ghah

Live ar Flashinti game per single player

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki :) labai susidomejau paskutiniu metu xboxais ir pagalvojau gal man isigyt pageimint nes kompas uzkniso ... o pazaides pas drauga gamecubu susidomejau consolem ir manau kad xbox 360 daug geresnis ir daug kartu idomiau juom lost... kas labai patiko kad ner nei peles nei klavieturos o pultelis man taip patinka kad ner daug mygtuku ir labai patogu kazkaip :) pirmiausia norejau paklaust ka geriau pirkt Premium ar Arcade jeigu as nori TIK zaist bet dar neapsisprendziu kas geriau ar moket truputi pinigelio ir zaist per live be to pirkt geimus org , bet to galvojau kad pirkti reiketu per ebay nes lietuvoj gan brangus geimai ir didele sumele susidarytu jeigu noreciau daug isbandyt geimu.(patarkit kas geriau) beto dar niekur neradau info apie interneta Livui .. nes mano tai zebra optimalus (1 megabitas ) ar man nelagintu su tokiu? antras variantas > ar geriau turet 2 pultelius ir su nufleshintu xboxu (tikriausiai arcade) zaist vienam ekrane su draugu , nes manau butu su kuom zaist ... nes visa zaidima vien per single player nelabai idomu nes visgi anksciau ar veliau pereini ... mane labai traukia halo3 ir cod 4 ... labai noreciau zaist pries ka nors kas yra ptotingesnis uz kompa(na koks draugelis ) ;D tad sakykit kas geriau ar truputi pinigeliu daugiau ir su tokiu intiku zaist per live ar uztektu per single ar siaip su draugeliu :)

ai tiksliai dar norejau paklaust ar apsimoka pirkt is ebay? ar didele rizika? ar geriau pirkt is kilobaitas.lt ar dar kur ? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

dauguma klausimu kur cia uzdavei yra forume nepatingek paieskoti, nes

tokiu temu buvo nemazai :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as tau patariu imk du xboxus su vienu flesintu lost single ir su draugu o su kitu tik live :D seip tj visai nebrangu paimi vien konsole be priedu viena o kita su visais ir priedus perjunginet gali ir lost a sgalvoju tavo atveju cia feriauses variantas :D :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ar ne paprasciau isideti chipa su kuriuo orginalus gali zaisti live?o neorginalus nelive?

o vat apie tuos chipus ieskojau uzsienio saituose tai radau begalo daug daug chipu buvo ju nuotraukos ir panasiai ... o tai tie chipai negali pasent ir veliau kaip nors neveikt ir is naujo naujesni reiketu modeli det chipo kad toliau galeciau zaist? ar isideciau pas edma koki chipa ir galeciau zaist zaist zaist zaist su tuo xboxu kiek telpa ir per online ir neorginalius ir nieko nebutu ? be to kokia kaina ? :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o vat apie tuos chipus ieskojau uzsienio saituose tai radau begalo daug daug chipu buvo ju nuotraukos ir panasiai ... o tai tie chipai negali pasent ir veliau kaip nors neveikt ir is naujo naujesni reiketu modeli det chipo kad toliau galeciau zaist? ar isideciau pas edma koki chipa ir galeciau zaist zaist zaist zaist su tuo xboxu kiek telpa ir per online ir neorginalius ir nieko nebutu ? be to kokia kaina ? :D

Jei žaisi neoriginalūs, tai ankščiau ar vėliau gausi BAN.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei žaisi neoriginalūs, tai ankščiau ar vėliau gausi BAN.

nu as mazdaug noriu originalus pirkt ir zaist per online o i diskus rasytis neorginalius ir su draugu tarkim zaist .... man to chipo reiketu vien del to kad per live galeciau zaist ir kartais per single ... tai kokia chipu kaina? ir ar uztenka 1megabito zebros neto kad no lag butu ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaifai, kaip supratau, tai su cipu piratinius geimus vistiek eina lost ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaifai, kaip supratau, tai su cipu piratinius geimus vistiek eina lost ?

Su čipu piratinius galima zaisti Sp ,o orginalius LIVE :D Su piratkėm Live nepaloši :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nepalosi piratkiu del to kad cipas neleidzia, ar del to, kad paprasciausiai gausi bana ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Paskaičiuok kaip tau geriau išeina, aš tai flešinčiau iXtreme ir loščiau Live, bet pas mane Xtreme 5.2, nes man tas Live neaktualus :D O premium ar arcade pasiskaičiuok, bet kokiu atveju hardo reiks, nes memory cardo man tikrai trūktų, jau seivai pas man ~1.5gb užima :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na cipo kaina 100Lt dar idejimas o cipa slabai geras variantas nes su juo orgus losi online o piratkes single tad viskas labai gerai tik geriause su kitu acc lost single su kitu online ir viskas :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
:huh: o tai pasakykit kas nors ar uztektu intiko 1 megabito zebros kad no lag butu ? nes abejoju ar imciau ta uz 80 lt vien del live ... su kokiu jus internetu zaidziat LIVE?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.