vazonas

Fallout 3

Rekomenduojami pranešimai

Completed. Pabaigiau ties 16lvl ;D Žaidimas tikrai geras. Labai patiko. :whistling:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Completed. Pabaigiau ties 16lvl ;D Žaidimas tikrai geras. Labai patiko. :)

nieko tu neperejai, jei man levelis tebe kiltu uz questu padaryma, zudima, spynu nulauzinejima ir tt, tai as jau buciau min. 30lvl ir cia tikrai maziausias skaicius, o dar man liko 6 questai ir daug neatrastu vietoviu. Kurejai tikrai padirbejo ir pridejo visokiu idomybiu, nes daugaiu nei po 100h zaidimo da radnu tokiu dalyku apie kuriuos nezinojau.

Taip kad nesakyk kad perejai, pabandei greiciausiai.:whistling:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nieko tu neperejai, jei man levelis tebe kiltu uz questu padaryma, zudima, spynu nulauzinejima ir tt, tai as jau buciau min. 30lvl ir cia tikrai maziausias skaicius, o dar man liko 6 questai ir daug neatrastu vietoviu. Kurejai tikrai padirbejo ir pridejo visokiu idomybiu, nes daugaiu nei po 100h zaidimo da radnu tokiu dalyku apie kuriuos nezinojau.

Taip kad nesakyk kad perejai, pabandei greiciausiai.:whistling:

Kai kam perėjimas yra visų quest`ų įvykdimas. Aš tiek kantrybės neturiu, nes nusibosta. :) Tai va, kad aš sau sakau, jog perėjau, o Tu sakyk, kad ne. :)

Čia pnš kaip Assasins Creed, jei vėlevėlių nesurenki, tai neprėjai?

Peace \./ :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kai kam perėjimas yra visų quest`ų įvykdimas. Aš tiek kantrybės neturiu, nes nusibosta. :) Tai va, kad aš sau sakau, jog perėjau, o Tu sakyk, kad ne. :)

Čia pnš kaip Assasins Creed, jei vėlevėlių nesurenki, tai neprėjai?

Peace \./ :whistling:

Nu su Assassins Creed veleveliu rinkimu tai nieko bendro neturi, ant to zaidimo net nereikia visko padaryt kad leistu nuzudyt taikini, nes ten tas pats per ta pati. O Fallout'o qeastai labai idomus ir ivairus, dar begales visokio stuff'o galima rasti ir issiaiskinti.

Aisq ne visiem idomu zaidima pereit iki paskutinio siulo galo, jei mane zaidimas nelabai kabina tai as jo irgi nezaisiu iki 100% (taip buvo man su GTA IV, liko gal 10 misiju ir padejau i sona).

Bet retas zaidimas turi 100h gameplay'jaus kuris nesusijes su pagrindiu questu, na isskyrus multiplayer'ius.

Zinai ne man aiskinti kam, ka ir kaip zaisti :)

Peace out :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

losiu as ta fallouta BISKI. prisedu i menesi gal kokiam pusvalandziui prie jo... seip zaidimas geras ir tt.. bet uzknisa kad reikia belenkiek vaiksciot... fast travel biski padeda bet ir tai... pvz viena is pirmu misiju per puse mapo nusibelst i "minefield" (sidequestas cia) tai galiausiai viskas baiges tuo kad mane puolancius banditus apsaudziau su BB GUN :lol: ir dauziau su beisbolke.

gal kasnors yra rades alien blaster ginkla? jis prie tokio ateivio guli ir jo suduzusio laivo. randas kazkur vis minefield ir jei neklystu power plant....artejant atsiranda naujas "pypsintis" daznis/radio stotis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

losiu as ta fallouta BISKI. prisedu i menesi gal kokiam pusvalandziui prie jo... seip zaidimas geras ir tt.. bet uzknisa kad reikia belenkiek vaiksciot... fast travel biski padeda bet ir tai... pvz viena is pirmu misiju per puse mapo nusibelst i "minefield" (sidequestas cia) tai galiausiai viskas baiges tuo kad mane puolancius banditus apsaudziau su BB GUN :) ir dauziau su beisbolke.

gal kasnors yra rades alien blaster ginkla? jis prie tokio ateivio guli ir jo suduzusio laivo. randas kazkur vis minefield ir jei neklystu power plant....artejant atsiranda naujas "pypsintis" daznis/radio stotis.

Na del tavo sidequesto tai biski sokai auksciau bambos :lol: pradziai yra lengvesniu questu kuriuos ivygdes gauni ginklu shoviniu ir XP.

As rades beveik visus vardinius ginklus, tokius kaip The Terrible Shotgun DAM ~85, Sydney's 10mm "Ultra" SMG DAM ~60, A3-21's Plasma Rifle DAM ~60, "Vengeance" Gatling Laser DAM ~120 ir daugeli kitu.

Aisq daug kas priklauso nuo jusu skill lvl, bet ginklai tai tikrai 25% galingesni.

Ir jei kam pasibaigs Alien Blaster shovinai (nes jie unikalus) ir randami tik toj vietoj kur ir ginklas, as radau dar viena vieta kur ju rasti. Tokiam atomines bombos radioaktyviam krateri kur saugo Enclave kariai, tiksliai neatsimenu kur bet pasakysiu jei kam reikes.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kur man rekia eiti kai jau iseiti is to voult (ar kas ten) i lauka? As vaikstau aplinkui ir nezinau kur eiti....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kur man rekia eiti kai jau iseiti is to voult (ar kas ten) i lauka? As vaikstau aplinkui ir nezinau kur eiti....

kur nori :D siaip i megatono miesteli,netoli jis yra.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ant kokiu skillu jus daugiausia pasikele esat? :cry: as pvz. kolkas daugiausia ant small guns,speech ir va dabar pradedu siek tiek ant locking nes prireikia daznai ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na fallout tikrai nereiktu lygint su jokiais kitais zaidimais mano manymu ir sidequestu lygint tuo labiau nereiktu,nes sitam zaidime jie tikrai idomus,geri ir itraukiantys,o ne kokie ten veliaveliu rinkimai ar pan nesamones,man cia nieko su zaidimu net nebuna susije,niekad to nedarau,bet sitam zaidime vykdyti sidequestus tai kaip realiam gyvenime,juk ne visada darai tik tai ka tau liepia ar ka privalai ar ne? juk idomu padaryt kazka savo noru kito,taip ir falout 3,pasukt i sona nuo pagr uzduociu yra tikrai labai idomu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

turiu alien blasteri, bet naudoju tik pries galingus priesus (arba kai ju daug :cry:) dar liko gal 70 kulku tai uzteks, jei reiks dar pasimsiu, visam fallout 3 mape ju galima rast apie 300 (su tom kur prie ateivio). Pagrindiniai skillai mano yra lockpick, medicine ir small guns, visu kitu yra po ~80 (iskyrus meele), turiu plasma rifle is harkness bet genda jis greit, o seip granatas megstu metyt, dekoruot savo megot nama, ir must super mutantus bei raiderius. noreciau paklaust kas esat good ar evil? bee kurie is jusu visdelto nusprende sunaikint megatona? man tai sirdis neleidzia jo sprogdint ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As megatona susprogdinai 3 kartus :cry: reikejo padaryti Karma acievementus, o as visda neutral laikau, nes turiu perka Iperial meditation (Speach +30) tai kai lieka keli simtai XP iki kito levelio - uzseivinu ir einu sprogdint, o jei noriu but geras tai esu pritaupes scrap metal kuri duodu tam meistrui kur gauni Leaky Pipes quest'a megatone ir uz tai gaunu daug geros Karmos. Bet po to jis dingsta kai reikai paskutini Karma achievemenata gaut, kazkur skaiciau kad mirsta jis, nu krc... tada kad gaut karmos atiduodavau Purified water tiems benamiams Wasteland'e.

O Megatono bomba defuse'inau tiktai kai tapau lvl 20, gavau nama, prisistaciau visokio slamsto ant lentynu is questu kur gavau, susidejau i Nucka cola aparata savo Quantum cola (virs 50 buteliu turiu) viduri kambario ant lovos prisidejau Tedy bears'u ;) - home sweet home :)

Siaip jau pralesita virs 110h prie jo, visi pagrindiniai skill'ai ant 100, Medicine ir Stealth ant 80, o Unarmed ir Mele po ~50. Dar vis uzsikeliu kartais juos jei randu knygu, bet vat padariau klaidu zaidimo pradzioj, dabar buciau jau visko po 100 turejas, nes stovi namie ant stalo prikrauta skill book'u kruvos, o jau seniai as ant to skill 100 turiu :) Ka darysi, negali but geriausias visada :)

Redagavo ViPeRkillz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as tai iskart atejes nukensksminau bomba... ir esu pacio auksciausio lygio gerietis. pagal karma as jau ten dievas :cry: bet istryniau zaidima.. nebuvo tokio noro ten blaskytis... beto tas minefield : tik isejau is vaulto nuejau i megatona ir ta iskart pasiemiau, pirmas mano Q i kita mapo gala B-)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, gal kas zinot/moka kaip reikia nuhakinti terminalus ?? Gal kas nepatinges ir sukurs trumputi gida ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kai hackini suspausk tris betkokius ir iseik, nes kaip iseini vel 4 bandymai atsitato, ir spaudinek kol atspesi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.