WhiteFiction

PS3 nulaužimas

Rekomenduojami pranešimai

Nu ir kam postini visokius feikus? Aš išvis nesuprantu kam dėti tokias "naujienas". Nei jos neša kažkokią vertingą informaciją (o kaikuriuos gali net ir dezinformuoti), nei jos įdomios (nors gal kažkam ir patinka skaityti apie kažkokio lopo svaičiojimus..). Paskui prasideda visokie buki klausinėjimai (tipo: o tai kokiame gariūnų kioskelyje galima nusipirkti piratinį Final Fantasy Versus XIII PS3 diską? ir pan.) ir diskusijos.

Redagavo SudraSkytaS

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nu ir kam postini visokius feikus? Aš išvis nesuprantu kam dėti tokias "naujienas". Nei jos neša kažkokią vertingą informaciją (o kaikuriuos gali net ir dezinformuoti), nei jos įdomios (nors gal kažkam ir patinka skaityti apie kažkokio lopo svaičiojimus..). Paskui prasideda visokie buki klausinėjimai (tipo: o tai kokiame gariūnų kioskelyje galima nusipirkti piratinį Final Fantasy Versus XIII PS3 diską? ir pan.) ir diskusijos.

Ne į temą

tai daugiau nei puse visu naujienu apie viska yra cia is pirsto lauzti...niekias nesako kad cia tiesa..todel kodel neidet tai kas atsiranda margam nete...idomu vistiek...o kas feikai ,kas ne tikrai ne tau zinot siaip jau...ar tu cia remiesi logisku mastymu savo..galima i viska ir linksmiau pazvelgt .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o kas feikai ,kas ne tikrai ne tau zinot siaip jau..

Ne į temą

Aij nu jo, aš gi nepriklausau jokiai "feikų išaiškinimo organizacijai" :thumbup: Ir beabejo aš pats negaliu dasigalvot kur feikas kur ne :)

Lol, žogau, atsigauk. Bent pats kartais pasiskaityk ką copy > pastini ir įjunk savo smegenėles, tada nereikės laukti kol kažkokie "oficialūs šaltiniai" paneigs gandus. O jei jau pastini ant "prikolo", tai gal geriau tokias "naujienas" į humoro skiltį kišti, o ne daryti iš visų rimtų temų cirką?

Redagavo SudraSkytaS

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Aij nu jo, aš gi nepriklausau jokiai "feikų išaiškinimo organizacijai" :thumbup: Ir beabejo aš pats negaliu dasigalvot kur feikas kur ne :)

Lol, žogau, atsigauk. Bent pats kartais pasiskaityk ką copy > pastini ir įjunk savo smegenėles, tada nereikės laukti kol kažkokie "oficialūs šaltiniai" paneigs gandus. O jei jau pastini ant "prikolo", tai gal geriau tokias "naujienas" į humoro skiltį kišti, o ne daryti iš visų rimtų temų cirką?

Pasidalinti naujienom yra gerai (jei nurodomas shaltinis dar geriau). Net ir feikai nesha naudingu ideju. Nematau nieko blogo, kad zmogus pasidalino shia naujiena.

Jei visi vadovautusi tik SudraSkytaS'o ishsakytom mintim tai cia niekas nieko negaletu rashyt ir shia tema galima butu ish karto uzrakinti :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Pasidalinti naujienom yra gerai (jei nurodomas shaltinis dar geriau).

Vat dėl šito pilnai sutinku.

Net ir feikai nesha naudingu ideju.

Pvz.?

Nematau nieko blogo, kad zmogus pasidalino shia naujiena.

Dažniau paskaityk PS3 forumus, tai nustebsi kiek žmonių pasiskaitę vat tokių "naujienų" paskui pradeda įrodinėt, kad pas3 jau nulaužtas, kad jau galima pačiam BD diskus kepti su žaidimais ir panašiai. O yra ir tokių kurie tai bando pritaikyt praktiškai... Dezinformacija dar niekam naudos neatnešė. :thumbup: O žinant, kad kaikurie išvis neskaito straipsnio, o tik antraštes, tai....

Jei visi vadovautusi tik SudraSkytaS'o ishsakytom mintim tai cia niekas nieko negaletu rashyt ir shia tema galima butu ish karto uzrakinti

Aš aišku labai pagerbtas tokiu tamstos dėmesiu, bet nereikia jau čia iš manęs kažkokio monstro daryti. :) Ir temos rakinti nereikia. Maža kada tikrai kažkas nulauš PS3, vat bus tada kur padiskutuoti. :)
Redagavo SudraSkytaS

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pritariu sudraskytas. kam mest naujienas jeigu jos nera naudingos, ta prasme visi tie fake'ai . tik siausia zmones tokie dalykai, ir tokios temos visada baigiasi taip pat: vieni sako o jega nulaus, kiti ne nejega. nulaus lievai, piratai-vaikai prades lysti ir vsio. vat kai visas internetas prades uzti kad jau yra nulauzimas o ne seip kazkokiam bloge/saituke rasit tai ir imeskit plz :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pritariu sudraskytas. kam mest naujienas jeigu jos nera naudingos, ta prasme visi tie fake'ai . tik siausia zmones tokie dalykai, ir tokios temos visada baigiasi taip pat: vieni sako o jega nulaus, kiti ne nejega. nulaus lievai, piratai-vaikai prades lysti ir vsio. vat kai visas internetas prades uzti kad jau yra nulauzimas o ne seip kazkokiam bloge/saituke rasit tai ir imeskit plz :)

Leisk spesiu. Tada verksi, kad per velai imete? :)

Ne į temą

(nelabai turbut patinka kai igeliu? Tai leisk paklaust, o kodel nesusimastai ka pats rashai kitiems? Ar bent kada perskaitai ka rashai? Ka naudingo parashei?)

Tau beje reiktu ikalt nuo moderatoriu minusiuka, nes buvo gi jau sakyta, kad nepsichuot ir apie vaikus nerashinet.

O mane ne feikai ir ne naujienos nervina, o visokie nedaauge ir/arba susireikshmine personos. Tai ka man dabar daryt? Griut ant zemes ir staugt? Ar prashyt kad jie nesamoniu nerashinetu?

Kiek zmoniu - tiek nuomoniu. Ta reikia suprast ir toleruot kitus, o neprimetinet savo nusistatymus. Bent jau ne taip kategorishkai. Atsipalaiduokit. Gyvenimas yra grazus... kol jo patys nesush...kam :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bet tu zmogeli ziuriu kiauras esi [ neramiBite ]

prasoma grazei nedeti visokios info kas tik iseina ( dar ypac kaip pats autorius paneigia ir gandais vadina ). nes paskui prisijungia tokia tamsuma su 3 zinutem ir klausimas , o iskur tuos geimus siustis reik ir kad jau nulauze.

geriau palaukti ir kai rimtai koks rimtas dalykas pasyrodys diskutuoti civilizuotai.

kaip tas Z boot ar kaip ten jy, nors video sukure ir visi didieji geiminimo forumai skambejo. tada nors buvo apie ka kalbeti. o cia kinai pora geimu paveiksliuku atspauzdino ir naujiena skaitos?

Siulau rakinti tema kol nebus tikro info.

P.S. life sucks , until you have couple of beers and smoked some weed.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bet tu zmogeli ziuriu kiauras esi [ neramiBite ]

prasoma grazei nedeti visokios info kas tik iseina ( dar ypac kaip pats autorius paneigia ir gandais vadina ). nes paskui prisijungia tokia tamsuma su 3 zinutem ir klausimas , o iskur tuos geimus siustis reik ir kad jau nulauze.

geriau palaukti ir kai rimtai koks rimtas dalykas pasyrodys diskutuoti civilizuotai.

kaip tas Z boot ar kaip ten jy, nors video sukure ir visi didieji geiminimo forumai skambejo. tada nors buvo apie ka kalbeti. o cia kinai pora geimu paveiksliuku atspauzdino ir naujiena skaitos?

Siulau rakinti tema kol nebus tikro info.

P.S. life sucks , until you have couple of beers and smoked some weed.

Ka galima atsakyti zmogui, kuris izeidineja, deda minusus, kitu nuomones negirdi, o pats nieko naujo nepasako? Ogi nieko :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ka galima atsakyti zmogui, kuris izeidineja, deda minusus, kitu nuomones negirdi, o pats nieko naujo nepasako? Ogi nieko :)

Ne į temą

tai velniop isviso ka rasei ? jei tau nedaeina tai reik izeisti [kur tai be butu]. bet ziuriu nedaejo vistiek. kiauras esi vadinas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Kaip man patinka kai jūs ginčijatės. :D

Gerbkim vienas kitą ir nekis tokių problemų.

Redagavo Luigi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Isvis tiems kas pries ps3 nulauzima kam jus cia einat ir aiskinat kad ps3 nulauzimas yra blogai,prieis vaiku ir tt. Zinokit niekam cia jusu nuomones neidomios.Cia yra tema PS3 NULAUZIMAS!!! Susikurkit tema NE PS3 NULAUZIMUI ir diskutuokit! Kiek galima as nesuprantu?cia jau ne apie nulauzima,o kovos ringas pasidares

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Apie nulaužimus ir nenulaužimus jau man atrodo visi baigė diskutuoti prieš gerą savaitę (pamenu ir tu "perliukų" prirašei), o dabar nusprendei atsibusti ir parašyti kažkokią nesamonę. KAM? Vėl užvesti tą pačią temą, ar pabandyti parodyti iš savęs kažkokį "tiesos gynėją"?

Juo labiau tavo poste - 0 logikos. Tema yra apie nulaužimą, o žmonės ir diskutuoja apie nulaužimą , kuo tai yra blogai, ar kuo tai yra gerai. Jei tavo manymu reikia kiekvienai nuomonei kurti atskirą temą, tai tada ir forumas nereikalingas, nes nebus jokių ginčų, o be jų ir diskusijų. Susirinks bendraminčiai pvz. į temą "Kaip gerai, kad nulaužė PS3" ir kiekvienas rašys kažką tipo: "o, super, pagaliau nulaužė"; "valio, PS3 nulaužtas"; "aš laimingas, kad galiu žaist piratkes"; "man orgazmas".... ir t.t. Būtų labai įdomu? Abejoju. Tad dar prieš siūlant panašias nesamones, pamąstyk.

Redagavo SudraSkytaS

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Ne į temą

Apie nulaužimus ir nenulaužimus jau man atrodo visi baigė diskutuoti prieš gerą savaitę (pamenu ir tu "perliukų" prirašei), o dabar nusprendei atsibusti ir parašyti kažkokią nesamonę. KAM? Vėl užvesti tą pačią temą, ar pabandyti parodyti iš savęs kažkokį "tiesos gynėją"?

Juo labiau tavo poste - 0 logikos. Tema yra apie nulaužimą, o žmonės ir diskutuoja apie nulaužimą , kuo tai yra blogai, ar kuo tai yra gerai. Jei tavo manymu reikia kiekvienai nuomonei kurti atskirą temą, tai tada ir forumas nereikalingas, nes nebus jokių ginčų, o be jų ir diskusijų. Susirinks bendraminčiai pvz. į temą "Kaip gerai, kad nulaužė PS3" ir kiekvienas rašys kažką tipo: "o, super, pagaliau nulaužė"; "valio, PS3 nulaužtas"; "aš laimingas, kad galiu žaist piratkes"; "man orgazmas".... ir t.t. Būtų labai įdomu? Abejoju. Tad dar prieš siūlant panašias nesamones, pamąstyk.

Kurti nauja tema zmogus pasiule ne be pagrindo. Tie kas sveikai (be ishankstinio nusistatymo) ziuri ish shono mato, kad zodzio laisve cia nelabai "kvepia". Kiekvienas turi galimybe ishsakyti savo nuomone ir kad ir labai kvaila ji butu - turim gerbti kita zmogu, arba bent jau jo nemenkinti.

Suvaryt zmogu galima ir be priezasties. Tam daug pastangu nereikia. Keiktis ir siuntineti - irgi nebutinai proto galiunu turi gimt.

Perlipt per save ir pabandyti paziuret i sutuacija ish kito zmogaus pozicijos - cia uzduotis jau ne kiekvienam.

Diskusija ir gincai yra sveika iki tol, kol nepradeda piltis neigiamos emocijos (ta ivardinti kitaip kaip nesubrendima negaliu).

SudraSkytaS, tu neesi kvailas zmogus, neesi spaliukas, bet ishankstinis nusistatymas ir jo kalimas i galva kitiems - NERA SVEIKAS. Niekam. Shvelniau tariant - niekas tau nesuteike teises teisti ir caru PS3 temoj negimei irgi. Kalbek, bet nedusink kitu. Jei nepatinka shuksniai "valio, PS3 nulauztas" - neskaityk, neimk i plaucius arba perskaityk ir pamirshk. Tokie ishsisakymai, bent jau neprisodrinti neigiamom emocijom.

Ramiai ir aishkiai ishsakyti savo nuomone (ar bent jau nepsichuot) yra gerai. Bet visi turi suprast, kad kitas zmogus netampa kvailu vien todel, kad turi kita nuomone. Nuomoniu gausa yra gerai. Kiekvienas nusprendzia pats kas jam tinkamiau. Niekur nera absoliucios tiesos.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Isvis tiems kas pries ps3 nulauzima kam jus cia einat ir aiskinat kad ps3 nulauzimas yra blogai,prieis vaiku ir tt. Zinokit niekam cia jusu nuomones neidomios.Cia yra tema PS3 NULAUZIMAS!!! Susikurkit tema NE PS3 NULAUZIMUI ir diskutuokit! Kiek galima as nesuprantu?cia jau ne apie nulauzima,o kovos ringas pasidares

Stebejau, kas cia vyksta. Vos is juoko nenumiriau. Vienintelis normalus postas - Degiz'o(komentatoriams-jo nepazistu ir nesu draugas).

Tas visu parasymas, kad prieis vaiku, labai juokingai skamba - PS3 pagrinde yra zaidymu konsole.

(nervai neatlaike- jei jus nesuprantat temos pavadinimo-jus patys vaikai).

Tema ne apie tai -verta lauzti ar ne.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.