WhiteFiction

PS3 nulaužimas

Rekomenduojami pranešimai

Geohot pristatymas Nuit Du hakeriu konferencijoje Paryziuje. Nesitikekite kazko ispudingo, bet kas domisi visai idomu paklausyt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

greitu metu as isigysiu ps3 ir tikrai nenoriu kad jis butu nulauztas,is tikruju man tai nera labai svarbu nes bet kokiu atveju ps3 naudosiu labiau filmu ziurejimui,o zaidimus pirksiu tik tuos kuriu tikrai noriu kuriu ira gal 4 kuriu tikrai laukiu.seip dar visai idomu paskaityti ka mano uzsienieciai apie ps3 nulauzima http://forums.xbox-scene.com/index.php?showtopic=571824 sorry jei jau buvo imesta.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Seip jei atvirai tai tik laiko klausimas kada ta ps3 nulaus, tik va ragstis. Nemanau, ar kas nusilauzes ta ps3 nores pirkti blu-ray diskus, kuriu kainos kosmines. Kartais net patys zaidimai pigesni buna. ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Seip jei atvirai tai tik laiko klausimas kada ta ps3 nulaus, tik va ragstis. Nemanau, ar kas nusilauzes ta ps3 nores pirkti blu-ray diskus, kuriu kainos kosmines. Kartais net patys zaidimai pigesni buna. ;)

tarta aptarta ir hackeriu paskelbta, loaderius darys, geima i hdd ir loadini kaip su psp, supranta jie ta esme kad nieks bd disku nenores pirkt. o sistema jau praexploitino geohot'as gerai pasnekejo ir viska isaiskino kaip dirba tai tiek kad manau viskas homebrew injectingo klausimu paremta, o jis yra kada jie ji sukurs ir kada ikis i loaderi. kad uzkrautu. o tada prasides iso loaderiai ir kitas meshlas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Matau zaidima parsisiuntimas ,~45gb uzima , o ka sneket kiek zaidimu tik i hdd isirasisi , turint 500gb i ps3 , o ka sneket jei pas kitus 40gb arba 60gb 80gb yra ,tokio kaip metal gear solid nelabai isirasisi net i 40gb

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Matau zaidima parsisiuntimas ,~45gb uzima , o ka sneket kiek zaidimu tik i hdd isirasisi , turint 500gb i ps3 , o ka sneket jei pas kitus 40gb arba 60gb 80gb yra ,tokio kaip metal gear solid nelabai isirasisi net i 40gb

Maciau multiplatforminiu zaidimu,kurie uzima tik siek tiek daugiau nei boxo versija pvz , taip kad cia nebutu didele problema.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu del multiplatforminiu tai jo, bet tokie kaip eksliuzivai ,tai biski nekas bus , kiek atsimenu vienam trakeri maciau uncharta pirma ideje tai svere ~24gb o antras dar daugiau sveria

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

gal linka galetum numest, kur tu cia matai parsisiust ps3 geimus :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Ne į temą

Sorry jei klystu,bet kai dar turejau acc BCG,man atrodo tikrai esu mates ps3 zaidimu parsiuntimui.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Sorry jei klystu,bet kai dar turejau acc BCG,man atrodo tikrai esu mates ps3 zaidimu parsiuntimui.
Ne į temą

Kad ju siust yra tai tikiu, bet jie tikrai neturetu uzimt po 45gb, youtubej kelis video maciau kur ps3 zaidima i dvd isirase, na zinoma jis neveike, bet i paprasta dvd 4.7gb, tikrai zinau, kad mgs4 uzema daugiau nei 40gb, bet visi kiti tiek neturetu uzimt, koks uncharted 2 max 15gb pagal mane

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

As maciau torrentleech (dabar jau nera ten) bet ir tai sneku as apie tokius dydzius butent exsliuzivu o ne multiplatforminius , multiplatforminiai jau savaime aisku kad maziau uzima Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As maciau torrentleech (dabar jau nera ten) bet ir tai sneku as apie tokius dydzius butent exsliuzivu o ne multiplatforminius , multiplatforminiai jau savaime aisku kad maziau uzima

Ne į temą

na paprasto bd disko dydis 25gb, o tie ekskliuzyvai tikrai neuzima visu 25gb, tai tie eksliuzyvai gali but nuo 8gb iki, na sakykim tu paciu 25gb, bet tikrai nemanau, kad turetu 25gb uzimt, gt5 prologue 7,5gb berods teuzima, bereikalo dar 17,5 gb laisvos vietos diske :P cia tik vienintelis mgs4 virs 40 gb buvo :P zodziu, visi multiplatformeriai savaime aisku po 7gb bus, nes tai portai nuo xbox 360, o eksliuzyvu dydziai priklausys nuo kureju, kiek jie pasistenge ir t.t. :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.