WhiteFiction

PS3 nulaužimas

Rekomenduojami pranešimai

Heh, po shito vaikino paraginimo, jo akcijos gan smarkiai nukrito mano akyse. Nepulsiu vertinti jo kaip hakerio sugebejimu, bet su blaiviu mastymu apskritai, jam neviskas tvarkoje. Jis ka dabar siulo ps3 vartotojams, atsisakyti online play, online paslaugu, zhaidimu, reikalausianchiu naujo fw ir velniai zhino kiek laukti stebuklingo cfw, kuris labiau tiketina nei ne uzhdirbs jiem acc bana arba apskritai gali ka nors ir subrickinti?

Arba genijai masto kitaip, arba kazhkas gyvena ne toje pachioje planetoje nei ash ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

TomasFBR,

Sorry, bet žinok nelabai pagaunu ką reiškia "nori online rašykis OFW, nori daugiau laisvės - naudok CFW". Tu man paaiškink, kaip sėdėjimas offlaine suteiks tau daugiau laisvės? ;)) Turėti nulaužtą konsolę su krūva piratinių geimų, ir su homebrew softu, bet neturėti galimybės žaisti onlaine, bendrauti ir kartu žaisti su draugais - tu vadini LAISVE? :P

Matai, jei tas tavo gerbiamas hakeris realiai būtų kažką padaręs (o laiko jis turėjo laaaabai daug), tai dar galima būtų pateisinti tuos, kurie nesinaujins laukdami iš jo naujienų. Bet dabar man tai primena sektantus - visi išsižioję laukia kažkokio ten didžiojo bebro apsireiškimo, aukodami tai ką turi ir nedarydami to, ką gali daryti dabar. ;) Pasikartosiu, bet net jei ir įvyks stebūklas, tai kur garantija kad visų to geohoto pasekėjų nepariš (t.y. neužbanins) po savaitės?

Redagavo SudraSkytaS

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

updeitas atrodo neprivalomas bus, tai ir online zaisti bus galima, o geohotz zada savo 3.21 isleisti su palikta galimybe linuxam ir fw nesiskirs nuo orginalios, bet kaip cia bus pamatysim. as tai asmeniskai neinstaliosiu kol nebus privaloma arba kanors gero nauja fw pasiulis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

updeitas atrodo neprivalomas bus, tai ir online zaisti bus galima

Iš kitos temos:

Sony teigia , jog vartotojams bus galima atsisakyti atsinaujinti ,bet tada teks atsisakyti kai kurių funkcijų:

Vartotojui bus uždaryta prieiga prie PlayStation Network ir galimybė žaisti tinkle.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

SudraSkytaS

Na matai, šiuo metu gerbiamo ir keikiamo GeoHot pagrindinis užsiėmimas tikrai nėra hakinimas. Turėjo laisvo laiko - nulaužė iPhone. Ir kaip pats sakė - nelabai norėdamas kibo į PS3. Jam už tai pinigų niekas nemokėjo, jam niekas nepadėjo ir sakyt, kad, snargliau, kur mano CFW - juk jau puse metų praėjo, yra mažų mažiausiai žema.

Apie "laisvę". Jei viskas pavyks tai kas norės tas turės Fat'us su OtherOs, įvairiais Homebrew(kokių iš Sony 100 nesulauksi) r visomis Sony teikiamomis galimybėmis(aišku gal bus rizika banui). Bet ir vėl bus kuriami nauji CFW, bus karas su Sony (kaip su PSP). Na bet čia geriausiu atveju. Spėliot galima įvairiai. Pasižiūrėk kokia laisvė su PSP. Jei bepavyks prikelt senąja savo konsolę tai tikrai ją naudosiu eksperimentams.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Trumpai apie atnaujinimus - Atnaujinti nera privaloma ir taip buvo visada isskurys:

1. Norint prisijungti prie tinklo PSN

2. Kaikurie zaidimai savo BD diskuose turi updeitus, tai yra reikalauja min kazkokios versijos.

Tai jei tuos 2 punktus apeini tai gali naudoti ir sena softa.

edit: biski palandziojau po svetaine ir radau apejima versijos tikrinimo DNS pagalba. Gal kas bandete ?

Redagavo NmzSky

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na čia ne mano reikalas gal, nes pats seniai jau atisnaujinęs fw, bet tie kas bandys apeiti, prisiminkit, kad SONY gali ir banus pradėti dalinti. :idea:

Va būtent dėl šitos priežasties aš ir nerizikavau. Spjoviau į viską ir atsinaujinau. Kas gali žinoti ką jie dar sumastis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

GeoHotz Succeeds With Other OS On 3.21. pavadinimas viska pasako. Sukurtas jau custom firmware kuris galbut netgi leist naudot other os an slimu :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na tai gal reikėtų pakviest keletą "žvairių" kurie taip karštai įtikinėjo, kad prieš keleta savaičių to pačio GeoHoto pademonstruota nuotrauka buvo FAKE. Aūūū žvairiai!!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na tai gal reikėtų pakviest keletą "žvairių" kurie taip karštai įtikinėjo, kad prieš keleta savaičių to pačio GeoHoto pademonstruota nuotrauka buvo FAKE. Aūūū žvairiai!!

Žiūriu kur tu be parašytum, ten spjūvis į veidą, sužaloto mentaliteto žmogus... Kai įsirašysi savo pirmą feiką, skirtą PS3, tada ir galėsi staugt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Ach matai jau reikalavimai keičiasi, tai pradžioj foto bloga buvo, dabar video nebeužtenka, reikia matai jam jau fako.

O į veidą aš spjaunu tiems kurie aklai, nieko neišmanydami ginčyjasi. Vis dar tvirtinsi, kad ankstesnė foto su Photoshopu padirbta? Kam reik trigrašį kišt ten kur nerauki... Tad baigiam nesantaikas. Peace.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Ach matai jau reikalavimai keičiasi, tai pradžioj foto bloga buvo, dabar video nebeužtenka, reikia matai jam jau fako.

O į veidą aš spjaunu tiems kurie aklai, nieko neišmanydami ginčyjasi. Vis dar tvirtinsi, kad ankstesnė foto su Photoshopu padirbta? Kam reik trigrašį kišt ten kur nerauki... Tad baigiam nesantaikas. Peace.

:D iš mano pusės niekad nebuvo jokio pykčio, tad nesantaika jei ir yra, reikia nebet pačiam tamstai pabaigt (kiek pamenu tu malalietkom, vaikais ir žvairiais išvadinai mane ir dar kelis asmenis, ne aš). Jokie reikalavimai nesikeitė, reikia skaityt tarp eilučių... Apie išmanymą, neišmanymą, ypač apie foto, video tos nuotaukos autentiškumo NIEKAIP neįrodo. Sveikinu piratus pradėjusius skandint dar vieną laivą. Žiesim kaip viskas toliau vyks.

Redagavo Epikus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.