Rekomenduojami pranešimai

zaidimas toks kokio ir visi tikejosi,jei tau reikejo saudykles mazam zemelapi tai ne ta zaidima pasiemei visiskai,o zaidimas tai geresnis uz visus fps

ten nesamone tame kad kai issaudai sargybinius ju poste paeini toliau wel gryzti i ten ir wel jie ten buna ,suprasciau jai jie ten po ilgesnio laiko atsirastu bet db ..ir siaip tuscia ten po viena zebra begioja tai juokingai atrodo ;) nu krc kai wisa pereisiu gal nuomone pasikeis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Atrodo zaidimas padarytas labai gerai, bet susisaudymai man labai monotoniski.Nieko naujo, zaidimas atsibodo po keliu ivygdytu misiju. FC 2 susiremimus galejo tobulesnius sukurti , kaip BIA:HH kazka panasaus. Grafika tai nereali ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Atrodo zaidimas padarytas labai gerai, bet susisaudymai man labai monotoniski.Nieko naujo, zaidimas atsibodo po keliu ivygdytu misiju. FC 2 susiremimus galejo tobulesnius sukurti , kaip BIA:HH kazka panasaus. Grafika tai nereali :whistling:

o kas turi buti naujo susisaudymuose? cia juk ne kokia aeititis ar isgalvoti dalykai,man cia viskas labai gerai ,nes zaidimas tiesiog labai tikroviskas manyciau,susisaudymai tokie kokie turetu buti,ir jie tikrai nera lengvi,man labiausia patinka visus padet is toli,su snaiperiniu,bet ir tai ne visada pavyksta,siaip nenaudoju beveik artimo suvio ginklu isvis kiek tai galima buna,idomu kai ne tik keliu vazineji su dzipais,o misku paeini tada gali draugelius netiketai uzklupti

siaip labai idomus zaidimas,dideli atstumai,nera per daug susisaudymu,tas gerai,kol kas pereita tik 12%,bet jau ilgai zaista is tikro,manycau cia galima ilgai uztrukti siaip ka nors darant,nebutinai tik is tasko i taska varyt,tik ten kur pagrindines misijos,yra ka paveikti ir siaip.laikas tikrai greitai praeina

10 balu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

~70prc esu perėjęs. Nebežaisiu daugiau, nes žaidžiu dėl malonumo, o čia malonumo nejaučiu jokio. Tas pats per tą patį... FC primas geresnis buvo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

~70prc esu perėjęs. Nebežaisiu daugiau, nes žaidžiu dėl malonumo, o čia malonumo nejaučiu jokio. Tas pats per tą patį... FC primas geresnis buvo.

Bulls eye.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pirmas buvo geresnis, kol nepasirodė zombiai... Šiaip man ir antras visai nieko, tik kad priešų DI gan prastas, o visa kita tikrai neblogai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man asmeniskai Lievas ir neidomus zaidimas biski pazaidi ir nebeidomu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na kiekvienam savo matyt,man vienas is geriausia pernai zaistu zaidimu,siaip be tkada ji uzsidedu ir jauciasi ta tikra afrika,karstis,veas,lietus,manau jokima kitam fps to nepatirsi taip kaip cia,perejas ji vel zaidziau per nauja nes buvo idomu,nes tai ne eiline fps saudykle kaip desimtys iki siol zaistu,tai tikrai idomu,bet aisku ne cod ir kitu fps fanam

kiekvienam savo :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jeigu FC2 būtų dabaigtas, jis būtų mldc. Anyway, jis ne dabaigtas. ;D Nes nu krč tą patį per tą patį vykdyt nervina, važiuot per tuos pačius postus ir visad atsišaudyt... Jokio įvairumo. Žaidime patiko ypač kai lyja, va tas smagus dalykas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jeigu FC2 būtų dabaigtas, jis būtų mldc. Anyway, jis ne dabaigtas. ;D Nes nu krč tą patį per tą patį vykdyt nervina, važiuot per tuos pačius postus ir visad atsišaudyt... Jokio įvairumo. Žaidime patiko ypač kai lyja, va tas smagus dalykas.

kai plauki su valtim nakti ir pradeda lyti,arva zaibuoja,vejas kai pakyla kaip visi medziai linguoa,oho buna toks kietas jausmas,aisku yra minusu irgi, bet aplamai paemus tai daug ko kas yra cia nepamatysi daugiau jokiam kitam geime,o monotonija kazkaip manes neuzpuole tikrai jei antra karta losiau,ko nedariau nei su vienu fps iki siol tikrai

kad ir ko jam truktu jis mano zaidimu virsunej kartu su keletu kitu darbu

nejau vis ipro tuos postus visada vaziuoa,tiesiai per postus? galima apiet,galima kalnais praeit,ar nakti selint,galima snaiperi pazasit,na tiek ivairiu budu praeit postus kad nzn tikrai nebuna nuobodu,aisku jei tik zaist taip kad gavai uzduoti ir ko greiciau nusigaut iki tasko, tai cia galima tad autikais varyt,ne tam sukure tokio masto mapa po kuri gali bastytis manau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Užsiminei apie snaiperius. Šitam geime tyxarint neįmanoma. Va būtų pamixavę su splinter cell'u, va tyada jėgelė būtų buvusi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

zadimas tikrai vienas is geriausiu,gali ir tyliai viska daryt gali ir taskyt visus vidury dienos netaip tyliai,tikroviskas grafika labai gera,afrika sukurta irgi labai gerai,man zaidimas tikrai vienas is geriausiu pokolkas,tik reikia isigilint truputi daugiau.aisku galejo kazka dar gudriau paadaryt,bet siu dienu zaidimu lygiui cia visko pakanka.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Užsiminei apie snaiperius. Šitam geime tyxarint neįmanoma. Va būtų pamixavę su splinter cell'u, va tyada jėgelė būtų buvusi.

kaip tik imanoma ir dar kaip,as visa geima pereinu su dragunovu beveik

visur gali praselint aukstoj zolej,vandeniu,kalnais,man cia geriausias geimas su snaiperiu,ir cia visiskai nereiktu lygint su splinter cell selinimu,nera jokiu panasumu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kaip tik imanoma ir dar kaip,as visa geima pereinu su dragunovu beveik

visur gali praselint aukstoj zolej,vandeniu,kalnais,man cia geriausias geimas su snaiperiu,ir cia visiskai nereiktu lygint su splinter cell selinimu,nera jokiu panasumu

nusiperki dragunov uzsimeti arba koki zooma arba silencer ir viskas sau kokioj drevej tupi ir saudai...

seip nzn, pazaidziau zaidima sita tai man jis nuobodus pasirode, lyg tikrovei tas akrstis sekina, normaliu zmoniu nera tik visi kareiviai, o ir kur tik nuvaziuoji (issykyrus neutralias zonas) visur net nepazirueje kas toks saudo. nenoriu jiem nieko daryt- privaziuoju jau iskart lupa. Gal del dzipo su mounted gun gale? ir beto tas kulkus traukimas juokingas, mazdaug tave persove, islupi kulka susivarai svirksta dozes ir toliau davolnas lakstai man buvo beveik i alkune ismige tai jis tiesiog atlenke ranka atgal ir kulka iskrito (kaip galima suprast nuo raumenu spaudimo) . nu nzn zaidimas man vidutiniskas, vienintelis dalykas kuris patinka tai liepsnosvaidis, bet ir su juo: tik jeigu kasnors vejas - padegi zole ir viskas ir nusprintini i kita puse - baikta, niekas nebesiveja visi prie ugnies sildos :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.