vazonas

Fallout 3

Rekomenduojami pranešimai

losiau neseniai fallou3. na iki kol neiseini is vault tai neidomu. juo labiau kai losiau su draugu kuris tingejo skaityt aprasymus kaip ka daryt :) o kai iseini tai atejus i miesta (bandziau du kartus) pirma karta nusoviau serifa tai visas miestas ant manes uzsisoko ir miriau. antra karta nukenksminau ta ju bomba ir viskas.. tiek teko pazaist.. nors seip manau labai geras zaidimas bet jam truksta er... kaip pasakyt aktyvumo. tik dialogai dialogai.. mieste dialogai iseini is miesto pavaikstai.. su kuonors susitinki ir vel dialogai dialogai dialogai. beto tiems kuriems truksta kulku.. toje vietoje kur reikia kompa nulaust man atrodo yra desinej pusej spinteles.. tai jas atidarius duoda apie 100 kulku medpacku ir dar kazka, ai ta tipo koda i kompa

Redagavo kiler01

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

losiau neseniai fallou3. na iki kol neiseini is vault tai neidomu. juo labiau kai losiau su draugu kuris tingejo skaityt aprasymus kaip ka daryt :dwn: o kai iseini tai atejus i miesta (bandziau du kartus) pirma karta nusoviau serifa tai visas miestas ant manes uzsisoko ir miriau. antra karta nukenksminau ta ju bomba ir viskas.. tiek teko pazaist.. nors seip manau labai geras zaidimas bet jam truksta er... kaip pasakyt aktyvumo. tik dialogai dialogai.. mieste dialogai iseini is miesto pavaikstai.. su kuonors susitinki ir vel dialogai dialogai dialogai. beto tiems kuriems truksta kulku.. toje vietoje kur reikia kompa nulaust man atrodo yra desinej pusej spinteles.. tai jas atidarius duoda apie 100 kulku medpacku ir dar kazka, ai ta tipo koda i kompa

Na, aš kur vaikštau, tai ne dialogai... Vien šaudausi su tais troliais-goblinais, po 3 atvaro su assault rifle ir minigun'ais ir padaro :dwn: Bandau iki tos aikštės ar monumento nueit, dar nelabai žinau, kaip tai padaryti, tai klaidžioju ligoninėj, po šulinius, tikiuosi teisingai einu, gal kas daugiau perėjo ir tiksliai žinot?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na o gal kas galetu patart ant kur geriausia butu kelt taskus gautus uz level`i?nes jau darosi sunkoka :dwn:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na o gal kas galetu patart ant kur geriausia butu kelt taskus gautus uz level`i?nes jau darosi sunkoka :dwn:

Na, aš per daug negalvodamas keliu ant "survaivinių" skill'ų, kad health'o daugiau būtų, strenght'o, heal'as geresnis, ant ginklų, kuriuos naudoju - small guns, nes damn, daro mane :dwn: Na, ir šiaip pamėtau random'u ant visų po truputį...

Redagavo OutSider

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man prioritetiniai skilai lockpickingas ir stelinimas beveik nieko neperku vien tik vagiu ir atrakineju visokius sudetingus uzraktus.Dar stipriai reikia kelt small guns skila po to su kokia hunting rifle vos ne simtas procentu kad galva nunesi.Pius dar kas gerai kad uz lockpickinga daug duoda exp...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš irgi galvojau ant lockpick'ingo ir kompiuterių užsimest, nes dabar nieko šustresnio negaliu atrakint/nuhack'int... Ir tos bombos neleidžia pakrapštyt, nes skill'ai per maži...

Redagavo OutSider

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki nu va perejau jau nemazai radau teva paskui ten misija kur vandeny reik su aparatu isvalyt kur prie tokio aparato reik kaska daryt ir ateina kaskokie zmones nusauna mokslininke paskui susipisa aparatas ir tevas mirsta paskui nuejau iki citadel miesto kur broterhood isikure ir dabar eisiu i vault 87 ieskot kaskokio G.E.C.K ar kaskaip panasei neprisimenu

Redagavo OutSider
Dėl tag'us spoilindamas!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu ismeginau ir as jau,tai ziauriai geras geimas,geriausias is paskutiniu zaistu aplamai,tikrai itraukiantis,stebina kai kurie kureju sprendimai

labai geras geimas,must have klases,nes siaip dauguma naujienu tokie vidutiniai zaidimai,o cia toks is geriausiu tikrai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Omg nu ir ilgas :) Siunciu ir as db visi cia ziuriu siuncia gyre tai sakau reikia :)

na 20 dar nėra daug.. Jei visas side vykdytum tai ir daugiau gautųsi..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jis ten nieko neperejo,ta teva ir as radau,kartu klaidziojam dabar,o norint pereit visa tai reikia dar daug zaist

Redagavo OutSider
NESPOILINTI

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

b***, INVALIDAI, KOKIO BYBIO JŪS SPOILINAT? Vienas retard'as atsirado, dabar kitas iš paskos...

Impaler lamina kažką su taisyklių koregavimu, tai džiaukitės, kad negaliu banų sukrauti...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.