blindside

Metal Gear Solid 3 - Snake Eater

Rekomenduojami pranešimai

Nuotrauka

-----------------------------------------------------

Leidėjas: Konami

Kūrėjas: KCEJ

Žanras: Modern Action Adventure

Išleidimo data: Nov 17, 2004

Antrojo pasaulio karo pasekmės perplėšė pasaulį į dvi dalis tarp Rytų ir Vakarų. tai buvo naujos eros pradžia - Šaltojo karo...

Dabar kai jau artėja next-gen konsolių Metal Gear Solid serijos pasirodymas, siūlyčiau pažvelgti atgal ir prisiminti geriausią kadanors sukurtą Playstation 2 žaidimą (bent jau man).

Vizualiai įspūdinga grafika, gyvai atvaizduotos džiunglės pilnos pavojų, gerai detalizuoti priešų bei charakterių modeliai kartu su įspūdingu geimplėjumi bei BIG BOSS (pirmasis ir originaliausias Snake)

Tiems kas nežino ši dalis pasakoja kitų dviejų pirmų dalių priešistorę ir čia jūs nevaldote Solid Snake, čia pasakojama bu 1964 metū istorija apie Boss ir Big Boss iš kurio vėliau buvo klonuoti garsieji pirmosios dalies įvykiai.

Bet gana to, norėčiau, kad visi prisimintų nepamirštamus įspūdžius žaidžiant šį žaidimą ir pažvelgtų atgal kada pirmą kart šis "masterpiece" atsidurė jų ps2 diskasukyje.

Meatl Gear Solid 3 - Snake Eater -

Redagavo blindside

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Blindside - pastaba - ne Solidus Snake, O Solid Snake. Solidus - trecias klonas (paskutinis bossas MGS2: SOL)

Žaidimas super. Aš išvis esu didelis fanas Metal Gear serijos ir šis žaidimas tikrai vertas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

oi kai pradejau zaisti 3 dali tai galvojau vis kaip jie visa tai isspaude dar is ps2,negalejau patiket,turbut grafiskai isvis geriausias ps2 zaidimas,bet ne vien grafika ten super,garsai,vaizdai,muzika,ginklai,na viskas padaryta tiesiog nerealiai gerai

beje patarciau pazaist Metal Gear Solid 3: Subsistence Limited Edition (3 DVD),ten daug ko visko dadeta,ir pats zaidimas geresnis dadeta dar viena kamera,kuria valdai pats,o ne fiksuota,tikrai idomu pereit zaidima dar karta vien del kameros,kuria gali pats pasukt kur reikia,kaip nori pakreipt,ar apsukt aplink save

pats losiau ne vien karta Snake Eater versija bet po to isirasiau ir ta Limited,nes norejau suzinot viska ka nori mum parodyt kurejai,oi tikriem snake fanams tai puikiausia dovana

zaidimas toks nerealus kad galima isitraukt ir neatsiplest kol nepabaigsi viso,tokia istorija,vaizdai,tarsi filmas pristatomi intarpais ipintais i pati zaidima,ir be to pamatome pati pirma Snake ir Ocelot susitikima

toks didelis zingsnis buvo nuo 2 dalies kad net netikejau kad cia tas pats ps2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

scalman, tu taip nereliai papasakoji apie MGS iš savo požiūrio, kad net norisi man vėl eit palošt >.<

Aš turėjau tik subsistence, apie Limited Edition pirmą kartą girdžiu..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

scalman, tu taip nereliai papasakoji apie MGS iš savo požiūrio, kad net norisi man vėl eit palošt >.<

Aš turėjau tik subsistence, apie Limited Edition pirmą kartą girdžiu..

butinai parsisiusk Limited edition,as pats kai pamaciau kiek gerio prideta,nu cia jau visiskai hardcore MGS fanam sitas rinkinys,jau pridejo viska ka tik buvo galima dar suzinot ir pamatyt is 3 dalies ir ne tik,nes antram dvd yra pirmo dvi orginalios metal gear dalys kurios buvo sukurtos ant MSX platformos,zaidimai visiskai nepaliesti,viskas liko kaip tada

Metal Gear Solid 3

disc 1: SUBSISTENCE kuriame pats snake eater zaidimas su nauja 3d person kamera,naujais camouflage ir face paintais,nauju European Extreme sudetingumo lygiu ir demo teather mode. apie tai smulkiau cia

Disc 2: PERSISTENCE kuriame Duel Mode; Metal Gear and Metal Gear 2: Solid Snake; Online Mode; Secret Theater; and Snake vs. Monkey. smulkiau cia

Disc 3: EXISTENCE kuriame Snake Eater Movie and the MGS4 TGS 2005 Trailer. smulkiau cia

be sito viso gerio yra dar du bonus dvd: Metal Gear Saga vol.1 ir vol.2

Metal Gear Saga vol.1 diske yra stai kas

Vol.2 yra:

-Prologue

-Metal Gear 20th Anniversary

-Liquid: The Second Snake

-Solidus: The Third Snake

-Solid: The First Snake

o taip pat like MGS4 treileriai,pirma dalis ju yra vol.1

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

manau lb geras zaidimas ir kiek matau blindside kuria tikrai labai geras temas apie zaidimus su aprasymu lb geru ir pan ... taip ir toliau :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

scalman, bet kaip suprantu aš jau ir taip viską beveik turėjau..

kai subsistence gavau, man buvo ir tie European Xtreme lygiai ir Snake VS Monkey ir Secret Theater, tik to 3 DVD neturėjau, bet ten kaip suprantu tik filmukai kažkokie.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

scalman, bet kaip suprantu aš jau ir taip viską beveik turėjau..

kai subsistence gavau, man buvo ir tie European Xtreme lygiai ir Snake VS Monkey ir Secret Theater, tik to 3 DVD neturėjau, bet ten kaip suprantu tik filmukai kažkokie.

na gali ir atskirai tik ta trecia diska parsisiust,o ka tau neidomu filmukai,tam treciam diske visi zaidimo cutscenes sujungti i viena filma,tiesiog atsisedi ir ziuri,arba atskirai ziuri juos,aisku ten nieko zaidziamo nera siaip ,bet man viskas idomu kas susije su MGS :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

super zaidimas... ienantis i PS2 ir ps3 istorija... gaila kad kitose konsoles nera (kaip pvz Xboxe) nu bet ka padarysi.. excliusyvas...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man dar labai patiko, kad Snake toks juokingas amžinai būna, rimtas, bet kartu ir šmaikštus personažas.

Štai keli Easter Eggs xDDD

MGS3 "Talk about ****"

MGS3 "Box Convo"

Redagavo blindside

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

super zaidimas... ienantis i PS2 ir ps3 istorija... gaila kad kitose konsoles nera (kaip pvz Xboxe) nu bet ka padarysi.. excliusyvas...

istorija tai prasidejo dar nuo MSX,bet pirma kart issove tikrai tai psx konsolei,nuo to visks ir prasidejo,po to dvi dalys ps2 konsolej,kur irgi buvo tikras sedevras,i ps3 istorija jis dar nevisai iejo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet šiaip čia kiekvienas turėtų pripažint, kad geresnio žaidimų kūrėjo kaip Hideo Kojima nėra, jis turi gerą humoro jausmą kurį ipynė į žaidimą, bei istorija ir įvairius Big Boss išgyvenimus, kitus charakterius.. viską jis supynė į vieną dalyką ir ištikrųjų kaip filmas pasirodė.

Šiaip jei žaidimą varytum speed-run tai greit pereitum, geimplėjus buvo geras, bet man visvien labiausiai patiko istorija bei visas žaidimo "concept".

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet šiaip čia kiekvienas turėtų pripažint, kad geresnio žaidimų kūrėjo kaip Hideo Kojima nėra, jis turi gerą humoro jausmą kurį ipynė į žaidimą, bei istorija ir įvairius Big Boss išgyvenimus, kitus charakterius.. viską jis supynė į vieną dalyką ir ištikrųjų kaip filmas pasirodė.

Šiaip jei žaidimą varytum speed-run tai greit pereitum, geimplėjus buvo geras, bet man visvien labiausiai patiko istorija bei visas žaidimo "concept".

tame ir yra zaidimo arkliukas,kad jis itraukia,parodo is visu pusiu,pasakoja istorija ir dar tarp eiluciu kazka parodo tik zaidzianciajam kazka,isvis viskas vystosi vienas ivykis po kito,visur viskas logiskai suprantama kodel vyksta vienas ar kitas veiksmas,visai priesingai negu Splinter Cell koks pvz,nesvarbu kokia grafika ar ka dar pasiulo,bet pats zaidimas,turi kabint,turi nepaleist iki galo,o jei ir palikai ji ant seivo,visa diena galvoji kaip cia reiks eit toliau,ar kas bus po to,jei zaidimas tave privercia apie ji galvoti dar daug metu po jo perejimo tai daug ka pasako,taip pat galeciau kalbeti apie Vagrant Story,ten irgi po pirmo intarpo nuvaziavo stogas visiskai :angry:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.