kiler01

kaip PASIDARYTI {psp} gameboot'us

Rekomenduojami pranešimai

sveiki. nu tai wa neturiu ka siandien weikt tai ant tos progos parasysiu gida kaip pasidaryt gamebootus.. jeigu nezinot ka tai reiskia,reiskia jums tai neaktualu (arba lekit i youtube ar google susizinot.. o galiausiai yra tema "modifikuojame psp" wa ten pazekit) gerai.. ish karto pasakau kad tai nera mano pacio ishvedziojimai ir as nepasijamu jokios garbes uz tai, as ishverciau rasta teksta (aisku priestai ishbandes ar wiskas weikia)... kazkada sake kad DEAGLE padarys sita guide nu bet as nesulaukiau to.. gerai.. tai ka pradekim:

PROGRAMOS KURIU REIKES PROCESE:

1.WINMEC

2.MP3 TO WAV CONVERTER

3.MDS TO PMF CONVERTERT

4.TMPGENC 3.0 (seip gali but ir naujesne jei rasit.. tiksliai net nzn kokia pasmane)

5.UMD TOOLS (stai sunkioji plano dalis... kadangi sitie yrankiai yra "pasiskolinti" ish sony jie yra totaliai nelegalus.. pagooglinkit ju pilna.. jei ne tai tegul koks uploaderis man paraso PM atsiusiu tada ir imes i trackeri..)

PROCESAS:

1. atidarom TMPDENC 3.0 (ar kt. wersija)

einam i "set source"

einam i "add file" ir pasirenkam wideo ish kurio ishkirpta dali naudosim gameboot'e( tinka beveik wisi wideo formatai)

atsidarius naujam langui jame susirandam skilti "aspect ratio" joje pasirenkam "image 16:9"

spaudziam "ok" ir "edit" kad pasirinktume ka norime ishkirpt ish wideo musu game bootui waldymas ten nera sunkus.. su wienu mygtuku pasirenkat pirmini frame su kitu paskutini ir cut

rekomenduoju laiko tarpa rinktis iki 3 sekundziu.. nors ten kur skaitau parasyta kad 20 bet tai yra didziausia pieva.. tikrasais laikas yra jei neklystu 2.97 (jau ishbandziau uzsimetes 10 sec. wideo) ktias dalykas tai yra kad NEKIRPKITE JUMS NORIMOS DALIES O KAIP TIK JA PALIKIT ISHKIRPKIT KITAS WIDEO DALIS KURIU NENORIT as ant to uzsiroviau ir sugaisau 15min kol supratau

gerai.. iskirpus savo norima dali einam i "set output"

tenai pasirenkam "AVI output"

isitikinkit kad dydis yra 480x272 ir kad FPS (framerate) yra 29.97 (progresive)

einam i "encode" ir spaudziam "start output" kad aptvarkytu musu ' 'darbeli ' '

2.atsidarom WINMEC

spaudziam ant "add files" ir pasirenkam katik iskepta jusu wideo dali

apacioje esancioje "profile" skiltyje pasirenkam "psp mp4-divx 368x208"

dabar atsidarykit "video" skilti (wirsuje) ir nustatykit wideo size 480:272 o framerate 29.97

dabar toj pacioj skilty esancio "video codec" pakeiskit i "no video"

dabar nueikit i "audio" skili ir pasirinkit "MP3"

dabar pasirenkat kur ishmesit naujaji faila ( "output folder") ir spaudziat "encode"

dabar pabaigus susiraski katik sukurta MP3 faila jis turetu but pavadintas mazdaug taip:

jusuwideopavadinimas.NoVideo.mp3 surade nutrinkit .Novideo dali taigi bus jusuvideopavadinimas.mp3

3. atsidarom audio converteri (mp3-wav)

spaudziam "add" ir susirandam katik sukurta MP3 ir isitikinam kad OUTPUT format (ten prie wirsaus sitas) uzstatytas ant Wav ir spauskit "start"...

4. atsidarom UMD TOOLS (bent jau pas mane toks kelias iki reikiamo failu nes ten ju yra keletas: UMD Tools psp\UMD Tools\UMD Tools\Umd Stream Composer\bin)

atsidarom ta faila

wirsuj pasirenkam "new" pasirinkit betkoki projekto pavadinima ir bet koki "clip name" tada uzzymekit"psp MOVIE format" ir po apacia uzstatykit "max clip size 4MB"

dabar eikit i "video source" esanti apie wirsuj kairej.. ir idekite savo anksciau sukurta .avi faila po to tapati padarykit ir su salia esanciu "audio source" ir pasirinkit musu sukurta .wav dabar wirsutinej yrankiu juostoj yra RUN=> encode +multiplex

pasirenkam ta.. ir palaukaim kol sukonvertins wiska.. mano atveju uztruko apie penkias min.

pabaigus eikit i My documents tada i UmdStreamComposer folderi tada i muxwork tada i folderi su jusu projekto pavadinimu tada i 0001 ar panasu folderi ir ten paieskokit .MPS failo (pas mane buvo 0001.mps tiksliau mps kompas skaite kaip max payne save game ;))

5. atsidarome MPS to PMF

ir susirandame jame gameboot folderi tada ta rasta faila (0001) ikeliam i ji tada spaudziam faila su .exe (nors jei nepavyks spauskit ir ta kur konsole.bat)

turetumete gaut gameboot.pmf.. as gavau 0001.pmf su kazkuriuo ish tu dvieju jeigu nesigauna su tokiu pavadinimu tai tiesiog pervadinkit i gameboot.pmf

stai ir wiskas dabar susirandame tema "modifikuojame psp" (by deagle) ir ten bus paaiskinta kaip ji pakraut i psp.. tai jau ne mano dalis.as wiska darydamas pirma karta su kelio klaidom ir pan pasidariau per apie 30min.. taigi isisavinus technika galima padaryt per 10 min.. manau werta tiek paaukot kad poto draugai savaite pavydetu:D ..

tikiuosi pagelbejau bent keliems

TMPGenc_Xpress.rar

MPS_to_Gameboot_and_Icon_Converter.zip

audioconverter.rar

winmenc_0.70_package.rar

Redagavo kiler01

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tai as jau taip ir supratau kad biski patingejai ;) .. o ka manai apie maniski.. mazdaug wiskas teisingai? ;)

tiktais cia truksta UMD tools turiu as juos pass save.. bet kur skaiciau GUIDE tai ju niekur nemesdavo kartu su kitom programom.. tik arba PM arba pasieskokit patys tai as nzn kaip daryt nes bejo neina padaryt lygtais 5 zingsnio

Redagavo kiler01

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ty dabar man nereikes mest ;)

nu siunciuosi visus failus bandysiu ;)

dekui

gerai.. tik daryk atsakingai.. isiskaityk.. o tai gali ten wisko but man pvz wietoj MP3 failo gavos pirma kart VIDeo ;) sita guide as dar patikslinau ir mazdaug paaiskinau o tai ten kur radau tai pusiau savimokslis..

PS atrodo busiu padares wiena klaidele.. pradzioje ne 480x212 bet 480x272

beto, imetu wiena savo, su situ guide padarytu gamebootu cia as ji mazdaug 15 min. kuriau ir tiek laiko wien todel kad ieskojau daug ka ishkirpt ir poto wiena klaida dar taisiau.. pazekit jei tingit kurt ;)

gameboot.rar

Redagavo kiler01

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kai atsibosta, pries zaidima pasirodantis paveiksliukas su siuo gidu galima susikurti savo :mellow:

Redagavo Deagle

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o klausimas dar yra man pasistojes :D o sukurus bloga gameboot'a (tarkim neveikianti ar siaip sugadinta) psp kasnors atsitinka? Nes juk zaidziama su flash0

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o klausimas dar yra man pasistojes :D o sukurus bloga gameboot'a (tarkim neveikianti ar siaip sugadinta) psp kasnors atsitinka? Nes juk zaidziama su flash0

seno backupa pasidarai ir jei ka atgal sena ikelsi :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tada man atrodo jis tiesiog neveikia.. arba gali uz errorint.. bet geriausia asviskio backupa padaryt o jei tai pamirsai tai pasiimk maniski prisegta.. jis weikia (db ji naudoju)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kai ikerti wiska tai nesunku.. pirmaji dariau koki pusvalandi o jau poto po desimt minuciu pvz eina.. uztrunki keleta minuciu bet sukuri kazka unikalaus ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.