WhiteFiction

PS3 nulaužimas

Rekomenduojami pranešimai

bet tai ko jus verkiat kad nenulauztu? jusu gi niekas nevercia jy atsirisineti jugi? kitiem gal perbrangu yra org zidimai. pwz as tai noreciau kad atristu nes esu megejes tokius dalykus isbandyti o paskui tavo reikalas ar pasilikti atrista ar ne, ir nereikia pirsti savo nuomones kitiem zonem mano manymu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nemanau kad ps3 nulauzinejimas bus toks pat populiarus kaip xbox 360 bent jau uzsienio salyse, o kad nelabai bus prieinamas paprastiem zonem tai gi atsiras lietovoj gudriu zmoniu kurie uzsiimines situ reikalu. Nu bet gal nereik cia jau pradet piratam dziaugtis kol nebus paleistas piratinis game ant ps3, nes dabar tik kalbos apie tai eina kad bus imanoma ateiti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As tai dziaugiuosi :D Kaip ir sakiau, kas uzkoduojama, tas ir atkoduojama :D Manes per daug online;ai visokie netraukia, nes kablys garantuotas ir laikui begant po bsk no liferiu tampi :D Dziaugiuosi del to, kad as megstu isbandyt daug zaidimu, o nulauzimas atveria galimybes :) Juk cia Lietuva, kainos dideles, krize daro savo, o su 2 zaidimais sedet nesinori pusmeti :) Uzsienieciai kaip tinginiai, geriau nueina nusipirkt arba netu uzsisako zaidima, nei yrasineja :) Ju pajamos tai leidzia , jie gali ir pirkt, nu o Lietuva ne pasaku krastas :) As ir mielai pirkciau orginalus (labai patinka kai dvd stove orginaliu daug dezuciu :) ) , todel pats planavau tureti xbox 360 ir zaisti neorginalus ir ps3 zaidimui tik orginalius mane dominancius eksliuzyvus :) Beto manau sony tikrai gerai padirbejo , kad konsole net 3metus nenulauzta buvo :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bet tai ko jus verkiat kad nenulauztu? jusu gi niekas nevercia jy atsirisineti jugi? kitiem gal perbrangu yra org zidimai. pwz as tai noreciau kad atristu nes esu megejes tokius dalykus isbandyti o paskui tavo reikalas ar pasilikti atrista ar ne, ir nereikia pirsti savo nuomones kitiem zonem mano manymu

Niekas čia neverkia ir neperša TAU savo nuomonės.

Jei PS3 tikrai nulauš, ŽYMIAI padaugės mažvaikių online, kurie nuo boXo pereis prie PS3, o tai tikrai nebus labai malonu normaliems PS3 žaidėjams. (Kas žaidžia online - supras)

Taip pat tiems, kas liks su nenulaužtu PS3 (aš - vienas iš jų), bus sunkiau susirasti originalių žaidimų keitėjų/pirkėjų/pardavėjų. (Kas keičia/perka/parduoda per skelbimus - irgi supras)

Vat kas pasikeis tiems, kas nenulaužinės savo konsolių. Tai aišku bus jų pačių problemos, bet jei ne nulaužimas - tų problemų nebūtų. Vat būtent dėl to (ir dėl kitų asmeninių priežasčių) daug kas ir nenori PS3 nulaužimo.

Nors vaikai vistiek to nesupras... Juk jiems tereikia kuo daugiau žaidimų, kurių net pusės nesugeba pereiti dėl per didelio pasirinkimo. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Niekas čia neverkia ir neperša TAU savo nuomonės.

Jei PS3 tikrai nulauš, ŽYMIAI padaugės mažvaikių online, kurie nuo boXo pereis prie PS3, o tai tikrai nebus labai malonu normaliems PS3 žaidėjams. (Kas žaidžia online - supras)

Taip pat tiems, kas liks su nenulaužtu PS3 (aš - vienas iš jų), bus sunkiau susirasti originalių žaidimų keitėjų/pirkėjų/pardavėjų. (Kas keičia/perka/parduoda per skelbimus - irgi supras)

Vat kas pasikeis tiems, kas nenulaužinės savo konsolių. Tai aišku bus jų pačių problemos, bet jei ne nulaužimas - tų problemų nebūtų. Vat būtent dėl to (ir dėl kitų asmeninių priežasčių) daug kas ir nenori PS3 nulaužimo.

Nors vaikai vistiek to nesupras... Juk jiems tereikia kuo daugiau žaidimų, kurių net pusės nesugeba pereiti dėl per didelio pasirinkimo. :D

Pastebejau akmeni i mano darza. Man zaidimu ivaroves reik ne del to, kad as vaikas (cia pagal tave) ,o galima sakyt, kad as isrankokas zaidimu atzvilgiu. Draugu turiu visokiu: ir sportininku, kuriu arkliukas sporto zaidimai savaime suprantama, yra ir fps dideliu fanu. Pvz: per toosiukus apsilus ir guitar hero i trasa eina. Esme tame, kad su skirtingu zmogum skirtinga eile zaidimu seka. Turbut pastebejai, kad i online nelendu, nes mano manymu kad tau ir 27 elgiesi pats kaip vaikas taip kalbedamas...

Ne į temą

Ir jai jau toks didelis vyras tai kam sedi " vaiku" forume? Gi daugelis cia nepilnameciai, kam tada rasai ta posta: "Nors vaikai vistiek to nesupras...", kad pagal tave suprastu 2-3 zmones 18m+. Zmogau ne amziui esme, jaunesnioji karta, dabar vis protingesni, greitesni ir tt. , nereikia labai jau issikelt ir but pasaulio bamba..
Redagavo Shotgun

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Shotgun

????????

Ne į temą

Pas tave kažkokios problemos, ar kompleksai? Nemanai, kad ne viskas sukasi aplink tave? Mano postas buvo skirtas visiems kas skaito, o ne ASMENIŠKAI tau. Jei rašyčiau tau, tai būtų mano poste žodelis: "Shotgun". Tad sorry jei nuvyliau, bet žinok visai apie tave negalvojau rašydamas.

Dėl sėdėjimo "vaikų forume", tai žinok bent jau aš sėdžiu PLAYMANŲ forume, nes pats toks ir esu. Ir čia sėdi daug daugiau vyresnių žmonių nei tau atrodo. Yra net ir žymiai vyresnių už mane, ir tikrai ne 2-3 žmonės (tiesiog ne visi mėgsta rašyti viešai). :D

Apie "amžiaus esmę" man gali irgi neaiškinti. Turiu aš draugų (tiek realybėje, tiek online) jaunesniu už mane 10+ metų. Ir nieko - susišnekam (nes turim bendrą temą :D ).

O vat "mažvaikiai" tai yra tie žmonės, kurie elgiasi mažvaikiškai (gali būti ir 18+). Yra paauglių, kurie matė gyvenime daugiau negu koks 50metis, ir jau išaugo iš kaprizų ir išsi*isinėjimų amžiaus. Tokio tikrai nepavadinčiau "mažvaikiu", nes gal dar ir pats kažko iš jo galėčiau pasimokyti.

O jei tu taip kompleksuoji ir isterikuoji, dėl ne tau skirtos žinutės, tai greičiausiai pats save pasamonėje priskiri prie "mažiukų"... :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Shotgun

????????

Ne į temą

Pas tave kažkokios problemos, ar kompleksai? Nemanai, kad ne viskas sukasi aplink tave? Mano postas buvo skirtas visiems kas skaito, o ne ASMENIŠKAI tau. Jei rašyčiau tau, tai būtų mano poste žodelis: "Shotgun". Tad sorry jei nuvyliau, bet žinok visai apie tave negalvojau rašydamas.

Dėl sėdėjimo "vaikų forume", tai žinok bent jau aš sėdžiu PLAYMANŲ forume, nes pats toks ir esu. Ir čia sėdi daug daugiau vyresnių žmonių nei tau atrodo. Yra net ir žymiai vyresnių už mane, ir tikrai ne 2-3 žmonės (tiesiog ne visi mėgsta rašyti viešai). :D

Apie "amžiaus esmę" man gali irgi neaiškinti. Turiu aš draugų (tiek realybėje, tiek online) jaunesniu už mane 10+ metų. Ir nieko - susišnekam (nes turim bendrą temą :D ).

O vat "mažvaikiai" tai yra tie žmonės, kurie elgiasi mažvaikiškai (gali būti ir 18+). Yra paauglių, kurie matė gyvenime daugiau negu koks 50metis, ir jau išaugo iš kaprizų ir išsi*isinėjimų amžiaus. Tokio tikrai nepavadinčiau "mažvaikiu", nes gal dar ir pats kažko iš jo galėčiau pasimokyti.

O jei tu taip kompleksuoji ir isterikuoji, dėl ne tau skirtos žinutės, tai greičiausiai pats save pasamonėje priskiri prie "mažiukų"... :D

Ne į temą

Nu gal ne taip tiesiog supratau, pasikarsciavau, tiesiog as paminejau "zaidimu ivarove".. Tas pasakymas 2-3, tai netiesiogiai paminetas skaicius, gi as ne koks registru centras :) zinau zmoniu yra nemazai su dideliu stazu :) Beto nepirma karta matau cia forume, kad vis kazkas numeta frazes jauniesiems playmanams: tu vaikas, vaikai nesupras nu ir tt. Jaigu vienijantis tikslas yra zaidimai, konsoles ir tt. tai bukim tolerantiski ir korektiski, savo ir kitu atzvilgiu :) Peace :)
Redagavo Shotgun

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Ne į temą

Nu gal ne taip tiesiog supratau, pasikarsciavau, tiesiog as paminejau "zaidimu ivarove".. Tas pasakymas 2-3, tai netiesiogiai paminetas skaicius, gi as ne koks registru centras :D zinau zmoniu yra nemazai su dideliu stazu :D Beto nepirma karta matau cia forume, kad vis kazkas numeta frazes jauniesiems playmanams: tu vaikas, vaikai nesupras nu ir tt. Jaigu vienijantis tikslas yra zaidimai, konsoles ir tt. tai bukim tolerantiski ir korektiski, savo ir kitu atzvilgiu :D Peace :)

Manau, vaikas tai ne pagal amžių turi būti, o pagal elgesį. Jei jaunesnis narys ir nemoka taip rašyt kaip vyresnieji, bet jei rašo protingai ir į temą- tai pagirtina. O jeigu rašo nesąmones, būna ale krūtas, nors ištikrųjų (pasikartosiu) yra Laido Riteris. Tokiem dažniausiai ir būną +-12 m. Bet tikrai yra ir 12m. protingai rašančių.

O dėl žaidimų:

Nepilnametis neturi pajamų pastovių, tai žaidimų tikrai nepirks, jei yra galimybė atsisiųsti. Tokiu atveju Online susigadins rimtiems žaidėjams.

Bent taip suprantu savoką "Vaikas".

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Shotgun

Ne į temą

Na matai, nori to ar ne, bet dauguma jaunesnių forumiečių ir elgiasi, bei kalba pagal savo amžių.. :D Niekas dėl to ant jų nepyksta, bet yra tokių dalykų, kuriuos ne visi jaunesni gali suprasti (ech kaip mane nervindavo mama taip kalbėdama :D ).

Pvz.: mano pasakymas apie mažvaikius onlaine. Daugelis nesupranta koks skirtumas žaisti su vyresniais ar su jaunesniais.. Patikėk... Kai mažiukai pradeda psichuoti, rėkauti ir t.t, tai tikrai nebėra noro su tokiais žaisti. Jauti skirtumą kai užsuki į pradinukų klasę, ir į dvyliktokų? Vat panašus skirtumas ir onlaine. Man maloniau žaisti, bendrauti ir prikolinti su rimtesniais žaidėjais (tarp kurių yra ir nepilnamečių :D ), o ne su krūva spiegiančių vaikų.

O savo postu aš tikrai nenorėjau nieko įžeisti (juo labiau, kad daugumos net nepažystu asmeniškai), tiesiog išsakiau savo nuomonę :)

Redagavo SudraSkytaS

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Na štai ir pirmosios tikro nulaužimo žinios. Vaikinas, nulaužęs iPhone pagaliau įkibo ir į PS3. Kiek pamenu tai pradėjo jis ar ne prieš tris mėnesius.

http://www.ps3news.com/PS3-Hacks/ps3-is-ha...isor-im-geohot/

pavelavai su tom naujienom, drauguži :)

Bet va yra pasaulyje kindervundu :)

iveike ps3 per kelis menesiukus, kai kiti lauze galvas 2-3 metus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

pavelavai su tom naujienom, drauguži :)

Bet va yra pasaulyje kindervundu :)

iveike ps3 per kelis menesiukus, kai kiti lauze galvas 2-3 metus.

na siaip nieko konkretaus...

na siaip net galima laikyti paprastu gandu, bus matyt aisku, bet kolkas tas nieko nepasako...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

kiek jau tokiu naulauzeju buvo :) ..visi kad dziaugiasi kad tik sius zaidimus ir los is HDD ..na taip ,kurgi ne ..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

veliau ar anksciau vistiek nulaush,nera nieko neimanomo,tik aisku iki to galim ir next gen sulaukt.arba jau po poros men pirataut.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.