answerIX

3.10 downgrade 2 dalis

Rekomenduojami pranešimai

Taigi veltui buvo uzrakinta mano sena tema <_< Nes nepavyko ta ka dariau.

As rasiau :

Turiu 3.10 OE-A. Norint kad pasileistu daugiau zaidimu reikia naujesnio softo tarp 3.71 ir 3.90 ? As nedaug ka susigaudau cia. O norint upgradint kazka naujesnio reikia 3.10 downgradint i 1.50 ? tada is 1.50 upgradint i 3.71 ~ 3.90 ? Ar yra koks tutorialas ar gidas kaip tai padaryt ? Ieskojau ieskojau, radau tik tai :

v3.10 - v3.11 versijas galima "downgrade'inti" su v3.11 "downgrader'"iu, reikės Lumines nepatch'into UMD.

v3.10 - v3.50 versijas galima downgrade'inti su v3.50 "downgrader'iu", reikės Lumines nepatch'into UMD.

Bet is kur gaut ta Lumines UMD, ir kaip su juo elgtis ? Ir kas yra nepatchintas ?

Prasau padekit, apsvieskit mane, nes nesusigaudau, o zaist tai norisi

2 zinute buvo tokia:

Bandziau atsisiust 3.52 m33, ir ant jos isirasyt 3.90 m33. Kai bandziau isirasyt 3.52 m33 tada man parase kad netinka mano esamas (3.10 OE-A) softas.

Tai prasau pagelbeti ir patarti kaip upgradintis i 3.90 m33 :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Taigi veltui buvo uzrakinta mano sena tema <_< Nes nepavyko ta ka dariau.

As rasiau :

Turiu 3.10 OE-A. Norint kad pasileistu daugiau zaidimu reikia naujesnio softo tarp 3.71 ir 3.90 ? As nedaug ka susigaudau cia. O norint upgradint kazka naujesnio reikia 3.10 downgradint i 1.50 ? tada is 1.50 upgradint i 3.71 ~ 3.90 ? Ar yra koks tutorialas ar gidas kaip tai padaryt ? Ieskojau ieskojau, radau tik tai :

v3.10 - v3.11 versijas galima "downgrade'inti" su v3.11 "downgrader'"iu, reikės Lumines nepatch'into UMD.

v3.10 - v3.50 versijas galima downgrade'inti su v3.50 "downgrader'iu", reikės Lumines nepatch'into UMD.

Bet is kur gaut ta Lumines UMD, ir kaip su juo elgtis ? Ir kas yra nepatchintas ?

Prasau padekit, apsvieskit mane, nes nesusigaudau, o zaist tai norisi

2 zinute buvo tokia:

Bandziau atsisiust 3.52 m33, ir ant jos isirasyt 3.90 m33. Kai bandziau isirasyt 3.52 m33 tada man parase kad netinka mano esamas (3.10 OE-A) softas.

Tai prasau pagelbeti ir patarti kaip upgradintis i 3.90 m33 :)

Nieko čia nereikia downgreidint. Truputį daugiau laiko praleisk skaitinėdamas įvairius forumus ir viskas pasidarys aišku. Lumines UMD reikalingas tik tada, jei pas tave būtų OFW. Žodžiu, be reikalingai kuri tokias temas...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

updatinkis i 3.52m33 o po to i 3.90m33

Taigi sakau kad bandziau updatint ir neleido, ismete lentele kad mano netinkamas esamas " 3.10 OE-A " softas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.