SnukiZ

PS3 sroves konverteris

Rekomenduojami pranešimai

sveiki , turiu ps3 USA 120v raso dokuose , buvau pajunges 240v nu nieko nepasidare , bet kiek suprantu sudegs jei zaisiu ir toliau . tai va klausimas ar nusipirkus 300 w konverteri nieko blogo nebus kompui ? nes jo galingumas 380 w raso dokuose . atsakykit tik kas zinot . dekui .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

sveiki , turiu ps3 USA 120v raso dokuose , buvau pajunges 240v nu nieko nepasidare , bet kiek suprantu sudegs jei zaisiu ir toliau . tai va klausimas ar nusipirkus 300 w konverteri nieko blogo nebus kompui ? nes jo galingumas 380 w raso dokuose . atsakykit tik kas zinot . dekui .

jei nesudege iskart, nesudegs.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jei nesudege iskart, nesudegs.

ar tu isitikines tuom ? nes garantijos tai nera . kai zaidziau pridejau ranka prie tos puses kur kisas CD tai uzkaites neblogai jau buvo , nu karsta bet gal taip ir turi buti . ant kompo tikrai raso 120v dokuose irgi 120 v .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jeigu kokia 1 valanda žaidei ir jau labai PS3 yra šiltas tai gal ir negerai,pas mane 1 valandą pažaidus būna vos šiltas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei 120V įikiši į 220V, tai tikrai iškart sudega, o ne šyla kažkas. Keistai jūs čia samprotaujat. Įkišus 120V prietaisą į 220V rozetę jis iškart sudega, nes netinka nei voltažas, nei tinklo dažnis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bet mano muzikos centras pajungtas i per stiprie srove ne is kart sudege :) bet po keliu minuciu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bet mano muzikos centras pajungtas i per stiprie srove ne is kart sudege :) bet po keliu minuciu

Na turbūt ne srovę, o įtampą. Šiaip aš sutinku, kad ne iškart sudega - pradžioj lyg ir nieko, bet po to kvapelis pradeda sklisti :) Šaip šiais laikais dauguma daiktų yra pritaikyti veikti bet kokiuose tinkluose, t.y. 115-240V, 50-60Hz... Bet aišku pasitaiko visko :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Itampa matuojama voltais - V.

Srove - amperais - A.

Shiuo atveju keitiklis gali buti tik itampos (kaip shiuo atveju ish 240V zemina i 120V). Pritaiso galingumas nusako kokia maksimalia gali ishduoti srove prie tam tikros ishejimo itampos. Kiekvienas keitiklis dirba nuostolingai. Nuostoliai ishsiskiria shilumos pavidalu.

Jei PS3 maksimumas yra nurodytas 380W, o tu turi keitikli 300W (nebutinai deklaruojamas atiduodamas galingumas, o tai reishkia ir tiek nebus) tai gali kilti problemu maksimaliai ishnaudojant/apkraunant PS3. Visuomet tokiais atvejais geriau apsidrausti ir imti su atsarga. Pvz, minimum 400W, o geriau ir daugiau - 450-500W. Keitikliui tai bus tik i sveikata ir ilga tarnavima.

Jei ish karto nenugaisho PS3, gali tai reikshti, kad visgi viduje gali buti sumontuotas universalus maitinimo blokas (darbine itampa pvz 110-250V) ir tik ishoreje, bei specifikacijose yra nurodomas 120V (sakyciau nykstamai bet imanomas atvejis). Bet cia tik spejimas. Papildoma shiluma lyginant su kitomis 240V PS3 - visgi rodytu i tai, kad maitblokis nera pritaikytas 240V tinklui.

Siulyciau imt keitikli ir bus ramu, nei supleshkint PS3.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu tai supranti 300w kainuoja 100 lt , o 400w jau nera yra tik 1000w kuris kainuoja 200lt , tai nesinori moket tiek pinigu, jei istikruju man net nera tikslo pirkt :)

seip nzn atrodo jokio kvapo nebuvo , jungiau su laidu nuo pc paprastu , bet sakau po 2 h zaidimo ten kur skyles yra ventiliatoriu po desine buvo karsta , mazdaug taip kaip pridejus ranka prie ilgai dirbusio HDD , nu gal 60 laipsniu is akies sprendziu :) TAI AR CIA KEPA PS3 AR CIA YRA NORMALU TOKS KARSTIS ? NES PVZ PC TAI 60 LAIPSNIU YRA NORMALU .

parasykit kas turit ps3 , ar pas jus kaista taip irgi

+ pirkau nauja ,bet kokia valanda tikrai buvo naudotas lietuvoj patikrinimui ir tt + 2h maziausiai zaidziau pats = 3h . Ar yra sansu kad pas mane su konverteriu iskart , jei per tiek nesudege ?

Redagavo SnukiZ

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu as nesuprantu va tu turi ps3 ar tau sunku parasyt ar pas tave ilgiau pazaidus(2h) pridejus pirstus -> po desine ten kur CD kisas KAISTA toje vietoje ar ne ? arba gale kur skyles vedinomo kaistas pas jus ar ne parasykit kas turit ps3 . ACIU .

supraskit mane nenoriu rizikuot ir tuo paciu nenoriu isleist 200 lt , jau geriau zaidima nusipirkt..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pas mane 80gb motostorm edition , firmware irasyta 2.30

+

neiskentes vel ijungiau ps3 pazaidziau gal 1.5 val motostorma ir nzn uosciau is visu kampu niekas nedega ,nesvyla :D desinej kur yra ventiliavimo skyles po apacia padejus pirstus siektiek buvo karsta , bet man atrodo cia viskas normaliai ir pas mane kompas yra universalus ir veikia tiek 120 tiek 220 , nes per tiek laiko tikrai jau turejo sudegt ..

Redagavo SnukiZ

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jei ir turejo sudegt tai per 1s-2min :D nes as ant PC buvau perjungesjungikly i 120 tj nes nespejau mirktelet kaip sudege =] (pc buvo isjungtas, tik laidas maitinimo ikistas)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu nesudega iki siol , bet kazkodel nebeisijungia ps3 menu zaidima idedi pasileidzia , i menu neiseina . kas cia gali but nesuprantu ? :/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• Nekyla net menkiausios abejonės. Kalba kad pačios architektūros parengimo darbai baigti. Prasideda testavimas. 
    • "išeina iš konsolių ir excliuzivų karų" suprantu kaip is konsoliu ir exlusive zaidimu "išeina iš konsolių excliuzivų karų" suprantu kaip konsoliniu exlusivu. na bet cia gal neteisingai supratau.. tiek to o kas del naujos konsoles tai visai  tiketina data yra 2026. nes jei paziuret i praeiti tai konsoles ir leidziamos mazdaug kas 6-8 metus. garantuotai ir sony jau senokai tyliai dirba ties ps6
    • @WirmiS, aš taip ir nesakiau. Skaityk tiesiogiai - "išeina iš konsolių ir excliuzivų karų", o ne "iš konsolių". Aišku kad Microsoft pasilieka konsolinių žaidimų rinkoje, tik jau nebekonkuros su Sony tiesigiai geležimi kas daugiau parduos konsolių exclusive pagalba. Ir ištikrųjų gali būti kad naują XBox išleis jau 2026 metais. Žiūrėsim. 
    • MS nepasake, kad iseina is konsoliu, netgi priesingai jie yra pasake, kad  jau dirba ties nauja, o taip pat experimentuoja su handheld'u. del isejimo is exclusivu tai kaip ir logiskas sprendimas. vienaip ar kitaip MS dabar vienas is didziausiu leideju.
    • Na lyginant su Civ V ir VI reikėtu pirmiausia pamimėti kad Firaxis jau kurį laiką niekuomet iš karto neišleidžia pilno žaidimo. Ne tą prasmę kad jis yra nefunkcionalus, bet dalis papildomų mechanikų dar bus ateity, būsimose expansion pakose. Be to visada išleisdama naują žaidimo iteracija paprastai apie 60% core mechanikų palieka senas, bet ~ 40% keičia. Ir tai imho yra gerai, nes priešingu atveju po n metų laukimo gautum seną žaidimą, tiesiog su nauja grafine išvaizda. Iš dalies Firaxis toliau stebi žaidėjį reakcija ir gali pastumti žaidimą ar į vieną ar kitą pusę kiek tai dar įmanoma. Na pagal tai ką dabar turim. Žaidimas yra pasikeitęs. Jis nėra labiau sudėtingas, sakyčiau tam tikra prasme kiek paprastesnis, negu ankstesnės versijos (ypač Civ 6) ir toks visas labiau tiesmukas. Kaip jau buvo ra6oma yra tik 3 epochos (kol kas) - Antika, Atradimų laikotarpis ir Modern. Manau ateittį tikrai bus dar ketvirtą epocha, pvz. Information Age, nes verrinant visą žaidimo eigą akivaizdžaii matosi kad truksta dar gabalo. Unitai baigėsi ties II Pasaulinio karo lėktuvais ir tankais - taip niekuomet nėra buvę, visada budavo Modern armor, reaktyviniai lektuvai ir t. t. Aš jau nekalbu apie Giant Death robots. Kaip jau sakiau tu iš esmės pasirenki lyderi su kurio eisi per visas epochas, o nacijos keičiasi. Bet tai atrodo tikrai organiškai ir savaip žavi. Keičiant epochą dalis nacijų pasirinkimų būna defaultiniai, dalį galima atrakinti, dalis lieka neįmanoma dėl pasirinkto lyderio. Bet kurio atvėju atrodo gan organiškai ir gerai padaryta. Šiaip žaidimas dabar toks vosas labiau atitinkantis "istorine realybe" taip pasakykikim. Iš dalies tai yra smagu iš dalies ne. Antikoje pvz tu gali rinktis iš riboto civilizacijš skaičiaus, kurios iš tikrųjų ir buvo Antikoje. Logiškai mastant JAV civilizacija nuo Antikos atrodo keistai. Bet tame buvo savotiškas prieš tai visų buvusių Civilizacijų žavėsis.  Bet pvz. jeigu lyderį pasirinksi Jekateriną Dydžiają, tai Rusija automatiškai atsirakins Modern Age pagal lyderį. Esu baigęs viena pilną patija. Tai atrodė maždaug taip - pasirinkau Cezarį ir Romenus, Exploration pavirtau Ispanija, Modern prancūzais. Laimėjau Domination victory. Buvo savotiškai linksma. Visas pirmas amžius yra praktiškai mokomasis.  Tave už rankos vedžioja aiškinant žaidimo mechanikas. Tikras žaidimas prasideda II etape. Bet ir pirmoje epochoje po senovei kokią vieną civilizacija (t. y. lyderį) galima išnešti iš žaidimo. Kariniai unitai negauna patirties, tik generolai (kurie pasilieka) ir nusiresetina su kiekviena nauja epocha, todėl kaip ankšęiau sutikti pirmikšti karį su kuoka prieš tanką jau neįmanoma. Religija dabar "išpjauta" dar labiau negu V serijoje. Religinės pergalės nėra. Veikia tik Explaration Age ir dingsta Modern. Tą prasmė kad miestai su religija pasilieka, bet ji nebevystoma ir jos negalima palatinti. Domination Victory jeigu teisingai žaisti dabar tikrai gan paprasta. Pirmame žaidime buvau ją pasiekęs, nepastatęs dar nei vieno lėktuvo, bet aviacija jau atidariau. Nereika užkariauti viso pasaulio, užtenka sukurti Atomine bombą. Kas liečia grafika, tai žaidimas atrodo praktiškai tobulai. Įsivaizduokit tą ramesnį V serijos istorinį styliu + graži 3D grafika iš 6. Dėmesys detalėms milžiniškas - pvz. Rusijos modern age pėstininkai ir atrodo kaip jos rodo su WW2 filmose - su durtuviniais šautuvais ir Maxim kulkosvaidžiais. Pranc0zų tankai atrodo kaip jų tikri WWI tankai ir skiriasi nuo kitų civilizacijų. Reziumuojant dabartinėje savo versioje yra tam tikra prasme supaprastintas, bet vistiek labai smagiai žaidžiasi. Manau kaip ir ankstesnės serijos būs n metų vystomas, sulauksim expansion pakų su mechanikų praplėtimų ir bus super. Tiesa labai gerai optimizuotas. Mano vaiko gan sename i5 ir GTX1070 pilnai veža 4K su vidutiniais/aukštais grafikos nustatymais. Vienintelio ko jam tikrai reika, tai SSD. Kol kas tiek.
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos