vazonas

Fallout 3

Rekomenduojami pranešimai

su tuo power armor tai juokingai gavosi,kol daejau iki tol kai jau tave ismokina,tai pats jau buni rades kampe kur geresni armora ir pasirodo kad nebereikia to power armor :notworthy:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

su tuo power armor tai juokingai gavosi,kol daejau iki tol kai jau tave ismokina,tai pats jau buni rades kampe kur geresni armora ir pasirodo kad nebereikia to power armor :notworthy:

koks dar geresnis uz ji yra? Juk jokio power armor negali uzsidet kol tave nepamokina.o geresnis uz Power Armor yra tik T-51b (na dar Tesla Armor yra geras)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sitas geimas turi 60 val. vien tik side questu,sakot per savaite perejot :thumbsup4: ,nejuokinkit, veikti yra ka,tuo labiau kad ismegint vis kitoki save zaidziant is naujo visai idomu,labai gilus zaidimas jei isijaust,tikrai neeilinis ir lygint su kazkuo kitu butu net nelogiska nes nieko panasaus dar nebuvo

ne tai aisku jei nori viska iki galo isnarstyti 101% tai jo zaisi ilgiau bet reikia tam ir atitinkamus skilus kelti, nes as pvz

nekeliau per daug speech skilo ir negalejau vieno side questo padaryti vien del to,

vat visdelto vienas dalykas man uzkliuvo siam game, jeigu kas eme skila kur tam suletintam mode atsirasdavo kartais

toks pagalbininkas su paltu ir magnumu (ar revolveriu) atrodo, tai jis kai pyksteldavo tai ir supermutantus ir tuos enclave karius

patiesdavo is keliu suviu - hmmmmmmm kaip tai nerealu biski

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ne tai aisku jei nori viska iki galo isnarstyti 101% tai jo zaisi ilgiau bet reikia tam ir atitinkamus skilus kelti, nes as pvz

nekeliau per daug speech skilo ir negalejau vieno side questo padaryti vien del to,

vat visdelto vienas dalykas man uzkliuvo siam game, jeigu kas eme skila kur tam suletintam mode atsirasdavo kartais

toks pagalbininkas su paltu ir magnumu (ar revolveriu) atrodo, tai jis kai pyksteldavo tai ir supermutantus ir tuos enclave karius

vat tas ir yra kad zaidi pirma karta tada kazko negali daryt tada galoji, kad va per nauja zaisi ir jau kelsi kitus skillus,ir meginsi kitoki veikeja susikurt,aisku galima rats jau pagalbu kaip susikurt vienoki ar kitoki veikeja,idomu kaskart zaist vis kitaip

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nekeliau per daug speech skilo ir negalejau vieno side questo padaryti vien del to

Svarbiausi skilai tai ir yra speach, lockpiking ir science. jei ju turi po 100 tai tik tada tau yra sansas pereiti visa zaidima.

be to yra daugybe itemu kurie pakelia tuos skillus, pvz Vodka - (IN -1, ST +1, CH +1), Button's Wig - (Barter +5, PER -1, INT +1, Speech +10), Sexy Sleepwear - (CHR +1) ir daugeli kitu skillu prireikus gali pasikelti ir padaryti ta speach chalange, hack compiuter it tt.

na as irgi turiu toki magnuma (Blackhawk), be to yra ir galingesniu ginklu su kuriais as tuos enclave karius nukalu is vieno suvio (cia kalbu apie small guns)

Kalant apie (mistiriuos stranger) perk'a tai as juo neimaiu, per visa zaidima jis pasirodo tik kokia 20 kartu, pats galiu susitvarkyt su viskuo, as geriau folower'i pasiemsiu, toki kaip robota kur parduoda netoli roboco factory arba ghoul'a is underworldo.

vat tas ir yra kad zaidi pirma karta tada kazko negali daryt tada galoji, kad va per nauja zaisi ir jau kelsi kitus skillus,ir meginsi kitoki veikeja susikurt,aisku galima rats jau pagalbu kaip susikurt vienoki ar kitoki veikeja,idomu kaskart zaist vis kitaip

as ir pirma kart zaidziau ir ne viska galejau is pradziu padaryt, bet keliausi skillus ir dabar viska galiu ir dar daugiau.

siame zaidime protingai zaidziant galima uzsikelt visko po 100 ar bent jau arti to, pas mane jau arti to yra, nzn kokius jus charakterius bandot susikurt jei galima beveik viskus skill'us uzsikelt?

Pvz, as visai nededu ant tokiu kaip Mele wepons, Unarmed, Barter. O sie - Sneak, Medicine ir Explosives yra paskutinej vietoj kuriuos tag'inu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš kaip tik ant Small Guns ir Sneak keliuosi, iš toli iš vieno šuvio labai dažnai padarau visus arba critical hit'ais. Nemėgstu susišaudymų, tai man kaip tik visus iš toli daryt. Pradžioj nežinojau ant ko kelti tai iššvaisčiau pointų ant visokių Unarmed ir Melee, kurių niekad nenaudojau. Barter visai gerai, nes aš žmonių neapiplėšinėju, tai babkės nesimėto. Speech nesikeliu, praktiškai jei ~20-25 procentai success, tai porą kartų užsiloadini jei nepavyksta iš pirmo ir padarai ką reikia :thumbsup4: Medicine prisikėliau irgi per daug gal, nes turiu stimpark'ų daugiau nei reikia. Explosives - truputį, mėgstu kartais granatom apmėtyti. Big Guns irgi truputį, kartais su Rocket launcher'iu pasidraskau...

Stranger'į tai pasiemiau, gal ir tik 20x per geimą pasirodo, bet kažkaip praverčia visai.

O tos vodkos visokios visam laikui pakelia skill'us ar tik laikinai?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš kaip tik ant Small Guns ir Sneak keliuosi, iš toli iš vieno šuvio labai dažnai padarau visus arba critical hit'ais. Nemėgstu susišaudymų, tai man kaip tik visus iš toli daryt. Pradžioj nežinojau ant ko kelti tai iššvaisčiau pointų ant visokių Unarmed ir Melee, kurių niekad nenaudojau. Barter visai gerai, nes aš žmonių neapiplėšinėju, tai babkės nesimėto. Speech nesikeliu, praktiškai jei ~20-25 procentai success, tai porą kartų užsiloadini jei nepavyksta iš pirmo ir padarai ką reikia :thumbsup4: Medicine prisikėliau irgi per daug gal, nes turiu stimpark'ų daugiau nei reikia. Explosives - truputį, mėgstu kartais granatom apmėtyti. Big Guns irgi truputį, kartais su Rocket launcher'iu pasidraskau...

Stranger'į tai pasiemiau, gal ir tik 20x per geimą pasirodo, bet kažkaip praverčia visai.

Laikinai, po kurio laiko išsenka :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš kaip tik ant Small Guns ir Sneak keliuosi, iš toli iš vieno šuvio labai dažnai padarau visus arba critical hit'ais. Nemėgstu susišaudymų, tai man kaip tik visus iš toli daryt. Pradžioj nežinojau ant ko kelti tai iššvaisčiau pointų ant visokių Unarmed ir Melee, kurių niekad nenaudojau. Barter visai gerai, nes aš žmonių neapiplėšinėju, tai babkės nesimėto. Speech nesikeliu, praktiškai jei ~20-25 procentai success, tai porą kartų užsiloadini jei nepavyksta iš pirmo ir padarai ką reikia <_< Medicine prisikėliau irgi per daug gal, nes turiu stimpark'ų daugiau nei reikia. Explosives - truputį, mėgstu kartais granatom apmėtyti. Big Guns irgi truputį, kartais su Rocket launcher'iu pasidraskau...

Tai as irgi megstu is toli kapot, pas mane sniekas 80 ir dar bublehead'a paimsiu bus dar +10. Man pravesdavo Shady Hat (PER +1 Sneak +5) kur Moira man dave pradzioj zaidimo. Bet kiti skill'ai pas mene irgi beveik iki maximumo uzkelti, ir vis kyla nes renku knygas ir bubleheadus dar galima minimum 30 pointu is oro pasidaryt tik netinget pajieskot ju reikia.

Daug svarbiau geresnius Perk'us pasiimt, ypac tokius kaip Better Criticals, Sniper, Commando. kurie naudojantis V.A.T.S taikluma pakelia 25%.

O alkoholis veikia tik 4 min.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na lenkiu savo plika galva pries jusu uzsispyrima ir nora vel is naujo zaisti.....bet man uzteks, prisimenu kaip kankinaus beveik menesi

su oblivion IV ir visais add-onais tada irgi norejau viska surast ir padaryt, ir tikrai dar as jo nepasiilgau <_< .

Aisku as neneigiu kad fallout 3 tai tikrai geras zaidimas bet zaisti antra

karta is eiles nebebus idomu nes jau mazdaug zinosi kas bus, reikia pazaisti kai praeis kiek laiko, nes tuo labiau

dar nesu prazaides praeitu metu grandu kaip gow2, farcry2, cod5 ir t.t.

Sekmes kas zaidzia <_<

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Padekit uzstrigau ziauriai, as bandziau pasidaryti stealth build chara, nu ir va ieskant GNR likau be kulku ir esu jau priepat GNR ir mane visad nuzudo nezinau ir ka daryt ;/ pradet geima isnaujo?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Padekit uzstrigau ziauriai, as bandziau pasidaryti stealth build chara, nu ir va ieskant GNR likau be kulku ir esu jau priepat GNR ir mane visad nuzudo nezinau ir ka daryt ;/ pradet geima isnaujo?

seivint dazniau reikia :D o ta stealth tai as tik nuo 16lvl pradejau kelt, nes jau viskas uzkelta buvo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Beje klausymas buvo ne ka man reikejo daryti o ka db daryti :D ;]

tai ka charas daro geriausiai - zudyk is nugaros Behemot'a :D

arba slepkis kur kampe, vistiek tau padeda brotherhood of steel kariai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai ka charas daro geriausiai - zudyk is nugaros Behemot'a :D

arba slepkis kur kampe, vistiek tau padeda brotherhood of steel kariai.

??? as vykdau pirma misija iskur tu cia brotherhood of steel istraukiai :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

??? as vykdau pirma misija iskur tu cia brotherhood of steel istraukiai :thumbsup4:

tai ple tu dar net nepradejai vygdyt ten nieko, isijunk map'a, fast travel atgal i megatona ir nusipirk tu kulku. kokios problemos?

man is vis niekada kulku nereikejo pirkt, visda pilnos kisenes.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.