SarZzzLT

Ar įmanoma prijunkti XBOX 360 prie laptop'o?

Rekomenduojami pranešimai

tj va,planuoju isvaryt i uzsieni dirbti tj vesiuos x360 ir loptopa bet nesu tikras ar ten bus tv taigi noreciau suzinoti ar imanoma prisijunkt x360 prie loptopo? jei taip tai kaip,prasau ko nors KAS TIKRAI ZINO paaiskinti :D is anxto dekoju :D

Redagavo Impaler

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tj va,planuoju isvaryt i uzsieni dirbti tj vesiuos x360 ir loptopa bet nesu tikras ar ten bus tv taigi noreciau suzinoti ar imanoma prisijunkt x360 prie loptopo? jei taip tai kaip,prasau ko nors KAS TIKRAI ZINO paaiskinti :D is anxto dekoju :D

as iirgi taip norejau pasidaryti. Pasiziurek ant savo laptopo ar yra video iejimas. pas mane tik isejimas tai nieko nesigavo. o kitokio budo nesugalvoju

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

neiseis tau taip, tik video OUT buna laptopuose, jei ir buna su video IN tai tokio tikrai nepirksi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man rodos turi iseiti su vga laidu ir perejimu kuris buna kai perki x360

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man rodos turi iseiti su vga laidu ir perejimu kuris buna kai perki x360

nusisnekejai, kaip tu sujungsi VGA laida su tuo SCART perejimu?

is vis rakinkit tema, nes neimanoma prijungt prie laptopo jei ten nera video in. (as tokiu is vis nemates)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

siaip pajungt tai neina,bet yra juk isorines TVplokstes kurios turi bent jau paprasta video in,geresnes turi ir componentini iejima,tokiu budu pasijungt butu galima,tiesiai i laptopa tai ne,nebent pats isardes laptopa jam sulituosi isorini VGA IN lizda ir perjungeju,kas butu manau gana sunku padaryt,bet imanoma viskas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

taj va norejau paklaust as turiu nesiojama kompiuteri noriu pirkti Linkas bet ziurejau youtubei kad ten turi buti ant xbox'o hdmi jungtis o pas mane senas modelis kuriame to nera tai as nezinau kaip pajungt jo ir ar isvis ymano y laptopa yjungti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Siap manau, kad nelabai imanoma ant laptopo pajungt, nes ant stacionaraus ekrano yra specialus lizdai ir t.t o laptope nera nieko. (pas mane irgi laptopas yra, bet as tai pajungsiu ant paprasto 64 skersmesns TV kolkas, visai vaizdas neblogas kaip girdejau ir tau taip siulyciau, o veliau pasitaupysi ir HD nusipirksi) :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.