kiberboi

12 months xbl

Rekomenduojami pranešimai

sveiki noreciau nusipirkti 12 menesiu xbox live gold paketa siandien buvau elektromarkt ziurejau kainuoja apie 220lt tai manau kad nelabai apsimoka gal kaip nors perkant internetu ar is kur nors siunciantis gautusi pigiau?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

o iseina is xbox.com pirkti su visa virtuon kortele?

su virtuon uztikrintai NE,pats meginau,tam reikia turet grynai Creditine

stai puslapiukas,jokiu pirkimu korteliu nereikia,jokiu laukimu is uzsienio kol atsius pacia kortele vien tam kad ivest ta koda,cia uzsiregini,perki su creditke arba per paypal,iskart gauni koda i emaila,ivedi ir naudojies,ir kainos tikrai geros

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o aciu cia visai geras puslapis o cia kolkas nematau 1 monesio kodo norisi pirma ismegint kaip cia viskas ir per keik laiko

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o aciu cia visai geras puslapis o cia kolkas nematau 1 monesio kodo norisi pirma ismegint kaip cia viskas ir per keik laiko

juk kai susikuri profili gauni 1menesio kortele, gali losti nemokamai, duoda kaip pabandymui susikurus nauja profili :mellow:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sita as zinau as turiu jau nauja susikures bet noriu viska ant 1 daryt tarkim rpg zaidas iseis fable noresiu intike palost dar far cry 2 tai buna ant kaikutiu zaidu rank ir panasei tai norisi viska ant 1 profilio daryt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bet juk nesi uztikrintas ar tu gausi ta koda ar ne man atrodo taip pirkti yra labai rizikinga

dar 1 klausimas pas mane x360 yra pal bet profilis sukurtas taip kad gyvenu usa tai jei perku points ar membershipus tai reikia rinktis tarp eu ir usa tai kurie man tinka?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

taj ** jau istikruju uzkniso nera tolko is tos electron korteles

taip tos visos Visa eletron kur mes cia lt gaunam tai cia yra debetines korteles,jos niekam tike visai,as pasidariau Virtuon ir tai negalima pirkt pvz boxo kodu,todel dabar darausi jau kreditke tikra normalia,po visa pasauli,visom valiutom

o kad rizikinga pirkt tuos kodus taip internetu,tai na tau garantijos nera kaip ir,bet man atrodo kad ten patikimai viska gauni,tikrai nepirksiu tu korteliu jei galiu viska isigyt prie intero sededamas ir pigiau daug

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bet as nzn kaip pirkt dabar nes pas mane juk pal konsole bet gamertagas registruotas usa tai kokios cia tinka usa ar uk,eu?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bet as nzn kaip pirkt dabar nes pas mane juk pal konsole bet gamertagas registruotas usa tai kokios cia tinka usa ar uk,eu?

na usa tai NTSC,o Uk ir Eu tai PAL konsoles,pirk pagal konsole,juk raso aiskiai kad skirta pagal konsoles o ne profilius

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na usa tai NTSC,o Uk ir Eu tai PAL konsoles,pirk pagal konsole,juk raso aiskiai kad skirta pagal konsoles o ne profilius

Will your points work for my region?

Our EU Xbox codes will work on any Xbox Live account registered to the UK. Our USA Xbox codes work on any USA registered Gamertag.

cia kitaip raso ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.