kiberboi

12 months xbl

Rekomenduojami pranešimai

Will your points work for my region?

Our EU Xbox codes will work on any Xbox Live account registered to the UK. Our USA Xbox codes work on any USA registered Gamertag.

cia kitaip raso :D

sakai nu matai cia keistai kad tu pasidarei gamertaga kitam regionui nei yra konsole,gal pasikeisk gamertaga i Uk koki

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Dar pigiau pirkti is www.play-asia.com Goldo kodai yra region free, bet ms points nera region free. Ten lyktais 12 menesiu kodas kainuoja 22 svarus. Esu is sito puslapio daug kartu visko pirkes. Visada ateina. Ir jeigu pirksit daugiau negu uz 50 doleriu parasykit man, gal turesiu 5 doleriu nuolaidu kupona B)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dar pigiau pirkti is www.play-asia.com Goldo kodai yra region free, bet ms points nera region free. Ten lyktais 12 menesiu kodas kainuoja 22 svarus. Esu is sito puslapio daug kartu visko pirkes. Visada ateina. Ir jeigu pirksit daugiau negu uz 50 doleriu parasykit man, gal turesiu 5 doleriu nuolaidu kupona B)

tai cia kai taip perki turi laukt kol tai ateis,o ten nereikia laukt isvis,pervedi pinigus ir gauni koda i email po keliu sekundziu,viskas,naudoji.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.