite? Taip norisi "chaliavos"? :) Mano patarimas - palaukite bent kol SONY sureaguos į šitą reikalą, o tada jau trydaliokite sau į sveikatą :) Bet aš galiu garantuoti, kad jei šitas nulaužimas nėra feikas, tai SONY tikrai visko taip nepaliks. Ir tikiuosi pasekmės bus pačios liūdniausios piratams :)

100% sutinku ir nesuprantu kokie nerdai deda jam minusus...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

100% sutinku ir nesuprantu kokie nerdai deda jam minusus...

Ne į temą

Na žmonės jau kelis metus laukia to nulaužimo ir vos pasirodžius bent menkiausiam šansui, kad jau konsolė nulaužta, dauguma vos nemyža į kelnes iš laimės, pamiršę, kad lygiai tas pats buvo prieš kelis mėnesius (tik kaip pasirodo - SONY nemiega :innocent: ). Neveltui sakoma: "Viltis - durnių motina".

Tai jiems dabar pikta, kad yra žmonių kurie net nelaukia to nulaužimo. Žiūrėk, tuoj ir tau minusai pareis... :(:)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Klausykit. Baikit jūs vėl kelti čia ginčus su savo ižeidžiančiais komentarais.Taip moralizuojat tarsi patys nesat žaide piratinių žaidimų. Tas faktas , kad mes turim PS3, nepadarė mūsų staiga super sažiningais. Pavyzdžiui SudraSkytaS turi PSP ir abejoju ar jis nenulaužtas.

PS: atsiprašau jeigu ka ižeidžiau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Luigi

Ne į temą

Na aš čia dabar nekalbu konkrečiai apie sąžiningumą ar piratavimą. Mano nusistatymo prieš PS3 nulaužimą priežastys truputį kitokios (jau rašiau ne vieną kartą apie jas forume) nei tiesiog noras paremti kūrėjus (tas beabejo irgi yra svarbu).

Reikalas tame, kad jau juokas ima kai nebe pirmą (ir net ne antrą) kartą, pažiūrėję filmukus youtube, pusė forumo dalyvių pradeda pilstyti iš tuščio į kiaurą apie BD diskų įrašymus, HDD pajungimus ir pan. Paskui atsiranda tokių, kurie paskaito kelias forumo žinutes ir jau "žino", kad PS3 nulaužtas, pradeda ieškoti nulaužtų konsolių ar piratinių žaidimų. Ir galiausiai paaiškėja, kad PS3 dar nenulaužtas. :innocent: Tai gal geriau palaukite kol viskas bus aišku kaip ir kas ten veikia, kokių priemonių ėmėsi SONY ir t.t., o tada jau ramiausiai diskutuokite ir patarinėkite vieni kitiems?

P.S. Taip, mano PSP nulaužtas, ir pagrinde tik tam, kad galėčiau žaisti PS1 žaidimus (FF7,8,9, MGS ir pan.) rusų kalba (kurie deja yra tik piratiniai... :( ).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Luigi

Ne į temą

Na aš čia dabar nekalbu konkrečiai apie sąžiningumą ar piratavimą. Mano nusistatymo prieš PS3 nulaužimą priežastys truputį kitokios (jau rašiau ne vieną kartą apie jas forume) nei tiesiog noras paremti kūrėjus (tas beabejo irgi yra svarbu).

Reikalas tame, kad jau juokas ima kai nebe pirmą (ir net ne antrą) kartą, pažiūrėję filmukus youtube, pusė forumo dalyvių pradeda pilstyti iš tuščio į kiaurą apie BD diskų įrašymus, HDD pajungimus ir pan. Paskui atsiranda tokių, kurie paskaito kelias forumo žinutes ir jau "žino", kad PS3 nulaužtas, pradeda ieškoti nulaužtų konsolių ar piratinių žaidimų. Ir galiausiai paaiškėja, kad PS3 dar nenulaužtas. :) Tai gal geriau palaukite kol viskas bus aišku kaip ir kas ten veikia, kokių priemonių ėmėsi SONY ir t.t., o tada jau ramiausiai diskutuokite ir patarinėkite vieni kitiems?

P.S. Taip, mano PSP nulaužtas, ir pagrinde tik tam, kad galėčiau žaisti PS1 žaidimus (FF7,8,9, MGS ir pan.) rusų kalba (kurie deja yra tik piratiniai... :) ).

Ne į temą

Vilne niz gi nelo arba Vilne nasha ane ? :)
Redagavo dorklei

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dorklei

Ne į temą

??? prie ko čia lenkai ir rusų kalba??? Tipo lietuvis gerai gali mokėti tik lietuvių ir anglų kalbas? :) Vaikeli, man atrodo ir tavo tėvai geriau žiūri filmus rusų kalba, negu anglų. Man lygiai tas pats su žaidimais.

Tad tavo "prikolas" - FAIL :)

Redagavo SudraSkytaS

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as tai paprasciausiai sakau baigiat gincus, nes nusisnekat. exploitas gan graziai pateiktas kaip dar nebuvo nk taip pateikta. rimti teamai suka sita shuda tai nematau reikalo jiem knist prota, patys ir nesako kad cia kazka unreal, pasake kad nera isitikine del to ir to, iki kada uzrauks, patys sako neupdatint o laukt patvirtinimu is ju paciu. sony aisq tvarkys tai jau sakiau praeitam ilgam poste viska. geimu tai aisq ner ko cia skaiciuot kiek uzims tas pats kas boxo, tik kaikurie biski daugiau. beto cia daug teigia kad nesilauztu nesilauztu, bet 60% kad jie tikrai noretu haliavos, ir nesipsit su zaidimu laukimais, stygiais, pinigu neturejimu ir t.t.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.