vazonas

Fallout 3

Rekomenduojami pranešimai

Duok jei nesunku koki pavyzdeli :D Tada viskas aisku bus... :D

na va puikus gidas, praziurek visa jei nori ismokt, jei skubu gali prasukt 2 min.

sitas vyrukas sprendzia taip kaip kurejai norejo, bet as darau gretitesni buda pasiziuriu mazdaug kurie panasus ir speju.

jei neiseina atspet isienu ir bandau vel, Passwordas jau buna pasikeites todel bus kitoks zodis nepanasus i praeitus.

Fallout 3 Hacking GUIDE

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sitam galite pamatyti nauju perk'u virs 20 lygio. Viso bus iki 30lvl. cia idomu tik iki tu perku pamatymo, po to rodo kai eini ir ziuri kaip tas robotas naikia visus, tau nieko daryt nereikia.

Join the Brotherhood to infiltrate this Enclave outpost!

O sitam daugiau faktu apie story, kad bus nauju priesu kurie bus sunkesni, kadangi kas yra 20lvl visi priesai yra peace of cacke (pvz. man), dar bus galima pabagt senus questus kuriu nepadarete anksciau (Side quest)

Fresh details on what to expect from the coming Broken Steel DLC expansion pack.

Ai tiesa cia dar yra nauju F3 papildimo video LINK kaip deathclaw prisijuakini ir dar kt., nenorejau visu mest, kam idomu pasiziuresit.

Redagavo ViPeRkillz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

prisijaukinti deathclaw ... :):) eh geri laikai ateina :)

na ten tik vienas toks kiek maciau, prototipas ale :) duoda ji tau kazkas jau priaukinta :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sitam galite pamatyti nauju perk'u virs 20 lygio. Viso bus iki 30lvl. cia idomu tik iki tu perku pamatymo, po to rodo kai eini ir ziuri kaip tas robotas naikia visus, tau nieko daryt nereikia.

Join the Brotherhood to infiltrate this Enclave outpost!

http://www.gametrailers.com/player/48893.html

O sitam daugiau faktu apie story, kad bus nauju priesu kurie bus sunkesni, kadangi kas yra 20lvl visi priesai yra peace of cacke (pvz. man), dar bus galima pabagt senus questus kuriu nepadarete anksciau (Side quest)

Fresh details on what to expect from the coming Broken Steel DLC expansion pack.

http://www.gametrailers.com/player/48865.html

Ai tiesa cia dar yra nauju F3 papildimo video LINK kaip deathclaw prisijuakini ir dar kt., nenorejau visu mest, kam idomu pasiziuresit.

Nu va kurejai nusileido ir pats isai pasake kad Broken steel didesnis uz the pitt ir Operation anchorage bet kaina ta pati :) Manau si papildyma daug kas tikrai nusipirks...Gal ir man reiks ? :)

Redagavo ViPeRkillz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

losiau snd sunkei man ten sekasi :notworthy: nuejau i mieste apsiwogeu uzmuse... autosaves jau po apsiwogimo teko nuo vault wel begt...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sevintios cia reikia labai daznai ir ne su autosave, nes pasimokinau kai uzmuse mano suni, einu pro duris ziuriu suns nera uz manes, einu atgal (autosave) ir man ismeta kad Dogmet jau mire. paskutinis save buvo darytas prie kokias 5h, tai f*** it galvoju. pasiimsiu nauja perka is papildymo ir gausiu nauja suni.

o save daryt reikia pries kiekviena rimtesni pokalbi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Yra kur nors koks gidas, paaiskinimas kaip susikurti gera charakteri ? Sunku su tais perkais ir t.t. :|

PS Istikruju reikia ant kiekvienos rimtesnes vietos, pokalbio, veiksmo seivinti, as tai po kiekvienos misijos tik teisiseivinu...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Yra kur nors koks gidas, paaiskinimas kaip susikurti gera charakteri ? Sunku su tais perkais ir t.t. :|

PS Istikruju reikia ant kiekvienos rimtesnes vietos, pokalbio, veiksmo seivinti, as tai po kiekvienos misijos tik teisiseivinu...

va cia http://wikicheats.gametrailers.com/index.p...Character_Types

as esu book hunteris, bet tikrai pradejau nuo kito gali negu ten parasyta ir mano skilai visi jau beveik ant max, zaidziant papildyma busiu visas maxed out.

bet vistiek patarciau visa sita issinarsyt kad jei nori tikrai viska gerai pereit ir pasidaryt savo chara tobula http://wikicheats.gametrailers.com/index.p..._-_PC_PS3_XB360

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

naujas Fallout 3 DLC ?!!

Nuotrauka

Now, we usually hate posting when street dates are broken, because, you know, they usually get broken. Heck, so many get broken that someone really should register brokenstreetdate.com. Now, downloadable content, this is new.

At time of posting, GameStop is already selling a retail packaged version new Fallout 3 DLC, Point Lookout. This downloadable content is not due to hit Xbox LIVE until next Tuesday. The retail codes that GameStop are selling right now work, so people are buying this and people are playing it.

And since codes work early, expect this to happen more and more and more.

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jo cia naujas, jo dar jokioj konsolej, pc nera siustis, bet gamespot jau pardavineja. :excl:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.