vexe

Klaida flashinant MS25, blogas failas irasytas

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, iskilo tokia problema kurio jau kuris laikas neina isspresti. Gal kas susidure ar bent zinos ka daryti.

Nukopijavus originalu SAM-OFW.BIN faila is xbox360, sekantis zingsnis buvo bandymas irasyti faila SAM-CFW.BIN. Ismete errora, kad sio failo neranda. Tada perziurejus diskeli faila tokiu pavadinimu radau (naudojau floppy, o ne USB), ir ji pabandziau irasyti i xbox'a.

Rezultatas: neina nei originalus, nei neoriginalus geimas.

Dabar jau turiu susikures reikiama faila SAM-CFW.BIN, taip pat turiu originalu SAM-OFW.BIN, taciau bandant ar grazinti sena faila rSam 1234567 12345 ar irasyti nauja fSam 1235467 12345 operacija nevyksta, paprasciausiai kompas pakimba.

Bandziau pagal forumo nuorodas editinti mtkflash.exe faila, kol kas nepadejo.

Klausimas:

1. Kokia iseitis butu, kad irasyti SAM-CFW.BIN?

2. Kokia itaka turi xbox360 serialo rasymas (pvz. 1234567 12345, ar ne del to man nepavyksta nieko atlikti?).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O brolyti :) Turi originalu BACKUP'ą ? Jei ne - sveikas atvykes į užbrickintojų būrelį. Kol kas yra tik du nariai : aš ir tu :)Jei taip - rašyk originalų FW ir viskas.

Sakai, kad turi originalų failą dvd-romo. Tada pabandyk su Firmware tool box programa pažiūrėt ar tame backup'e yra geras Key(raktas). Jei bus FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF, tada jau blogai.

Svarbiausia pažiūrėk ar tame OFW yra geras raktas ( kaip ir sakiau viršuj). Jei yra - tada nekreipk dėmesio į patį viršų mano posto. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

2. Kokia itaka turi xbox360 serialo rasymas (pvz. 1234567 12345, ar ne del to man nepavyksta nieko atlikti?).

Tikiuosi tu nerašai 1234567 12345, o rašai Serialą nuo dėžės galo?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jokio skirtumo? ta prasme tai turi rasyt koki nors ish ten tarkim 100 pasirinktinai ar betka primaklyji ir weikia? 0.o

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gali rasyt ir 1234567 12345. Ten pagal ta 1234567 12345 sukurs tik folderi. Daugiau nieko

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gali rasyt ir 1234567 12345. Ten pagal ta 1234567 12345 sukurs tik folderi. Daugiau nieko

Ne į temą

Matyt prirašęs nesamonių ir užsibrickinai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai,kad patarei zmogui NESAMONE. Ar dar nori,kad daugiau i tavo "brikintoju kluba" istotu?

Reikia VISADA flasinant rasyti SAVO xbox numeri!!!!!!!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

davai, parodyk man kur parasyta, kad butent gera seriala reik rasyt? dar karta kartoju, pagal seriala tik folderiai sukuriami, kad daug kartu bandant FW nepasimestu, nesusimaisytu. DOH.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

davai, parodyk man kur parasyta, kad butent gera seriala reik rasyt? dar karta kartoju, pagal seriala tik folderiai sukuriami, kad daug kartu bandant FW nepasimestu, nesusimaisytu. DOH.

http://www.360mods.net/Downloads/screen=76.html

Kiek pamenu tai rašo ten:

'vietoj 123456 12345' (a rkiek ten jų) įvest savo SERIALĄ NUo XBOXO GALO'.

Aišku, akdangi esam protingi ir VELNIAS žino iš kur ištraukėm, kad čia tiks lempiniai skaičiai, BRICKINAM XBOX`ą. Beje, žmogau, pasidalink kaip sąvajį užbirckinai?

Ne į temą

O čia ir proto turėt užbrickint reikia...

ANYWAY>>neįsivaizduoju an kiek turi būt 'dumb', kad užbirckintum boxą, matai, ka kažkas ne taip, ir TURN OFF. O ne Y ir enter.

Tad, nejaugi sunku viską padaryt poagal gidą ir sugebėt NEužbrick`int savojo X'o? nebent pinigais šiki ir negaila ;)

Redagavo Audris

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

rasiau savo seriala. turiu ir originalu faila. panasu kad jau rastas problemos sprendimas. reikėjo naudoti 10 sec. triuką

Redagavo vexe

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

rasiau savo seriala. turiu ir originalu faila. panasu kad jau rastas problemos sprendimas.

Na tai pasidalink, nes ir kitiem gali tokia pat prob. iškilti <_<

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Serialas reikalingas tik tam, kad jei flashini daug boxu ir iskyla kokia problema, butu lengva rasti butent to boxo backup'a.

Tie skaiciai be folderiu sukurimo nedaro daugiau nieko.

PEACE :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jei neklystu tai ir as flashindamas irasiau bet koki serriala, ir nuflashino :D siaip pastebejau kad tu rasei kad su flopiku flashinai... NEGERAI!!! as bandziau flashint su USB, man neisejo, tai tada tiesiog susikuriau kazkur 7MB Harda ir nusiflashinau, zinok su tais floppy tutoriale rao kad daug kas uzsibrikino tai blogai kad nepaskaitei :D (arba demesio neatkreipei)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.