vazonas

Fallout 3

Rekomenduojami pranešimai

:clap2: Na tada belieka sulaukti, nors nei vienos dalies nezaidziau, bet kazkaip sudomino sitas zaidimas. Plius kazkur berods buvau rades kad Fallout 3 scenarijus nebus susietas su pirmom dalim tad nebus sunku naujiems zaidejams suprasti kas dedasi, zinoma jei neklystu...

visgi naujiem zaidejam siulyciau paskaityt bent teorine medziaga, kad turet sioki toki supratima apie senesius fallout. sitas zaidimas tuo ir ypatingas, kad kiekviena nauja ir netgi "nesusijusi" dalis yra prirista prie senuju savo visa istorija, mazom detalem ir ivairiais random encounteriais

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

is situ filmuku man pasirode lyg koks stalker su rpg elementais ir netokia nuria aplinka bet filmukai visai patiko

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jo falluot legendinis zaidimas gaila , kad esu loses tik 2 ir BoS ;) zaidimas tikrai nepakartojamas ir laukiu su nekantrumu

wa labiausiai sito zaidimo laukiu del jo ishgirtos istorijos ir atoveiksmiu nuo betko ( ais ku kaip cia kazkas sake kad nupylus wiena pacuka pradzioje ant taves stums kitas pabaigoje, tai kazkaip baisu pasidaro kad konors netycia nenusaut ) tu pabaigu abejoju ar tiek daug reikes pilnai uztektu ir kokiu 50 manau.. aisku gerai kad toks ilgas gameplejus bet idomu kaip jie ji taip ishtes? kolkas tai gan neblogai sekesi (mano manymu) capcomui (pvz DMC3, lost planet: extreme condition) aisku jie ne 100H daro zaidimus bet tikrai kartais prailgstancius

Ne į temą

Pabaigoje ant taves pradeda stumi kitas biciukas ? Nusauni ji, pasijami jo ginkla, raktus ir kitus aksesuarus ir ziguoji toliau, problema ispresta.

Taigi teks pirkti xbox360 nes mano senukas pc fallout3 nepaves jokiais budais dar is paskutiniu naujienu aisku tai , kad ff13 iseis taip pat ant xbox360 dar prisumavus fable2 nors buvau nusistates pries boxa , o dbr jo noriu ;)

Redagavo morcius

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pabaigoje ant taves pradeda stumi kitas biciukas ? Nusauni ji, pasijami jo ginkla, raktus ir kitus aksesuarus ir ziguoji toliau, problema ispresta.

sitam fallout taip problemos neishspresi. ne veltui n pabaigu, kurias itakoja Tavo elgesys pradzioj, vidury, gale ar siaip soninese misijose.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man tai cia fizika tokia perpista gaila kad zaidimas kurtas ant oblivion varikliuko grynas oblivion tik kitas laikas. nusivylaiu situo zaidimu matyt kasko per daug tikejausi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Puikus Gameplay'jus su visais paaiskinimais, nuo pradziu iki pat miesto (Megaton) susprogdinimo.

Tikrai padare man dideli ispudi ir nuomone apie si zaidima tikrai pagerejo.

Naujausi video! Malonaus ziurejimo :)

The first of five brand new gameplay videos from the highly anticipated Bethezda title, Fallout 3.

Part 2 of the PAX gamepla demo, now that you've escaped the vault, meet some of the friendly people of Megaton.

Part 3 of the PAX Demo, explore the wasteland and use real-time combat with your weapons or use the V.A.T. system to target specific body parts.

Part 4 of the PAX Demo, while exploring the Super-Duper Mart, please pay no attention to the clean up needed on aisle 7.

The PAX Demo finale takes us to the once lush and exclusive Tenpenny Tower, just bear in mind, no zombies allowed.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Atėjo, kas jama? ;D Tai nu'leakint'a versija kuri buvo skirta įvairiems žurnalams ir svetainėms, bet, mes jį jau turime! Aišku ne pro šal būtų ir dvd dl'ą nors 1 turėt ;D

http://www.linkomanija.net/details?57100-c...#comment-652122

Aišku, jamam :notworthy:

Ne į temą

Šian po univero pabandysiu, nes ilgai siųs, gerai, kad prieš mėnesį užsipirkau DVD-DL'ų, nebespėju rašyti :D Aš iš torrent.lt jamu, ten freeleech'as, reikia ratio taupyti, nes TEO upload'as tik 70-90 kBps.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aišku, jamam :D

Ne į temą

Šian po univero pabandysiu, nes ilgai siųs, gerai, kad prieš mėnesį užsipirkau DVD-DL'ų, nebespėju rašyti :D Aš iš torrent.lt jamu, ten freeleech'as, reikia ratio taupyti, nes TEO upload'as tik 70-90 kBps.
Ne į temą

Jami LM'e VIP'ą metams ir viskas. Negi gaila 25LT ? :D
Redagavo no0ne

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Isbandziau ^^ isejau is to 101 ^^ kol kas pasimetes as tam map`e, bet nieko,atrasiu as ten ;D ispudingai atrode pirmas vaizdas isejus is to "konteinerio" ;D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš tai su tais troliais kaunuos... Išbėgo vienas didelis, su bazooka kepiau, bet neužteko, tai pribėgo ir su kuoka iš vieno smūgio užlenkė :D Sunkokas geimas šiaip, life'o visad trūksta, o heal'as radiacijos duoda :| Smagu pasirinkus kūno dalį šaudyti/daužyti, bet greitai tie AP baigiasi...

Redagavo OutSider

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kai maciau hebrai zaidziant 2 dali tai nelabai patiko, bet matyt buvau dar

nesubrendes tokiem zaidimam :D , bet dabar paziurejus kaip atrodo tai

tikrai istrigo ir butinai reiks pabandyti, nes kaip ir primena biski stalkeri, biski bioschock kartu

paemus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kai maciau hebrai zaidziant 2 dali tai nelabai patiko, bet matyt buvau dar

nesubrendes tokiem zaidimam :D , bet dabar paziurejus kaip atrodo tai

tikrai istrigo ir butinai reiks pabandyti, nes kaip ir primena biski stalkeri, biski bioschock kartu

paemus

Na, chebra dar vadina Oblivion ateity :D

Anyway, prasižaidžiau truputį... Trūksta labai kulkų, kad galėčiau pyškint visus, o su kokia beisbolo lazda tai ten neverta net eit, pradžioj gali pasišvaistyti 1 on 1 prieš tarakonus...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Geras game. Labai patiko. Bandęs ir Oblivion lošt, bet man jis nepriot... O va Fallout nerealus geimas. Map'as gal kiek per didelis bet šiaip jėga :) Grafika labai gera.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.