vazonas

Fallout 3

Rekomenduojami pranešimai

Dar neadėjau iki ten, db pralaužiau ledus dėl tos kasetės, tai dėkuuuui žiauriai. Žiekit o su tuo clean cd erroru jei iš hardo lošiant? Nes mano tas pirmasis rls ir yra...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Dar neadėjau iki ten, db pralaužiau ledus dėl tos kasetės, tai dėkuuuui žiauriai. Žiekit o su tuo clean cd erroru jei iš hardo lošiant? Nes mano tas pirmasis rls ir yra...

man tai nebuwo jokio clean error o jau nemazai nuejas

E gal kas gali padet ?

Ejau ieskot to Vault 87 , nu to kur yra tas G.E.C.K . Tai atejau i tuos caverns ir tas vaikas buvo ir sake kad neileis manes i tuos caverns kol neatgausiu jam sammy ir dar keliu vaiku...Nu gavau leidima ieit i paradise falls bet b*** kai susinervinau kai pamaciau kad reikia arba science turet 40 arba repair kad islaisvint tuos vaikus...Tai kasnors gal ka kita dare ? Ar butina juos islaisvint kad ten ieit ? Man reiketu dar pora lvl uzsikelt kad pakelt skillus o cia man uzsi*simas...

Thx uz pagalba :thumbsup4:

as tai uzsikeles buwau iki 65 tai man problemu nebuwo o siaip jaigu tau nedaug truksta tai apsirenk mokslininko rubus dadeda +5

o tuos waikus tai reik isgelbet tik tada ileidzia i caverns

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man tai nebuwo jokio clean error o jau nemazai nuejas

as tai uzsikeles buwau iki 65 tai man problemu nebuwo o siaip jaigu tau nedaug truksta tai apsirenk mokslininko rubus dadeda +5

o tuos waikus tai reik isgelbet tik tada ileidzia i caverns

Pabandysiu as tuos rubus uzsidet ( jei rasiu xD ) ir dar mentats ikalsiu viena gal iseis...

Nu va praejau ta vieta , gan nesunkiai tiesiog issaudziau visus paradise falls'e :mellow: . Ir gavau positive karma :thumbsup4: .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na va perejau jau , bet losiu iskart per naujo nes nervina negavau kaikuriu Perks uzsidet nors ir esu 20lvl ,nes permazai turiu stats S.P.E.C.I.A.L

Kai tik pradejau lost belekur sudejau sudejau , kad tik greiciau pasisaudyt , o va dabar labai tas atsiliepe man :/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu as ir perejau jau ... Siaip maniau kad paskui dar bus galima toliau questus daryt ir explorint toliau bet b***** taip ir baigiasi geimas... Nespoilinsiu ... Bet geras geimas , lb uzvede ... 9.8 is manes :) . Nes yra keletas buggu .

Ai jo dar taigi pranese kad bus veliau downloadable content on xbox 360 for fallout 3 ! Kaip ir GTA 4 :) .

Redagavo Flipex

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na as dar tik spejau isbandyti, neturiu x360 teko ant pc. Tikrai geras zaidimas , bet kulku tai 0 visada ir labai sunkiai man nusisauna priesai, netgi paprastus zmones reikia kazin kiek saudyti kol nusauni.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na va perejau jau , bet losiu iskart per naujo nes nervina negavau kaikuriu Perks uzsidet nors ir esu 20lvl ,nes permazai turiu stats S.P.E.C.I.A.L

Kai tik pradejau lost belekur sudejau sudejau , kad tik greiciau pasisaudyt , o va dabar labai tas atsiliepe man :/

man irgi lievai. ispradziu special is galvos sudeliojau. db paskaitau kad su strenghtu galiu daugiau nest, su inteliu saugiau skillpointu gaut.. biski gaila

tai gal tu saudai su BB GUN :thumbsup4: (tuo kur gauni pradzioj zaidimo) bet seip del nusovimo sunku. sutinku. turiu small arms ~55 skila ir vistiek jis ten lievai kapoja nors ginklai sutaisyti ir pan.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

turiu small guns 80, geram stovy assault rifle, bet ir tai daznai tenka keleta apkabu suvaryt kad priesas mirtu... aisku viskas priklauso nuo to i kur saudai :thumbsup4: be to zaidziu ant sunkiausio lygio tai gal ir nera ko skustis...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ant galo em...Nespoilnsiu bet jau netoli galo tikrai kulku daug yra , ir turi daug laser rifles , plasma rifles , rocket launcheriu , bent jau as turejau :thumbsup4: ir dar tesla armoura ;) nuo ten buna smagu...Neiveikiamas toks buni ;) .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sioks toks gidas, kaip susikurti stealthy small guns sniper veikeja:

:thumbsup4:

Ne į temą

Tai va turiu dabar stai toky char susikures, viska kiek galejau apskaiciavau, kad sutaptu S.P.E.C.I.A.L ir kad perk visus tureciau kuriu man reikia...

Gal kas irgi nores tokio tipo susikurti , nes ir man paciam pirma karta zaidziant negavau visokiu perk ir zodziu buvo kreivas char...

Pirmiausia tai patarciau susikurti Female veikeja kadangi su juo gausim "Black Widow" kuris duoda +10% damadge visiem Male veikejam + unikalius dialogus , o jei logiskais pamascius, tai dauguma visu piresu ir bus vyriskos lities, taigi labai pravartu... ;)

Padarius G.O.A.T siulyciau pasirinkti SMALL GUNS,SNEAK ir REPAIR kaip tag skillus...

S.P.E.C.I.A.L

==========

Strength-3

Perception-7

Endurance-5

Charisma-1

Intelligence-7

Agility-8

Luck-9

==========

Perk's cia parasiau ne is eiles , jamkit kuriu jum reikia labiausiai o paskui tik atliekamus...

Mano manymu svarbus ir "must have" perka'i paryskinti raudonai:

• Black Widow
  • Gun Nut
  • Gun Nut #2
  • Educated
  • Bloody Mess
  • GunsLinger
  • Leaded Belly
  • Toughness
  • Commando
  • Rad Resistance
  • Action Boy
  • Better Criticals
  • Finesse
  • Mister Sandman
  • Mysterious Stranger
  • Fast Metabolism
  • Silent Running
  • Sniper
  • Explorer/Grim Reaper/Ninja/Solar Power (cia jau didelios ytakos nedaro bet nepatarciau jamt ninja , kadangi sitas char nera skirtas melee weapons)
Tikiousi sutaupiau kamnors laiko (Ner uz ka) , ateityje dar bandysiu Melee ir heavy weapons daryti tai butinai idesiu (:

*Nieko ka cia esu parases neliepiu daryti , Aisku galit savaip pakoreguoti , tik bukit atsargus keisdami S.P.E.C.I.A.L kadangi nuo ju priklausys kokius perk gausite

ir nesvaistykite exp pointu ant visko.. Pats esu uzsikeles Small guns-100 Sneak-100 Repair-100 o tada jau savo nuoziura deliokities ant medicine arba lockpicking, zodziu ka norit... ;)

Taip pat daugiau naudingos info rasit cia: >><<

:)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

neblogai..

as darausi toki mixed chara. kad visur po biski. aisku isryskinti pas mane smallguns speech ir big guns. beto primetu i barter (maziau viskas parduotuvese kainuoja), medicine (po kelis taskus), explosives uzmetu ( I'm a GRENADE-FREAK :thumbsup4: ) nu kaip ir viskas.

ps. lb geras ginklas yra combat shotgun kai priesas salia. va neseniai uzpuole mane trys pacukai. ten traukiniu stoty vienoj. (trys tokie, bounty hunteriai ;) kaikurie turetu zinot apie ka as) tai po pokalbio kai mane jie norejo iskart uzmust. tai vienam teisiai i veida sugrudes issoviau 2 kartus... *SPLAT* ir nera jo galvos. dar trys suviai ir paklojau pacuka uz jo, o kitas pradejo begt ;) tai galiausiai irgi galva,uztychines, istaskiau su hunting rifle. beto man atrodo hunting rifle yra lb geras ginklas (: bent jau man jis praeina

ir tiems kuriems reikia dar ginklu. tai buna side questas nueit i super duper markt. tai jame yra lazer gun, su 130 soviniu jei neklystu. zodziu kai ten nueinat tai isverskit kiekviena pakampi. bus daug raideriu ten bet jei protingai varysit tai p*.

Redagavo kiler01

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Noriu paklausti kaip ten hakinti tuos kompus, nu nesuprantu niekaip. Tiesiog as atsitiktinius zodzius pazymiu ir tiek, jei nusihakina tai ok, jei ne tai ne... Gal kas kokiu tip`s turit

kai pasirenki koki nors zodi apacioje desnej pusej parodo kiek reidziu atspejai kurios yra sawo vietoje pwz jai zodis yra fallout o tu paspaudei ant freeken ir ismete toki uzrasa 1/9 nes tik viena raide yra savo vietoj pagal tai ir ieskai tinkamo zodzio

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sioks toks gidas, kaip susikurti stealthy small guns sniper veikeja:

:P

Ne į temą

Tai va turiu dabar stai toky char susikures, viska kiek galejau apskaiciavau, kad sutaptu S.P.E.C.I.A.L ir kad perk visus tureciau kuriu man reikia...

Gal kas irgi nores tokio tipo susikurti , nes ir man paciam pirma karta zaidziant negavau visokiu perk ir zodziu buvo kreivas char...

Pirmiausia tai patarciau susikurti Female veikeja kadangi su juo gausim "Black Widow" kuris duoda +10% damadge visiem Male veikejam + unikalius dialogus , o jei logiskais pamascius, tai dauguma visu piresu ir bus vyriskos lities, taigi labai pravartu... :P

Padarius G.O.A.T siulyciau pasirinkti SMALL GUNS,SNEAK ir REPAIR kaip tag skillus...

S.P.E.C.I.A.L

==========

Strength-3

Perception-7

Endurance-5

Charisma-1

Intelligence-7

Agility-8

Luck-9

==========

Perk's cia parasiau ne is eiles , jamkit kuriu jum reikia labiausiai o paskui tik atliekamus...

Mano manymu svarbus ir "must have" perka'i paryskinti raudonai:

• Black Widow
  • Gun Nut
  • Gun Nut #2
  • Educated
  • Bloody Mess
  • GunsLinger
  • Leaded Belly
  • Toughness
  • Commando
  • Rad Resistance
  • Action Boy
  • Better Criticals
  • Finesse
  • Mister Sandman
  • Mysterious Stranger
  • Fast Metabolism
  • Silent Running
  • Sniper
  • Explorer/Grim Reaper/Ninja/Solar Power (cia jau didelios ytakos nedaro bet nepatarciau jamt ninja , kadangi sitas char nera skirtas melee weapons)
Tikiousi sutaupiau kamnors laiko (Ner uz ka) , ateityje dar bandysiu Melee ir heavy weapons daryti tai butinai idesiu (:

*Nieko ka cia esu parases neliepiu daryti , Aisku galit savaip pakoreguoti , tik bukit atsargus keisdami S.P.E.C.I.A.L kadangi nuo ju priklausys kokius perk gausite

ir nesvaistykite exp pointu ant visko.. Pats esu uzsikeles Small guns-100 Sneak-100 Repair-100 o tada jau savo nuoziura deliokities ant medicine arba lockpicking, zodziu ka norit... :whistling:

Taip pat daugiau naudingos info rasit cia: >><<

:P

ar ne geriau 2 lvl pasiimt intense training (Intelligence) vietoj pvz kad ir Gun Nut - tokie perkai kaip Gun Nut paprastai duoda 10 skilpointu, o 1 int duoda 2/lvl taigi atsiperka per 5 lvl, panasi situacija su tuo perku kur galima duoda 2 skil pointus uz knygu skaityma vietoj vieno - 10 knygu ir atsiperka (4 lvl sa vis delto imu educated)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Beveik prieš savaitę apie paskelbtą "Grand Theft Auto IV: The Lost and Damned" papildomą turinį,dabar atskleista, kad ir vienas iš geriausių parduodamų žaidimų - ''Fallout 3" irgi sulauks papildomo turinio.

"Bethesda Softworks" paskelbė, kad bus 3 nauji priedai. Šį papildomą turinį žadama išleisti kitų metų sausio arba vasario mėnesį. Šio papildomo turinio kaina kol kas nepaskelbta.

Pirmas "Fallout 3" priedas bus Operacija:

Šis priedas žaidėjams leis perkurti masyvę kovą tarp Amerikiečių ir Kiniečių ir Aliaskos pajėgų.

Antrasis "Fallout 3" priedas bus "The Pitt,".Šis papildymas žaidėjus perkels į Pensilvanija,Pitsburgą. Žaidėjai turės kovoti už vieną ar kitą pusę.

Trečiasis "Fallout 3" priedas bus "Broken Steel". Žaidėjai prisijungs prie "Brotherhood of Steel" ir turės persekioti patriotus. Šis paildymas pratęs žaidimo istorija nuo paskutinios misijos "Take It Back,".

Šie 3 paildimai išeis Asmeniniems kompiuteriams ir Xbox 360 konsolei.

Va ka radau games.lt :rolleyes:

Nu seip labai dziugi naujiena ypac kaip zaidimas tikrai stulbinantis. Ir dar gal kas suprantat tuos pirmus ir antrus priedus ? :) Nes as nelabai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Noreciau paklausti ar apsimoketu zaisti fallout3 jei nezaides senesniu? gal tiesiog nebutu idomu?

ir ar reikia cia isvis moket zaisti sita daikta jei cia sustabdai laika ir susaudai ciuva tiesiog? :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.