ghah

Naujieji XBOX 360 modeliai jau greit!

Rekomenduojami pranešimai

nu kazkas minejo, kad jasperiai bus birzelio pab., o dabar jau liepos pradzia, o apie juos vis dar nieko negirdeti... nu tai nieks nezino, kada jie is tikro pasirodys? :/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nu kazkas minejo, kad jasperiai bus birzelio pab., o dabar jau liepos pradzia, o apie juos vis dar nieko negirdeti... nu tai nieks nezino, kada jie is tikro pasirodys? :/

Gandai mini ,kad Rugpjūčio arba Rugsėjo mėnesį :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai daba mastau, ka cia padarius... tai kaip man labiau apsimoketu, daba nusipirkt xbox premium'a, ar palaukt iki rudens ir nusipirkt jasperi? Ar jasperis ryskiai lenktu premiuma? Ne ausinimu, bet grafikos kokybe, detalumu?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kokiu dar grafikos detalumu,ten bus toks pat xboxas kaip ir dabartiniai,tik su nauju procu jei neklystu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ten bus tas pats x'as, nei vaizdo kokybe, nei proco galingumas nepasikeis, tik jis naudos maziau elektros ir bus kiek vesesnis (nebent opus versija be hdmi)

bet bijau kad tie kas pirks jasperi, nebegales nusiflashint) taciau juk ir hackeriai nestovi vietoj) na laikas parodys

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Skirtumas bus:

Nauja motinine

45nm CPU

45nm GPU

O tai reiskia kad smarkiai sumazes perkaitimo galimybe, apie grafika nenusisnekam nes consoles niekas netobulina ta linkme.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai daba mastau, ka cia padarius... tai kaip man labiau apsimoketu, daba nusipirkt xbox premium'a, ar palaukt iki rudens ir nusipirkt jasperi? Ar jasperis ryskiai lenktu premiuma? Ne ausinimu, bet grafikos kokybe, detalumu?

Ne į temą

Kartais mane taip stebina kai kurie žmonės ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mane isgi stebina bet ne delto kad klausimas durnas nes xbox360 grafika nesiskiria tarp jo modeliu bet kad jis klausia musu to, mes net akyse nematem to jasper o jis dar klausia ar grafika skirsis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu tai kaip zmones manot ar jis wertas laukti?... galeceu gauti x'a liepos widuri... tj dar pora sawaiciu iskesceu... bet ar werta :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu tai kaip zmones manot ar jis wertas laukti?... galeceu gauti x'a liepos widuri... tj dar pora sawaiciu iskesceu... bet ar werta :P

tai tu nori zaisti zaidimus,ar tu nori tik tureti ta nauja xboxa :P

isvis klausimai kazkokie nzn,tai jei nenori zaisti o tik tureti nauja modeli xboxo,kam isvis pirkti konsole,man rupi zaidimai,as ir perku del zaidimu,tai jei pasakytu kas kad po metu sukurs mini xbox 360, tai lauktum metus laiko gal ???

cia konsole ,ne telikas,ne pc,ne garso ar vaizdo aparatura kurie tobuleja kas menesi,kas savaite,kasdiena,xbox360 liks tik xbox360

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu nereikia cia varyt ajsq noriu zaisti... bet tie wisi rrod ir pan... seip esu wisiskai zalias sitam reikale... todel ir klausiu jaigu jau jasper istaiso x'o trukumus tj kodel gi nepasinaudoti proga?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu nereikia cia varyt ajsq noriu zaisti... bet tie wisi rrod ir pan... seip esu wisiskai zalias sitam reikale... todel ir klausiu jaigu jau jasper istaiso x'o trukumus tj kodel gi nepasinaudoti proga?

tai po japser isleis dar naujesni kuris istaisys jasper problemas,be to nezinia su nauju daiktu kaip ten bus,laikas parodys,o va 2006 antros puses modeliai jau laiko isbandyti,jokiu bedu pats nematau savo boxe isvis,nei kaitimo nei bano

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dar neaisku ar jasperije nebus nauju apsaugu nuo nulauzimo, kol yra normalus isbandytas daiktas reik imt db ir zaist.

arba kai uzves juos i LT tai manau dar kuri laika galesi gaut ir senaji X'a.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.