vazonas

Fallout 3

Rekomenduojami pranešimai

Pagaliau, perejau beveik visus questus, liko tik nuca-cola, bet nerandu tos bobos ir nereikia. Pasiekiau lvl20, ir atradau 100 vietu. :) O tikiuosi jog isleis naujus DLC diske kuo greiciau, nes del 2DLC gadint DL diska man gaila. Kai bus visi 5 tada bus kita kalba. O seip kas dvejojat, butinai pabandykit. Pradzia truputi Lame, bet toliau tikrai pasidaro geras geimas.

b***** taip noreciau pabandyt tuos paildymus, reikia gal nusipirkt koki :).

O ar tie papildymai kaip nors susije? ar butinai pradet nuo anchorage ir poto The Pittt, poto broken steel ir ant galo point lookut? ar galima bet kaip?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

siaip du papildymai Pitt bei Anchorage, kurie buvo LM imesti kaip DL disko pavidalu,yra ir HDD versija ju ir uzima tik 622mb ,atsisiunti ir isimeti tiesiai i boxo HDD su atitinkamu softu,jokiu islaidu,jokio DL disko gadinimo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O ar tie papildymai kaip nors susije? ar butinai pradet nuo anchorage ir poto The Pittt, poto broken steel ir ant galo point lookut? ar galima bet kaip?

dar ne visus papildymus perejau bet kiek suprantu anchorage ir The Pittt yra atskiros zonos su questais, o del broken steel nesu tikras bet zinau kad jis prideda minimum 1 questa, be to padidina max lygi iki 30 (su papildomais perkais ir tt), be to leidzia zaisti toliau po to kai pabaigi pagrindine misija...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kur gaui tuos papildymus (isskyrus xbl) ? Ar juos parsisiuntus reiki i HDD isirasyti, kad galeciau juos zaisti ar nereikes HDD ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Perejau pagrindini sory line, bet kaip durnius buvau blogas ir pabaiga mane nuliudino ir pabaiga tokia pat rodo, kai idejau ta uzkrata ir kai be jo perejau. Bet seip tai zaidimas labai vykes ir idomus, jauciasi tokia post apokaliptinio pasaulio dvasia :whistling: ir vietoves labai grazios, bet gailiuosi, kad ant vieno save viska seivinau ir uzisiseivinau paskutiniam qoueste,todel nebegaliu kitu pasaliniu questu vykdyt,nes tada nebeleidzia iseit is to pastato ir keliaut :D

Redagavo Marcello

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kur gaui tuos papildymus (isskyrus xbl) ? Ar juos parsisiuntus reiki i HDD isirasyti, kad galeciau juos zaisti ar nereikes HDD ?

siustis yra xbox-sky,ten visada buna visi imanomi dlc kuriuos gali siustis ir isimest tiesiai i hdd,cia jei hdd versija,dvd versiju tai yra daugiau kur,kad ir LM bet nematau tikslo rasytis 600mb i dl diska

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

xbox-sky neturiu acc , o dvd versijas rasytis yra tikslas (bent jau man) , nes as neturiu HDD , o vietos labai mazai :whistling:

Pries kelias dienas ir as perejau pagr. story , irgi buvau blogas. Nepatiko man ta pabaiga, tevas numire, toliau vigdyti questu nebegalejau :D . Zaidimas buvo pacioje pradzioje (iki kazkur 7lvl) buvo sunkokas, bet toliau tai lengvas. Geriausias ir tobuliausias mano zaistas zaidimas ir nemanau, kad bus tobulesniu (be nauju fallout zaidimo daliu :D).

Redagavo FeatFest

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

xbox-sky neturiu acc , o dvd versijas rasytis yra tikslas (bent jau man) , nes as neturiu HDD , o vietos labai mazai :whistling:

Pries kelias dienas ir as perejau pagr. story , irgi buvau blogas. Nepatiko man ta pabaiga, tevas numire, toliau vigdyti questu nebegalejau :D . Zaidimas buvo pacioje pradzioje (iki kazkur 7lvl) buvo sunkokas, bet toliau tai lengvas. Geriausias ir tobuliausias mano zaistas zaidimas ir nemanau, kad bus tobulesniu (be nauju fallout zaidimo daliu :D).

Jai hdd neturi tai nematau tikslo tu dvd versiju rasytis vistiek reiks i hdd rasyt :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jai hdd neturi tai nematau tikslo tu dvd versiju rasytis vistiek reiks i hdd rasyt

:whistling: Thanx, nezinojau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Fallout 3 Mothership Zeta Details Enter Orbit

By Mike Fahey, 9:00 AM on Tue Jul 14 2009

Bethesda has delivered screens, information, and a release date for Mothership Zeta, the Fallout 3 downloadable content that takes the player from the Capital Wastes to the icy depths of space.

Well, not exactly the icy depths. Players find themselves trapped in an alien spaceship orbiting the Earth, and must band together with characters from the Wasteland and Earth's past in order to escape what is sure to be a vicious probing. Alien technology like the Alien Atomizer, Alien Disintegrator, and Drone Cannon make your task a little easier, while you can use the Gemini-Era Spacesuit and Samurai Armor to protect yourself from the alien hordes.

It looks like Bethesda is going out with a bang in this fifth and final installment of Fallout 3 DLC, but is this really the end? Pete Hines leaves us with a little wiggle room.

"Never say never, I suppose, but this was always the last one we had planned to do."

Mothership Zeta drops Monday, August 3rd on Xbox Live and Games for Windows Live for 800 points.

taigi atrodo persikelsim i ateiviu erdvelaivi ir is jo reikes pabegti,savaime suprantama pakeliui taskant i gabalus tuos nelemtus ateivius :)

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Kiek zinau pirmam pic'e prie to erdvelaivio netoli turetu buti bene galingiausias ginklas F3 zaidime - Alien Blaster :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mothership Zeta will be released on August 3rd for the Xbox 360 and PC.

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

neitiketina kad tai vis dar su tuo paciu varikliuku viskas eina :rofl: pasirodo gali parodyt ir tokiu vaizdu :)

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.