Assas1n

Memory Stick Pro Duo

Rekomenduojami pranešimai

Nu gal ir nepardavineja faku, bet tikrai ne tokiom kainom pasiziurek kaip pvz. kiek psp kainuoja USA ir kiek LT. Tai taip nemanai, kad su kortelem yra tas pats reikalas? Tu man nori pasakyti, kad Sony originalios korteles USA brangesnes negu LT ??? Ir tik nereik cia skiesti, kad sony originalas yra prastesnes uz sandisk. Man atrodo ne sandisk psp kure o visdelto sony :blink: Esme yra tame, kad mes kalbejom apie originalios sony korteles kaina, o ne kokybe ir t.t. IR AS JUMS BANDAU PASAKYTI TAI, KAD ORIGINALI SONY KORTELE YRA BRANGESNE UZ SANDISK!

Aisku ar dar ka paaiskint??? Jei kas neaisku rasykit PM, o netersiam cia forumo!!! Sorry adminai :blink:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nu pagal mane mnau zmogus pirks SanDisk (kuriu nebuna fuflo) ir mokes 125 LT, o ne Sony (kuriu buna fuflo) uz 200 LT ir virs.. Juk ten tapati korta :blink:

WIRS 200 KAINUOJA 8GB (240~) jeez atidziau biski skaitykit :blink:

Klausyk b* tai tu gal pats fufla nusipirkai, nes as tau aiskunu zmoniskai, kad sony memory sticku kaina yra didesne negu jusu tu visu sandisku. Kaip tau atrodo, kodel sony fake gamina ir cia lietuvelej juos pardavineja po 120-150lt, kai tavo nuomuone originalas kainuoja 190 sausi, o dabar dar pigiau ;) krc klounas tu man.

http://www.parduodu-perku.lt/skelbimai/tec...e-4gb-3278.html va tau ziurek zmones originalia per skelbimus pardavineja po 250lt. o tu mat gudruolis nusipirkai uz 190lt sausi, kai as vasario men ziurejau USA ir originaliu 4gb kaina vaiksciojo 70-110$. Taip, kad kramtyk ka sneki!!! Gal pas tave visdelto fake? ;)

Va tau dabar USA rinkos kaina originalo: http://www.jr.com/sony/pe/SON_MSXM4GS/ Matai gozeli kiek kainavo ji ar ne???

http://reviews.ebay.com/FAKE-Sony-Memory-S...000000001236041 te pasitikrink ar visdelto ne fake.

baik rekaut krc.. abejoju ar fake buna su teisingu ipakavimu (neaiskinsiu koks turi but teisingas eik ir susirask ebajuje) ir ar ji palaiko MAGICGATE pas mane buvo ir rya abudu taigi tu pats gal patylek ka? Pirkau kauno FIS'e reikejo lauk 1.5 sav. abejoju ar tiek laiko weza fakeus butu tada ish po stalo ishtrauke ir wsio ir ish vis pievas tu sneki... STFu

wa tau mano irodymas :

Nuotrauka

PS specialiai tau linkas i kortele ... o gal cia fake... ooooo gaila jos db nera.. http://www.fortakas.lt/index.php?sid=4b9d1...listtype=search

Redagavo kiler01

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip suprast? mes apie 4 GB kalbam, nusisnekejai kazka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Klausyk b* tai tu gal pats fufla nusipirkai, nes as tau aiskunu zmoniskai, kad sony memory sticku kaina yra didesne negu jusu tu visu sandisku. Kaip tau atrodo, kodel sony fake gamina ir cia lietuvelej juos pardavineja po 120-150lt, kai tavo nuomuone originalas kainuoja 190 sausi, o dabar dar pigiau :blink: krc klounas tu man.

http://www.parduodu-perku.lt/skelbimai/tec...e-4gb-3278.html va tau ziurek zmones originalia per skelbimus pardavineja po 250lt. o tu mat gudruolis nusipirkai uz 190lt sausi, kai as vasario men ziurejau USA ir originaliu 4gb kaina vaiksciojo 70-110$. Taip, kad kramtyk ka sneki!!! Gal pas tave visdelto fake? :blink:

Va tau dabar USA rinkos kaina originalo: http://www.jr.com/sony/pe/SON_MSXM4GS/ Matai gozeli kiek kainavo ji ar ne???

http://reviews.ebay.com/FAKE-Sony-Memory-S...000000001236041 te pasitikrink ar visdelto ne fake.

Žmogeli... SanDisk fuflo nebūna, bent jau Lietuvos tikrai nepasiekia... Ką tu šneki. Slėpkis su savo sony, bbd aš... Nori permokėt - go ahead... SanDisk greičio ir kainos atžvilgiu yra geresnės.. Nori Sony užrašo - kaip nori, tave reikalas... Bet nereikia čia šūkaut.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip suprast? mes apie 4 GB kalbam, nusisnekejai kazka

turiu galvoj kad uz tuos 2XX jau gali nusipirkt ir 8GB o netik kaip jis sako kad tiek kainuoja 4-iu :blink: sorry kad neaiskiai parasiau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Čia tomkos pm dankratui...

Tu b* dankratas, truputi atvesk, o tai zinok nepatingesiu atvaziuot iki kapsuko nuleist tave ant zemes.

DABAR KLAUSYK MANES IDEMIAI IDIOTE!!!

VISU PIRMA AS UZ TA KORTA NEPERMOKEJAU, NES MAN JI GAVOSI APIE 150LT.

VISU ANTRA TOKIA PATI KAIP AS PIRKAU SONY KORTELE CIA LIETUVOJE TIKSLIAU KAUNE OFICIALIOJE SONY PARDUOTUVEJE KAINUOJA 240LT

VISU TRECIA ORIGINALIOS SONY KORTELES TIKRAI NEPRASTESNES, O GERESNES UZ SANDISK!!!

In your face, *****. Testai kalba ką kitą. Redagavo nnemo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

In your face, *****. Testai kalba ką kitą.

Ne į temą

kas leido postint ka jis man y pm parase?:blink:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Ne į temą

kas leido postint ka jis man y pm parase?:blink:
hmm... emmm... nžn. You did. :blink:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai kuom jau tos tavo Sony geresnes? Nesigincyk, permokejai, ir db mum nepavydek SanDisku ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vaikai klausykit visu pirma pagarbos vyriasniem ok?

ar jusu sito mokykloje nemokino? gal internate auge? o gal kaikurie dar ir i mokykla neina ;)

o antra as b* jum aiskinu, kad man ji isejo 150lt. ir as is mamos neprasau pinigu. esu suauges ir gaunu pastoves pajamas. Taip, kad man jusu pasakymai permokejai, delto cia nervuojies ar kaip ten ... skamba labai vaikiskai ir juokingai. O sony originali dar karta pasikartosiu tikrai nera prastesne uz sandisk firmos stickus.

tai tiek ziniu.

Redagavo Tomka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Deja, ji prastesne, letesne, brangesne..

P.S. Prie joystick'o mes visi lygus

Nesikeik

Redagavo isstatu1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

radot del ko gyncitis ;) nu vieniem geriau sandisk ji pigiau gal greiciau ar dar kitiem geriau sony gi kiekvienas turi savo nuomone ir viskas tai nesuprantu kodel jus cia irodinejat sony geresne sandisk geresne ir pan ... nu jum geraj kokias turit ir geraj ko dar galvas kvarsinat ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vaikai klausykit visu pirma pagarbos vyriasniem ok?

ar jusu sito mokykloje nemokino? gal internate auge? o gal kaikurie dar ir i mokykla neina ;)

o antra as b* jum aiskinu, kad man ji isejo 150lt. ir as is mamos neprasau pinigu. esu suauges ir gaunu pastoves pajamas. Taip, kad man jusu pasakymai permokejai, delto cia nervuojies ar kaip ten ... skamba labai vaikiskai ir juokingai. O sony originali dar karta pasikartosiu tikrai nera prastesne uz sandisk firmos stickus.

tai tiek ziniu.

In Your Face. Tai, kad aš dar mokausi mokykloje nereiškia, kad tu už mane daugiau žinai. SanDisk greitesnė ir už Sony originalią. ;) Bėje... Aš mamos irgi pinigų neprašau. Niekas man jų taip neduoda. ;)

Ir sutinku su JAV010, diskusija baigta.

Redagavo nnemo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.