Killerbug

001 error ir kaip tai istaisyti

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki. Pradejau gauti nemazai PM del 001 error'o, kaip ji istaisyti ir pan., todel nusprendziau parasyti tutorial'a visiems tiems be vadinamo „SMG fix“.

001 error yra gaunamas del neseniai i zaidimus idiegtos apsaugos sistemos, kuri aptinka modifikacijas atliktas konsolei, ir neleidzia zaidimui veikti.

001 istaisyti reikes:

1. Trucha Signer 0.21 programos (apacioj)

2. Generic Wii Patcher (by b@iLLi)

3. rakto, norint atidaryti wii iso failus

1) Isarchyvuokite Trucha signer ir common_key.rar i tuscia aplanka, tada paleiskite common_key.reg faila ir spauskite yes. dabar paleiskite trucha.exe, ir pasirinkite KeySet->Custom KeySet 1

dabar jusu trucha signer'is paruostas naudojimui, ir kita karta sios dalies kartoti nereikes <_<

2) Paleiskite trucha.exe ir atsidarykite zaidima su 001 error. kai atidarys, spauskite + prie disko. tada eikite i 2 nuo virsaus PARTION, tada eikite i sysfiles

aplanka ir desiniu peles klavisu spragteleje ant main.dol spauskite „extract to file“. pasirinkite bet koki aplanka ir spauskite OK.na va, sunkiausia dalis jau ivykdyta :)

3)atsidarykite issaugota main.dol faila su Generic Wii patcher, tada prie „error 001 fix“ spauskite search, tada remove 001. Nepamirskite issaugoti!

tada vel atidarote ta pati zaidima su trucha.exe, vel susirandate ta pati main.dol, spaudziate desiniu peles klavisu ir spaudziate replace. tada pasirenkate pataisyta

main.dol faila, spaudziame desiniu ant PARTION (kuriame buvo main.dol) ir pasirenkame „trucha sign it“. tada spaudziame image>close iso

BAIGTA!

dabar 001 error turetu but panaikintas. jei yra klausimu rasykit cia. :)

Ne į temą

O tau, Slaptas, turetu buti geda, nes jauciu cia visi tavo klientai su tokiais chipais, turetum jais pasirupinti nors siektiek. as matai vidurnakciais tutorialus pilu mat gaunu nusiskundimu apie tave :)
Ne į temą

juokauju, nekreipk demesio i mano vidurnakcio blevyzgas, taip ir toliau varyk, tik pasistenk geresnius chipus det :)

GenericWiiPatcher.rar

trucha021.rar

Common_key.rar

Redagavo Killerbug

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ne į temą

Na aš jiems siūlau atvažuot, atsinaujint :D Pas manęs čipai jau su tuo Fix. Bėje, senesnieji mano čipai neskaitė ir DVD DL diskų ir neėjo kitų regionų žaidmai. Dabar čipus dedu gerus :D

Ne į temą

P.S. Rašykit-susitarsim kaip atnaujint čipą. Jei kitur čipavot ir dabar neeina žaidimai,tai krepipkitės pas juos ;) Aš kitų žmonių brudo netvarkau ;)

P.S.S. Įspejimo neduodu už gerą gidą, bet tema perkeliama.

Redagavo slaptas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ka daryt jei meta dont send lentele kai bandau uzkraut .iso faila su trucha? vnz raso kad arba negali uzkraut failo arba dont send lentele meta:)

Redagavo Depeshas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pabandyk istrinti trucha, ir mano gidu pasinaudoti is naujo. pridejau reikiamus failus ir gerokai sutrumpinau, turetu but aiskiau :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.