aaiiwwiiss

Multitap

Rekomenduojami pranešimai

Ar yra (Vilniui ar dar kokiam mieste na ten kur jus gyvenat) pirkti multitap? Bet rasykit tik jai matet nesenai... Nes jai senai matet gal jau jo taipat senai ir nebera :D (siaip kalbu ne apie ta tan keliu lizdu multitapa, o apie ta didesni va toki :Phttp://www.subasta365.eu/subasta365/pictur..._Multitap_2.JPG ) THX uz pagalba :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Viena karta maciau Ventspili, elektronikos parduotuvei, prie skate parko. Kainos, tai neatsimenu. Ten originalus buvo. Maciau tai pries kokias 2 savaites. :D

Redagavo Jazas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ar yra (Vilniui ar dar kokiam mieste na ten kur jus gyvenat) pirkti multitap? Bet rasykit tik jai matet nesenai... Nes jai senai matet gal jau jo taipat senai ir nebera :D (siaip kalbu ne apie ta tan keliu lizdu multitapa, o apie ta didesni va toki :(http://www.subasta365.eu/subasta365/pictur..._Multitap_2.JPG ) THX uz pagalba :D

Esu megejas paziureti ivairias smulkmesnas skirtas konsolems kai esu tam tikrose parduotuvese, bet tokio dar nemaciau (Vilniuje)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Esu megejas paziureti ivairias smulkmesnas skirtas konsolems kai esu tam tikrose parduotuvese, bet tokio dar nemaciau (Vilniuje)

Pirkejui panashu jau to nebereikia (susirashinejau per PM ir dingo kaip i vandeni). Pats jau turbut senai ta tema pamirsho :(

Gal gavo, gal persigalvojo, o gal pamirsho ko norejo. Kam jam vargintis del informavimo ir temos rakinimo? :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pirkejui panashu jau to nebereikia (susirashinejau per PM ir dingo kaip i vandeni). Pats jau turbut senai ta tema pamirsho :D

Gal gavo, gal persigalvojo, o gal pamirsho ko norejo. Kam jam vargintis del informavimo ir temos rakinimo? :D

Ne neuzmirsau. Paprasciausiai man reikia butinai tavo darytos foto jai neparodai tai as velniazyn ko nepirksiu. Tai jai dar kaska galvoji del pardavimo prasau padaryt foto. :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne neuzmirsau. Paprasciausiai man reikia butinai tavo darytos foto jai neparodai tai as velniazyn ko nepirksiu. Tai jai dar kaska galvoji del pardavimo prasau padaryt foto. :mellow:

Pramiegojai. Nebera.

O foto nebuvo prasmes daryt nes tu net modelio nenurodei kai uzklausiau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.