WinDeR

FF7

Rekomenduojami pranešimai

ei gal kas galite atsiusti save kur yra nugaletas Angeal nu kai i monstra pavirsta as niekaip negaliu jo zumusti jis mane is hita ikerta 1618dmg :):):)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pabandyk užsikelti leveli, sustipreti, gauti nauju abilities ir panašiai gal tada pajėgtum ji nugalėti ir žaisti toliau beje ar negali keliauti į kitą vietą pagal istorija ar tau butina nugalėti ta bosa?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pabandyk užsikelti leveli, sustipreti, gauti nauju abilities ir panašiai gal tada pajėgtum ji nugalėti ir žaisti toliau beje ar negali keliauti į kitą vietą pagal istorija ar tau butina nugalėti ta bosa?

b8tina, bet galima keltis lvl,

siaip jei uzknis naudok cwCHEATS 6itoj vietoj ir aš buvau pastires, užsiknisau ir isidėjau juos

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pabandyk daryti misijas :D

as tiesa sakant dar tik katik aerith susitikau bet materijos jau tiek uzkacalintos kad nelabai beisivaizuoju kaskokius storylaininius sunkumus...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pabandyk daryti misijas :D

as tiesa sakant dar tik katik aerith susitikau bet materijos jau tiek uzkacalintos kad nelabai beisivaizuoju kaskokius storylaininius sunkumus...

as dabar po game cleared varau ant hard'o. o siaip pries pereinant buvau normaliai uzsikeles iki 70 Level, o kieciausias yra magic punch, is smugio nuima 99999 Hp. tai genesis krito nuo vieno smugio :D ir misiju buvau virs 70% padares.

dabar ant hard radau misiju, kur buvau praleides ir buvo uzrakintos. uztat praleidau shinra training, ten kur 1000 troops reik uzmust. zodziu geras zaidimelis, antra karta losiant dar daugiau pastebi visokiu secret'u :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

yra prasmes ant hardo lost? aisku neskaitant to kad sunkiau...

kaskada pradejau, pasirode imanoma bet paskui vistiek prie normal grizau.

be to lvl itakas pasirode kiek mazoka palyginus su materiju statsu reiksme...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu as losiu ant hardo jai nori pradet pasiruosk begaliai mirciu :P tikrai labai sunku ypac pries kelis priesus. Seip ant hardo manyciau daugiau misiju turetu buti ir seip bonusu kokiu nemanau , kad sukurtas tik hardcore zaidejam :P

Tai vat susidureu ir as su juom nera jis jau toks ir sunkus uzsimeti barrier tau per puse dmg maziau daro ,turi ten dar koki osmose blade kuris mana stelina ,cure ir dark blizzard nusiperki kokiu 20 etheriu tiesiog isisukineji nuo hitu spamini blizzarda ir cure . Pabandyk kelis kart isanalizuot jo puolimus ir poto tiesiog isisukinek nuo ju ir blokink :P seip dar ten materijas pabandyk fuse , kad gautusi kur xx% hp duoda , o jai jau taip blogai kelkis lvl ir materiju lvl per misijas dar gausi stufo :P

Redagavo morcius

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jo losk ant hardo, kazkur girdejau , kad kitokia pabaiga rodo , bet perejas maciau ta pati kai pradejau losti pirma karti imiau harda tai jai nebuciau rades vienos materijos net neisivaizduoju kaip buceu perejas , o seip kai pereini normala gali su tuom paciu charu lost harda man atrodo ;]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

zaidziau ant normalo tik bet ten kai duoda pasitiuninguot materijas tai jas galima biski ziauriai galingas padaryt. be to kiek zaidziau story tai labai lengvas jis... o kasnors padare visas arba bent jau dauguma misiju?..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.