WhiteFiction

PS3 nulaužimas

Rekomenduojami pranešimai

Niekas nebaudžia?...

Em, net neturiu ką pasakyti žmogui, kuris ne tik neatskiria kas yra blogai ir kas gerai, bet dar net nežino už ką yra baudžiama, o už ką ne....

O jei jūs sugebat skirstyti gyvenimą tik: arba sėdi prei kompo, arba tūsiniesi su draugais tai man jūsų gaila. Normalūs žmonės sugeba ir su draugais pasitūsint ir prie kompo gerai laiką praleisti ir savo moteriai laiko skirti.

Sutinku, kad vasarą yra geriau gamtoje pabūti (ir nebūtina vien gerti ar šašlykus ryti), bet ne ką blogiau yra blogu oru pasikviest chebrytę pas save ir pakalt kokius UFC turnyriukus, ar futbolą sumest. Kaip labai gera alternatyva (jei chebra nesusirenka) gali būti ir tiesiog žaidimas online su draugais. O į tokius dalykus irgi reikia investuoti.

P.S. Dėl piratinių diskų pirkimo turguose... Na aš net nežinau ar mokėti vagiui yra geriau, negu pačiam vogti... Man tai čia yra apyligiai dalykai...

vienintele bausme kuria gali gauti pirataudamas yra BANAS,o jeigu as klystu tai parodyk nors viena zmogu kuris butu gaves pinigine bauda,del to kad siunciasi zaidimus is interneto :)

Redagavo Degiz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ne į temą

??? Sorry, bet man trūksta žodžių.... Gal aš geriau praeisiu pro šalį nieko neaiškindamas (apie tai, kad geimų siuntimas gali būti priskiriamas ir prie autorinių teisių pažeidimo, prie piratinio softo ir t.t), nes ilgai užtruks, o ir tu vargu ar suvirškinsi....
Redagavo SudraSkytaS

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

vienintele bausme kuria gali gauti pirataudamas yra BANAS,o jeigu as klystu tai parodyk nors viena zmogu kuris butu gaves pinigine bauda,del to kad siunciasi zaidimus is interneto :)

nesidomi tu visai.. :) Ivesk i google "megstukas" ir pamatysi , liaudies priesa kuris uzsimineja anti piratine veikla :) 107 atsisiunte windows 7 buvo patraukti i administracine atsakomybe :) Nors nevelnio ten nepadarys jiem, bet wistiek toks istatymas egzistuoja: kad siuntimasis is interneto komerciniais ir nekomerciniais tikslais vertinamas bauda 2000lt, antra kart 3000lt su pc konfiskavimu :)

Redagavo Klubas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

SUdraskytas nereikia but tokem uzsibrezusiam ties tais dalykais,tarkim kur as pasakiau,kad 150 geriau ant gamtos isleisiu tai nereiskia,kad as daugiau be gerimo nieko nematau ar ten tarkim jus perkat ta zaidima ir be zaidimu nieko nematot taip nera bet tik paprasta pavyzdi bandziau parasyt o jus sutirstinot spalvas iskarto. Na prisiskaiciau cia per kelias dienas is abieju pusiu nuomoniu buvo gana kvailu ir is tos puses ir is tos bet kiek zmoniu tiek nuomoniu.Bet mano akim internetinei piratavimai tai nera nusikaltimas man tai nezinau normalus dalykas taip visada budavo ir bus o,kad tas "megztukas" kazka ten gaudo tai tegul gaudo kazkaip esu ramus del to. Esme kad zaidimu kainos yra siektiek uzlenktos manau pritars daugelis ir bandys jas apeit kaip siuo atveju as. O kaip cia kazkas pasakojo apie kazkokius masinu vagimus tai siulau nueit tam herojui i kiema pavaiksciot pagalvot ka rase ir ryt atsikelus paskaityt savo posta :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

SUdraskytas nereikia but tokem uzsibrezusiam ties tais dalykais,tarkim kur as pasakiau,kad 150 geriau ant gamtos isleisiu tai nereiskia,kad as daugiau be gerimo nieko nematau ar ten tarkim jus perkat ta zaidima ir be zaidimu nieko nematot taip nera bet tik paprasta pavyzdi bandziau parasyt o jus sutirstinot spalvas iskarto. Na prisiskaiciau cia per kelias dienas is abieju pusiu nuomoniu buvo gana kvailu ir is tos puses ir is tos bet kiek zmoniu tiek nuomoniu.Bet mano akim internetinei piratavimai tai nera nusikaltimas man tai nezinau normalus dalykas taip visada budavo ir bus o,kad tas "megztukas" kazka ten gaudo tai tegul gaudo kazkaip esu ramus del to. Esme kad zaidimu kainos yra siektiek uzlenktos manau pritars daugelis ir bandys jas apeit kaip siuo atveju as. O kaip cia kazkas pasakojo apie kazkokius masinu vagimus tai siulau nueit tam herojui i kiema pavaiksciot pagalvot ka rase ir ryt atsikelus paskaityt savo posta :huh:

Ne į temą

Visų pirma, apie mašinų vagystes niekas nerašė. Visų antra, tamstai herojui pačiam reikėtų išeit į kiemą, pasivaikčiot ir kitą rytą išsimiegojus paskaityt savo postą, nes, kiek suprantu, jei tave apvogs ir ištuštins tavo banko sąskaitą per internetą, tu nesiskųsi, nes internetiniai piratavimai yra normalus dalykas ir tu prieš juos nieko neturi, ir plius dar juos pats propaguoji ir skatini :) Šaunuolis.
Redagavo Kalelas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

SUdraskytas nereikia but tokem uzsibrezusiam ties tais dalykais,tarkim kur as pasakiau,kad 150 geriau ant gamtos isleisiu tai nereiskia,kad as daugiau be gerimo nieko nematau ar ten tarkim jus perkat ta zaidima ir be zaidimu nieko nematot taip nera bet tik paprasta pavyzdi bandziau parasyt o jus sutirstinot spalvas iskarto. Na prisiskaiciau cia per kelias dienas is abieju pusiu nuomoniu buvo gana kvailu ir is tos puses ir is tos bet kiek zmoniu tiek nuomoniu.Bet mano akim internetinei piratavimai tai nera nusikaltimas man tai nezinau normalus dalykas taip visada budavo ir bus o,kad tas "megztukas" kazka ten gaudo tai tegul gaudo kazkaip esu ramus del to. Esme kad zaidimu kainos yra siektiek uzlenktos manau pritars daugelis ir bandys jas apeit kaip siuo atveju as. O kaip cia kazkas pasakojo apie kazkokius masinu vagimus tai siulau nueit tam herojui i kiema pavaiksciot pagalvot ka rase ir ryt atsikelus paskaityt savo posta :huh:

Ne į temą

Kai tu sutirstinai spalvas so no liferiais, taip as su masinom, no offence :) Faktas, kad piratavimas irgi yra nusikaltimas ir tiek. Tegul kiekvienas elgiasi kaip nori, man labai giliai dzin del to. Asmeniskai pats, nezaidziu tiek daug ps3, kad butu problema nusipirkt orga uz ~100 Lt. Karta i sezona ar pusmeti, tikrai galiu sau tai leisti. Tuo tarpu pazistanas turejo xbox. Stovejo 40 zaidimu, 2/3 is ju neperzaistu ir isvis nezaidziamu. Kai susimoket reikia, gal daugiau pamastai ar tikrai reikalingas tas zaidimas. Ir dar karta pasikartosiu, baigiam flamintis, kaip mazi vaikai jau daromes :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Del to nulauzimo labai nesidziaukit. Jei tai bus tik FW lygmenyje, tai tada naujos originalios sony FW negalesit isirasyt, be kurios nepasileis nauji zaidymai!!!

O jei bus Cipas tai ar tikrai apsimokes cipuot?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

siandien tas zmogelis isplatino savo hacka ir manau labai greit turesim rezultata. Del zmoniu perkanciu originalus,tai gerbiu,bet atsiradus galimybei zaist neoriginalius zaidimus tuo pasinaudosiu. Siek tiek skaudu,kad sony negerbia lietuvos,net nesugeba ikelt lithuania i psn,tad ir as nejausiu diskomforto zaisdamas neoriginalius zaidimus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nepavydziu slimu savininkam, nes kolkas, kaip supratau, geohot sake kad exploitui butinai reikia Other OS

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

geohot releases PS3 exploit!

After a couple of days of hacking geohot has released his PS3 exploit to the public which includes source code, glitch point diagram and instructions. Quote geohot: 'In the interest of openness, I've decided to release the exploit. Hopefully, this will ignite the PS3 scene, and you will organize and figure out how to use this to do practical things, like the iPhone when jailbreaks were first released. I have a life to get back to and can't keep working on this all day and night.' You can read the whole post and more over at geohot's ps3 blog, but please try to ignore the comments and do something creative instead, like using the exploit to dump interesting stuff. :)

Jomajo :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ir ka tu su juo darysi? tikrai dar laiko praeis kol kaikas is jo atradimo padarys kaika naudingo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tik nedarykit juoku, ar bent turit programavimo ziniu? su tai ka exploite rasit jus nieko nepadarysit, minimum c++ reikes ir dar kalno dalyku. zodziu sedekit siltai negadindami savo konsoliu ir laukit kol kas ka paruos

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tik nedarykit juoku, ar bent turit programavimo ziniu? su tai ka exploite rasit jus nieko nepadarysit, minimum c++ reikes ir dar kalno dalyku. zodziu sedekit siltai negadindami savo konsoliu ir laukit kol kas ka paruos

Mhm, tik įdomu kiek programavimas Cell procesoriui skiriasi nuo mums įprastų.

Tai kad niekas nė nesistengė suprasti, ką ten GeoHot išleido. Išgirdo "geohot releases PS3 exploit!" ir jau susisuko smegenys. Pasiskaitykit iki galo.

GeoHot savo darbą baigė. Šiaip, kad įsivaizduotumėte, galima būtų taip apibūdinti (visiems suprantama analogija apie ps3 nulaužimo stadiją):

GeoHot sukūrė kompą, o dabar kažkas turi tam kompui windows'us sukurti :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.